Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hadi bakalım şimdi bir soru sorayım .... Seneye Hedefim Tıp mı olsun Mühendislik mi ?
    Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sen sen et polislik e iyi çalış kardeş ...Çünkü çok güzel bir meslek olmasada iyi meslek babamdan biliyorum...
      En önemlisi de 2 sene masrafsız okuduktan sonra direk iyi bi maaşla iş sahibi olabilmen..
      İşletmeye gitsem 4 sene okucam bi sürü para harcıcam,sonra bi de iş arıcam...
      Yerim böyle sistemi....

Yorum

• Bu arada ben hiç üzülmedim Ünal Bey üzülsün o beni kaybetti ...
        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          En önemlisi de 2 sene masrafsız okuduktan sonra direk iyi bi maaşla iş sahibi olabilmen..
          İşletmeye gitsem 4 sene okucam bi sürü para harcıcam,sonra bi de iş arıcam...
          Yerim böyle sistemi....
          Yok 4 sene oku sonra 6 ay yine oku tekrar polis olabiliyorsun yine ye böyle sistemi
          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ozan bende orada 2.sınıftayım. Hoşgeldin.3cale sözel-2 ile giriliyor oraya
            Hoşbulduk. Görüşmek üzere...

İlk olarak 3cale tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            ozan kardeş sen sözel puanıyla mı girdin?ayrıca puanın kaçtı.bende gelecek sene össye gircem meraktan sordum
            Evet Sözel-2 puanıyla girdim. 313 puan aldım ama puanlar senelere göre değişim gösteriyor. 20500. sıradaydım. Yine de ilk 35.000'e girenler Radyo Sinema TV'ye girebilir Gazi'de.

Yorum

Yok 4 sene oku sonra 6 ay yine oku tekrar polis olabiliyorsun yine ye böyle sistemi
              Ne yapsak hiç mi okumasak

Yorum

• ...Baban zengin olacak Doktor olmayacan Doktor çocuğu olacan diye bir laf vardır ya
                Twitter Adresim

Yorum

...Baban zengin olacak Doktor olmayacan Doktor çocuğu olacan diye bir laf vardır ya
                  Doktorlar ne kadar maaş alıyor ki??
                  Bence doktorluk iyi bi meslek degil,en son yapılıcak meslek...

Yorum

• Etmaaaa daaaa ....Ne olalım
                    Twitter Adresim

Yorum

• Herkes için hayırlı olsun...

Tercih döneminde tüm tercihlerimi hazırlamaktan ziyade sıralamayı yapmakta çokça zorlanmıştım, Şimdi anladımki sıralamanın çok önemi var...

9 gün boyunca hep hayal kurdum aklımda bir üni. vardı ve oraya gideceğime çok kaptırmıştım kendimi, sonuçta bu gün saat 10:32 civarında bu hayaller bir şokla son buldu...

Tercih listemdeki sıralamada daha yüksekteki bir bölüme yerleştirildim, şaşkınım, heyecanlıyım...

İstanbul Üniversitesi-Matematik
                      I am titanium

Yorum

• İlk olarak Muhammet Yıldız tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Herkes için hayırlı olsun...

Tercih döneminde tüm tercihlerimi hazırlamaktan ziyade sıralamayı yapmakta çokça zorlanmıştım, Şimdi anladımki sıralamanın çok önemi var...

9 gün boyunca hep hayal kurdum şimdi aklımda bir üni. vardı ve oraya gideceğime çok kaptırmıştım kendimi, sonuçta bu gün saat 10:32 civarında bu hayaller bir şokla son buldu...

Tercih listemdeki sıralamada daha yüksekteki bir bölüme yerleştirildim, şaşkınım, heyecanlıyım...

İstanbul Üniversitesi-Matematik
                        Benimde öyle oldu Muahmmet. Ben farklı bölüm ve şehir düşünüyordum maalesef hayal kırıklığına uğradım
                        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Bekir Aydın tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sadece o gözle bakma Mesleğin kendisi de güzeldir merak etme, birçok avantajı vardır günlük hayatta..inşAllah kazanırsın

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ozan bende orada 2.sınıftayım. Hoşgeldin.3cale sözel-2 ile giriliyor oraya
                            Madem oradasın ben seni neden tanımıyorum Samet Okula gelince haberim olsun görüşelim
                            Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                            Her Türlü

Yorum

Etmaaaa daaaa ....Ne olalım
                              Birazcık kişiligini düşünüp rahatlıkla karar verebilirsin...
                              Şayet kendimden örnek veriyorum,adrenalini,heyecanı cok seven biri olarak kendimi en iyi polis olarak düşünebilidim polis olmaya karar verdim
                              Bi de Narkotik,Terorle mucadele gibi hareketli teşkilatlarda görev yaparsam off süper
                              Ama beni masa başına koyarlarsa tazminatı öder istifa ederim

zaten Tıp okucak bi insanın kişisel ozellikleri hakkında bi yorum yapılamaz herhalde

Yorum

• Kazanan kardeşlerimi tebrik ediyorum.

Çokda güzel bölümler kazanılmış,Trabzonsporlulara ihtiyacı vardı o bölümlerin.

İşi baştan sıkı tutmalarını ve yıl kaybetmeden mezun olmalarını istiyorum.

Tekrar hayırlı olsun..

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X