İlk olarak ts355361 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖğrenim kredisi ve Harç Kredisini başvuran herkese vereceklerini söylemişlerdi geçenlerde. Peki ilk öğrenim kredimizi ne zaman almaya başlarız?- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleOcakta alırsın Muhammed.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ts355361 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledersanede hocama sordum 2010 yılında sınava girdiğimde remzi nin dediği gibi bi nevi ceza olarak okul puanının 0,4 ile çarpılacakmış fakat 2011 yılında girdiğinde ise herhangib düşme olmayacak bi delilik yapıp iyi bi şekilde hazırlancam allah sonumu hayır etsin bakalım
Neredeyse tamamı kalkmıyor mu okul puanının??
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖğrenim kredisi ve Harç Kredisini başvuran herkese vereceklerini söylemişlerdi geçenlerde. Peki ilk öğrenim kredimizi ne zaman almaya başlarız?
İkisi br arada alınabiliyor mu,Ogrenim kredisi ne kadar??
- Alıntı
Yorum
-
Hayır okul puanının %50 si gidiyor sadece.
Bu arada Yurt , Burs , Öğrenim ve harç kredisi başvuruları yarın saat 14:00'da www.kyk.gov.tr ' de başlayacak.Bir Gün Mutlaka!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePardon ama yuhh yani. Neden Ocak'a kadar bekletiyorlar?
İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu ogrenim kredisi harc kredisi ne oluyor??
İkisi br arada alınabiliyor mu,Ogrenim kredisi ne kadar??Tabi bunu her dönem için düşün.
Öğrenim kredisi ise geri ödemeli olarak aldığın cüzi bir miktar para.Şu an 180 TL bu miktar.
Bunu da her ay alıyorsun.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşvurular alındıktan sonra araştırma falan yapılıyor işte burs verileceklere. Onların tespiti için işler uzuyor yani.
Evet ikisi bir arada alınabiliyor, yahut ikisini birden almama hakkın da var. Harç kredisi senin okula devam edebilmen için üniversiteye verdiğin belirli bir miktar para. Taksit gibi de düşünebilirsin.Tabi bunu her dönem için düşün.
Öğrenim kredisi ise geri ödemeli olarak aldığın cüzi bir miktar para.Şu an 180 TL bu miktar.
Bunu da her ay alıyorsun.
- Alıntı
Yorum
-
Üniversite okumayan için 180 TL iyi para görünebilir ama sen hayırlısı ile bir başla ve al, görürsün iyi mi kötü mü olduğunu.
Ben de öyle diyordum girmeden önce ama anladık sonra iyi olup olmadığını.- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaldı ki onun ileride faizli dönüşü olacakççç
İlk olarak thepathfinder tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÜniversite okumayan için 180 TL iyi para görünebilir ama sen hayırlısı ile bir başla ve al, görürsün iyi mi kötü mü olduğunu.
Ben de öyle diyordum girmeden önce ama anladık sonra iyi olup olmadığını.
Ama faiz işi ters iş...
Bi de bu bursu herkese verirler mi??
- Alıntı
Yorum
Yorum