Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Alper Bende EA'cıyım ama sözel çözdüm bu sınavda. Edebiyat o kadar zor değil ama türkçe ve sos2 bölümleri dediğin gibi zordu ama sadece sana değil herkese zordu..
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Alper Bende EA'cıyım ama sözel çözdüm bu sınavda. Edebiyat o kadar zor değil ama türkçe ve sos2 bölümleri dediğin gibi zordu ama sadece sana değil herkese zordu..
      Abi nasıl zor değildi ya nasıl değildi
      Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Abi nasıl zor değildi ya nasıl değildi
        Bana kolay geldi valla 27/3
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Mat 2 19.25
          Fen 2 19.75
          1. bölüme bakmadım.
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Geçmiş olsun arkadaşlar nasıldı sorular TÜBİTAK parmağı var mıydı içinde
            Olmazmı.
            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
            Kazım Koyuncu

Yorum

• mat1 mat2 fen1 fen2 soruları kolay geldi gözüme sanki...İnşallah iyi sonuçlar alırsınız
              Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
              Olmak ister isen bu yolda mahir,
              Harabat ehlini hor görme şakir,
              Defineye malik viraneler var.

Yorum

• İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Alpercim bak alttan alıyorum hep ters cevap veriyorsun herkese zor ...Sen az aldı isen herkes almıştır...Şükret benim de 1 senem gitti...
                Sinirliyim kusura bakma

Yorum

Alper Bende EA'cıyım ama sözel çözdüm bu sınavda. Edebiyat o kadar zor değil ama türkçe ve sos2 bölümleri dediğin gibi zordu ama sadece sana değil herkese zordu..
                  Anlamadım ? Ne dediin ?

Yorum

• Daha nasıl diyeceğim ula açık işte. Bildiğim sorular olduğu için kolay geldi bana tabi sizi bilemem. Ama türkçe ve sos1'de hiç karşılaşmadığım soru tipleriyle karşılaştım.. 306 puan alırım gibi geliyor söz2'den..
                    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Geçmiş olsun..
                      Umarım dilediğiniz sonuçları alırsınız.
                      Olmadı seneye artık.
                      Önce sağlık unutmayın.

Yorum

Daha nasıl diyeceğim ula açık işte. Bildiğim sorular olduğu için kolay geldi bana tabi sizi bilemem. Ama türkçe ve sos1'de hiç karşılaşmadığım soru tipleriyle karşılaştım.. 306 puan alırım gibi geliyor söz2'den..
                        O da bir işe yaramaz demi ? Kader arkadaşıyız senle ortak alancı gençlik

Yorum

• Sınava girenlere Geçmiş olsun. Sınava giren arkadaşlarıma sordugumda Deneme sınavlarında kazandıkları puanların cok daha yüksek olduklarını söylediler.
                          Bir soru sormak istiyorum. Sınav öncesi o kadar soru tipleri ile soru çözülünüyor. Bu soru tiplerinin büyük bir bölümü sınavda cıkıyor mu? Yoksa sorular genel olarak orjinal mi oluyor? (Ezbere değil,Mantığa dayalı.)
                          Teşekkürler.

Sınava seneye girmem gerekiyor, Ama kesinlikle hazır değilim Hem staj ve Dershaneyi yüretemem. Okul bittikten sonra hazırlanmaya başlayacağım. Meslek lisesinde okuduğum için işim cok zor. Ama kendime güveniyorum iyi bir calısma programı ile başarılı olacağıma inanıyorum.

Yorum

• Geçmiş Olsun Arkadaşlar..

Hemen Bir Tavsiye.. Sakın 2 Yıllığa Gelip Dgs İle 4 Yıllığa Kapak Atarım Demeyin.. Biraz Zor Oluyor
                            Diyrım Diyrım Demiyrım Niyeda Diyecuğum ...

Bir şehir takımından fazlası...

Yorum

• Geçmiş olsun arkadaşlar. Hayırlara vesile olsun.

Yorum

• Bir sınav daha geride kaldı. Allah herkesin gönlüne göre versin. İnşallah herkes beklediğinden daha fazla puan alır.
                                Ben bu puanlamadan anlamıyorum. Kaç yanlış kaç doğruyu götürüyor onuda bilmiyorum. Bende ÖSS'ye girdim. Amacım 2 yıllık Açık Öğretim Laborantlık ve Veterinerlik bölümünü okumak. Şimdi sizlere yaptığım doğruları ve yanlışları yazsam bana bir fikir vermeniz mümkünmü acaba? Yoksa meraktan uyuyamam. Başka soracağım kimsem yok. Yardımcı olursanız sevinirim.

Türkçe: ....... 17 Doğru, 8 Yanlış.
                                Mat-1: ........ 11 Doğru, 3 Yanlış.
                                Fen-1: .......... 2 Doğru, 1 Yanlış.
                                Sosyal-1: ..... 19 Doğru, 7 Yanlış.
                                Sosyal-2: ..... 15 Doğru, 3 Yanlış.
                                Edebiyat: ........8 Doğru, 5 Yanlış.
                                Fen-2: ........... 1 Doğru

Yani toplam 73 Doğru, 27 Yanlışım var. Kaç puan alırım. 2 yıllık Açık Öğretim Laborantlık ve Veterinerlik bölümünü okuyabilirmiyim?
                                En son İskender66 tarafından düzenlendi; 14.06.2009, 23:48.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X