Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• beyler bu sınav bilgi sınavı değil eleme sınavı bu bir gerçek.. sorular kolay geldi bana bilmiorum cevaplarına bakmadım bende girdim sınava.. sınava Türkçe testi ile başlayan kafadan pert olmustur ben dahil sorular uzun çeldirici ve sıkıcıydı sınavın basından belkide bir çoğu sinir krizlerine girmiştir.. mat1 ve fen1 testleri kolay geldi mat1 de de birkaç uzun soru vardı ben bıraktım onları

sınav genel olarak basit gibiydi ama başta birçoğumuz moral bozukluguna ugradık.. neyse kafanızı dinleyin gidip balık tutun rahatlarsınız
    Şampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah

Yorum

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O da bir işe yaramaz demi ? Kader arkadaşıyız senle ortak alancı gençlik
      Sözel öğrencilerini Türkçe-Matematik bölümüne gitmeye zorlayan okul yönetimlerini şiddetle KINIYORUM!!
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak ÇAYKARALI_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        mat1 mat2 fen1 fen2 soruları kolay geldi gözüme sanki...İnşallah iyi sonuçlar alırsınız
        Fen 2 zor geldi bana biraz gerçi biyoloji yüzünden ama ossun.

Türkçe: 28-2
        Sosyal: 27-3
        Mat1 : 30-0
        Fen1 :28-2
        Mat 2 :29-1
        Fen 2 :26-4

Toplam 12 yanlışım var 5 tanesi biyoloji, mühendislik okuyacaz biyoloji yapamıyoruz diye giremeyecez bu yüzden seneye gelecek sistemi savunuyorum ben. puan yaklaşık 286,5 ama düşmezse bana yetmiyor. Boğaziçi Endüstri Müh. düşünüyordum ama bu kontenjanların hangi okullarda arttığına, milletin ne kadar yanlış yaptığına göre girecez ya da giremeyecez. Herkes hakkında hayırlısı olsun.

Yorum

• İlk olarak (Yunus emre) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Sınava girenlere Geçmiş olsun. Sınava giren arkadaşlarıma sordugumda Deneme sınavlarında kazandıkları puanların cok daha yüksek olduklarını söylediler.
          Bir soru sormak istiyorum. Sınav öncesi o kadar soru tipleri ile soru çözülünüyor. Bu soru tiplerinin büyük bir bölümü sınavda cıkıyor mu? Yoksa sorular genel olarak orjinal mi oluyor? (Ezbere değil,Mantığa dayalı.)
          Teşekkürler.

Sınava seneye girmem gerekiyor, Ama kesinlikle hazır değilim Hem staj ve Dershaneyi yüretemem. Okul bittikten sonra hazırlanmaya başlayacağım. Meslek lisesinde okuduğum için işim cok zor. Ama kendime güveniyorum iyi bir calısma programı ile başarılı olacağıma inanıyorum.
          Bana özelden mesaj at sana yardımcı olurum canım ....Korkma halledersin...
          Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak DKaraduman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Toplam 12 yanlışım var 5 tanesi biyoloji, mühendislik okuyacaz biyoloji yapamıyoruz diye giremeyecez bu yüzden seneye gelecek sistemi savunuyorum ben. puan yaklaşık 286,5 ama düşmezse bana yetmiyor. Boğaziçi Endüstri Müh. düşünüyordum ama bu kontenjanların hangi okullarda arttığına, milletin ne kadar yanlış yaptığına göre girecez ya da giremeyecez. Herkes hakkında hayırlısı olsun.
            hocam harika netler yapmisin ya...tebrik ederim valla.acaba bu yıl tıp fakültelerinde puanlar düşebilir mi?
            "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              hocam harika netler yapmisin ya...tebrik ederim valla.acaba bu yıl tıp fakültelerinde puanlar düşebilir mi?
              Teşekkürler.Yeterince iyi değil aslında .Yeni açılan üniler sayesinde genel bir artış olacağını söylüyorlar. Hangi fakültelere yansıyacağı tam belli değil ama inşallah hacettepe tıp ile endüstride artar da hem hacettepe ye gider millet oradan biraz bize kontenjan açılır hem de bizim üni ye açılınca daha da rahatlar.

Yorum

kardeşim hayırlısı olsun..bende 5 sene önce sınava girdiğimde sayısaldaki yanlışlarımın yarısı biyolojidendi...takma kafana netlerin iyi okul puanın da iyiyse olay bitmiştir...Başarılar dilerim...
                Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
                Olmak ister isen bu yolda mahir,
                Harabat ehlini hor görme şakir,
                Defineye malik viraneler var.

Yorum

• oh be bi sınav daha bitti kurtulduk artık
                  ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Edebiyattan 22 nin altına düşmüyordum 16 netim kaldı çok güzel yarıldık herşey bitti artk en azından bugüne kadar umudum vardı geçmiş olsun herkese ...
                    "When you start supporting a football club, you don't support it because of the trophies, or a player, or history, you support it because you found yourself somewhere there; found a place where you belong.”

Yorum

Nasıl yetiştirdin o kadar soruyu yaff Üstüne bu kadar doğru var..Hiç inanasım gelmiyor ama inanıyorum

Yorum

• Keşke bu sene girseydim sınava..

Bana en kolay gelen ÖSS'ydi.Sorular basit düşünmeyi gerektiriyordu.

Seneye 420 soruyla sınav olcaz.Harf harf sorcaklar herhalde.

Giren herkese geçmiş olsun dilerim.Umarım istediğiniz yerleri alırsınız.
                        uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• Onur seneye sistem 2 sınavlı olacak di mi?
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Onur seneye sistem 2 sınavlı olacak di mi?
                            Bana sormadın ama söyleyeyim Remzi.2 gibi gözüküyor ama 3,4 de olabilirmiş.
                            Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• sorular kazıktı bee
                              Kahrolsun endüstiryel futbol.
                              YAŞASIN HOLİNANİZM!

Yorum

• Geçmiş olsun arkadaşlar inşallah istediğiniz yerleri kazanırsınız.
                                Aradaki tampon bölgede kalktığına göre sıra bize mi geldi ne?
                                Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X