Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Herkes için hayırlı olsun arkadaşlar .

Yok mu Ankara'ya gelen .

Yorum

• Banada öyle oldu bende dha düşük bir yere kendimi hazırlamıştım ama daha yukardan geldi. Allahtan aynı üni oldu ama ...
      Ey Türk Gençliği!
      Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• İlk olarak kaka6191 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Beklemediğim bi şekilde yukardan geldi 7000 sıra önümden hacettepe ing iktisat geldi, altında siyaset bilimi ve kamu vardı o olsa dha ii olurdu sanki ;D bunu gelmez die yazmıştım ama yinede istanbulda ing iktisat istiyordum o daha da aşşağıdaydı baya yukardan geldi. Ama mutluym.
        aynen ya 6750 kişi önden tuttu asıl istediklerim altında kaldı
        "Bize Heryer Trabzon.."

Yorum

• Herkez için hayırlısı olur inşallah.

Yorum

• Kazanan arkadaşlara tebrikler.
            Bordomavi.net

Yorum

• İstanbul Universitenin 3 tane İşletme kampusu var bunların adreslerini nerden bulabilirim??

Yorum

• Anlaşılan Sakarya ya gelen yok
                Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İstanbul Universitenin 3 tane İşletme kampusu var bunların adreslerini nerden bulabilirim??
                  İstanbul Universite İşletme Fakultesi Avcılarda mı??
                  Bilgisi olan var mı??

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İstanbul Universite İşletme Fakultesi Avcılarda mı??
                    Bilgisi olan var mı??
                    Evet avcılarda..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Evet avcılarda..
                      Orada Sadece İngilizce İşletme mi var yoksa her ikisi de orda mı??
                      Ayrıca oraya giden birisi var mı??

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İlk tercihi geldiği için morali bozulan benden başka kimse varmıdır?
                        ben varım.
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Aranızda yaşadığı şehirde üniversite okuyan varmı? Çok mu kötü yahu?

Yorum

• Ben de nihayet beklenen haberi aldım.Tıp dünyasına ilk adımımı atmış bulunmaktayım diyebiliriz...
                            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak Muhammed tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Aranızda yaşadığı şehirde üniversite okuyan varmı? Çok mu kötü yahu?
                              Ben kısmetse o dediğinden yapmış olacağım İnşallah iyi bişeydir...
                              "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Marmara'ya gelen yok mu yaa??

MARMARA UNI-TS

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X