Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Adem SÖYLEMEZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Sadece o gözle bakma Mesleğin kendisi de güzeldir merak etme, birçok avantajı vardır günlük hayatta..inşAllah kazanırsın
    Misal Trabzonda çalışırsın her maça beleş girersin .. Görevin varsa eziyett... Görevin yoksa nihayett... Ama hep görevin olur...Adem Abi geçen sivas yolunda bir polemik olmuştu polsiler 1.lig maçları için ek ücret alıyormu benim babam 2.lig için almıyorda..
    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Birazcık kişiligini düşünüp rahatlıkla karar verebilirsin...
      Bi de Narkotik,Terorle mucadele gibi hareketli teşkilatlarda görev yaparsam off süper
      Ama beni masa başına koyarlarsa tazminatı öder istifa ederim
      Daha mesleğe girmeden pazarlığa başladın

O dediğin şubelere girmek kolay değil.. Hatta hiç kolay değil desem gerisini sen anla artık

Yorum

Sadece o gözle bakma Mesleğin kendisi de güzeldir merak etme, birçok avantajı vardır günlük hayatta..inşAllah kazanırsın
        Amin
        Abi o acıdan sadece genel anlamda bakıyorum,hani polisligi düşünmeyenler bile o acıdan dusunsun diye...
        Yoksa ben polisligi meslegi sevdigim için istiyorum...

Yorum

Birazcık kişiligini düşünüp rahatlıkla karar verebilirsin...
          Şayet kendimden örnek veriyorum,adrenalini,heyecanı cok seven biri olarak kendimi en iyi polis olarak düşünebilidim polis olmaya karar verdim
          Bi de Narkotik,Terorle mucadele gibi hareketli teşkilatlarda görev yaparsam off süper
          Ama beni masa başına koyarlarsa tazminatı öder istifa ederim

zaten Tıp okucak bi insanın kişisel ozellikleri hakkında bi yorum yapılamaz herhalde
          Bana Adli Tıp da görev alacaksın desinler para falan istemiyorum doyursunlar yeter....
          Twitter Adresim

Yorum

Daha mesleğe girmeden pazarlığa başladın

O dediğin şubelere girmek kolay değil.. Hatta hiç kolay değil desem gerisini sen anla artık
            Abi o zaman çevik kuvvet olurum
            Ben şimdi operasyonlara falan kac sene sonra katılırım...

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Misal Trabzonda çalışırsın her maça beleş girersin .. Görevin varsa eziyett... Görevin yoksa nihayett... Ama hep görevin olur...Adem Abi geçen sivas yolunda bir polemik olmuştu polsiler 1.lig maçları için ek ücret alıyormu benim babam 2.lig için almıyorda..
              İstanbulda maça beleş giremiyorsun eğer görevli değilsen..

Yok Ahmet, hiçbir maçta Polise ek ücret felan vermiyorlar.. Zaten en büyük sıkıntı da bu ya, millet maç yapar, taraftarlar gece yarılarına kadar taşkınlık çıkarır, bizim meslektaşlar gece saat 1 den sonra evine doğru yol alır, ama elde var yine Sıfır

Yorum

Bana Adli Tıp da görev alacaksın desinler para falan istemiyorum doyursunlar yeter....
                İlginc buldum acıkcası,bana Adli Tıpta görev al her ay ev alıcak para verelim desinler yine Adli Tıpa falan gitmem..
                Gercekten meslek secimi tamamen kişilikle alakalı...

Yorum

Abi o zaman çevik kuvvet olurum
                  Ben şimdi operasyonlara falan kac sene sonra katılırım...
                  Her birimin kendi alanıyla ilgili operasyonları vardır.. Nerde çalıştığına bağlı.. Çevik Kuvvet olursan, zaten her gün toplumsal olaylara gidersin

Yorum

• Haa bak aynen bu oaly gerçekleşti hatta Recep Abi biz para veriyoruz siz Para alıyorsunuz demişti....Ben de maç için para almıyorlar dedim birisi alıyorlar 1.lig için falan demişti...
                    Twitter Adresim

Yorum

Haa bak aynen bu oaly gerçekleşti hatta Recep Abi biz para veriyoruz siz Para alıyorsunuz demişti....Ben de maç için para almıyorlar dedim birisi alıyorlar 1.lig için falan demişti...
                      Yok Ahmet..verilmiyor maalesef..

Yorum

Her birimin kendi alanıyla ilgili operasyonları vardır.. Nerde çalıştığına bağlı.. Çevik Kuvvet olursan, zaten her gün toplumsal olaylara gidersin
                        Peki abi Dogu gorevi hemen mi oluyor??
                        Benim İstanbulda ya da Trabzonda polislik yapabilmem zor mu??

Yorum

İstanbul'da zor değil ..Trabzonlu isen görev alamazsın tabi Trabzon büyükşehir olmazsa .. Birde mesleğinin son yıllarında bile şarka giden aile dostlarımız var tabi Adem abi daha iyi bilir..
                          Twitter Adresim

Yorum

Zaten yeni mezunların yüzde 70'i İstanbula veriliyor Bekir.. Sen de büyük ihtimal İstanbul'a gelirsin, kazanırsan inşAllah.. Doğu görevi de 2 veya 3 sene sonra geliyor sen gitmek istersen tabi.. Birkaç sene daha erteleyebilirsin..

Yorum

• Bende Ktü Uluslararsı İlişkiler'i kazanmışım nasıl bi yer

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Benimde öyle oldu Muahmmet. Ben farklı bölüm ve şehir düşünüyordum maalesef hayal kırıklığına uğradım
                                İlk şoku atlattıktan sonra insan biraz alışıyor gibi...
                                I am titanium

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X