Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak DİE4YOU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    şu fen2 yıktı tüm hayallerimi
    Fizik2 neydi ya.
    Kimya ve Biyolojisi çok kolay geldi bana.

Türkçe dilbilgisi soruları boş.
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Fizik2 neydi ya.
      Kimya ve Biyolojisi çok kolay geldi bana.

Türkçe dilbilgisi soruları boş.
      bana zor gelmedi aslında hep 2 şık arasında kaldım
      hepsinde yanlışı işaretledim
      normal geçseydi rahat 260 ham puan yapardım

Yorum

• Gecmis olsun...
        1

Yorum

• Yazıklar olsun Edebiyat-Sosyal ve Sosyal 2 sorularını hazırlayan insanlara..Yazıklar olsun,binlerce kez yazıklar olsun..Bence bunca ay çalışayım,sen gel kaç senedir çok kolay sorduğun Öss'de her şeyimi bitir.Ne olacak şimdi ? Bunca ayın hesabını bana kim verecek ?

İlk Bölüm ;

Türkçe 27 Doğru 3 Yanlış - 26,25 Net
          Sosyal 1 26 Doğru 4 Yanlış - 25,00 Net
          Matematik 1 11 Doğru 4 Yanlış - 10,00 Net

Asıl bana lazım olan ikinci bölüm ;

Edebiyat-Sosyal 22 Doğru 8 Yanlış - 20,00 Net
          Sosyal 2 16 Doğru 14 Yanlış - 12,25 Net

Yorum

• Ben ilk sınav salonuna girdiğimde çok etkilendim yahu. 2-3 kişi ağlıyordu titriyordu vs vs. İçim cız etti.

Yorum

• Gereken detaylarımı az sonra bildireceğim bu sene gidemedim tıpa ...
              Twitter Adresim

Yorum

• Geçmiş olsun arkadaşlar.

Yorum

• Türkçe 27.75 Net
                  Mat 1 30.00 Net
                  Fen 1 23 Net
                  Sosyal 18.75 Net
                  Mat 2 21 Net
                  Fen 2 20 Net

Benim için çok değişik bir sınavdı her zaman 15 dakika süren Türkçe 30 dakika sürdü çok moralimi bozdu Mat 2 de uzun sürünce ve baskıdan dolayı yapamayınca felsefe işaretleyemedim Türkiye Genelinde zor diye nitelendirilen bir sınav oldu...Sorular çok tatlıydı ama hazırlayanları tebrik ederim Fenden Momentum sorusu kesinlikle yanlış ben doğru yaptım ama
                  Twitter Adresim

Yorum

• Zaten nedense tek bir sözelci sorular tatlıydı demedi..Tam aksini söyledi herkes..Ea'ların hepsi,sorular kolaydı dedi..Ea'lar için zaten her sınavda en kolay sorular çıkıyor..Bu adaletsizlik ortadan kalkmalı..

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Zaten nedense tek bir sözelci sorular tatlıydı demedi..Tam aksini söyledi herkes..Ea'ların hepsi,sorular kolaydı dedi..Ea'lar için zaten her sınavda en kolay sorular çıkıyor..Bu adaletsizlik ortadan kalkmalı..
                      Alpercim sorular kolaydı demedim tatlı idi dedim orjinal sorular vardı...Ed-sOS kASmışlar ama ...
                      Twitter Adresim

Yorum

• Artık büyük bir rahatlama yaşamışsınızdır. İlk iş olarak güzelce kafanızı dinleyin
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Alpercim sorular kolaydı demedim tatlı idi dedim orjinal sorular vardı...Ed-sOS kASmışlar ama ...
                          Ya bırak tatlıyı,kolayı sen..Ed-Sos ve Sos-2 de,ne tatlı soru vardı ne de kolay soru(birkaç soru hariç)..Adamlar full oraya çalışmış,ne kadar zor sorabiliriz diye..

Yorum

• İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ya bırak tatlıyı,kolayı sen..Ed-Sos ve Sos-2 de,ne tatlı soru vardı ne de kolay soru(birkaç soru hariç)..Adamlar full oraya çalışmış,ne kadar zor sorabiliriz diye..
                            Alper sakin ol kardeşim.Sana zor geldiyse herkese zor gelmiştir.Bozma moralini 1 ay düşünme sınavı tatil yap.
                            ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                            Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak Mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Alper sakin ol kardeşim.Sana zor geldiyse herkese zor gelmiştir.Bozma moralini 1 ay düşünme sınavı tatil yap.
                              Ya zaten herkese zor gelmiş..Bütün sözelcilere..Ama bu benim o sınavda bu kadar düşük yapmamı gerektirmiyor..Kızıyorum kendime..Kızıyorum o soruları hazırlayan şerefsizlere,bunca emeğimi çalan adilere !

Yorum

• Alpercim bak alttan alıyorum hep ters cevap veriyorsun herkese zor ...Sen az aldı isen herkes almıştır...Şükret benim de 1 senem gitti...
                                Twitter Adresim

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X