Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Muhammet tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Geçmiş olsun hepinize. Moral bozmak karamsar olmak istemem ama, bu öss sonrası insan çok kötü hisseder. Kendimden biliyorum. Yapacak birşey kalmaz, mal gibi kalır insan ortada. Lise bitmiştir vs vs. Hele sınav da kötü geçmişse of of of yani..

Hepinize geçmiş olsun.

Kazanırsak kötü hissetmeyiz yahu... Sınavda yine 3-4 adet soruyu değiştirerek yanlışı işaretledim. En çok da zoruma giden bu ya offf...

Yorum

• Hayatınızın sonu değil arkadaşlar. İstediğiniz puanı alamazsanız seneye girdiğinizde alırsınız. Kendinizi üzmeyin ve 3 ay boyunca dolu dolu tatil yapın. Bunu sonuna kadar hakediyorsunuz. İnsanların üzerinde zorla baskı yaratan medyaya ise lanet dolu sevgilerimi yolluyorum.
      Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
      iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
      “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
      Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hayatınızın sonu değil arkadaşlar. İstediğiniz puanı alamazsanız seneye girdiğinizde alırsınız. Kendinizi üzmeyin ve 3 ay boyunca dolu dolu tatil yapın. Bunu sonuna kadar hakediyorsunuz. İnsanların üzerinde zorla baskı yaratan medyaya ise lanet dolu sevgilerimi yolluyorum.
        Valla bana hayatın sonu gibi geliyor. Bir sene daha hazırlanılacak gibi değil.Ortada kaldık resmen.
        Tatil konusunda haklısın onu yapacağım doya doya.
        Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Ahh ulan ahh. BMN Trabzon'a katılma hayallerim vardı üniversite sayesinde daha kombine alacaktım kale arkasından. Hepsi hayal olarak kaldı.

Yorum

• Öyle deme Remzi. Bu sene olmazsa seneye kazanırsın.

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            Eduardo Galeano

Yorum

• İlhan abi kesin ünidesin. Yoksa böyle demezdin yahu.

Yorum

• Arkadaşlar şükürler olsun ki biz bu devrei bitirik. Stresi sıkıntısı çok olur.

Hepinize çok geçmiş olsun. Hiçbirinizin zekasından da kazanacağınızdan da şüphem yok.

Ama keşke sorular Türk Futbolundan geleydi be

Tekrar geçmiş olsun. Umarım hepinizin yüzü güler sınav sonuçlarını gördüğünüzde.

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  İlhan abi kesin ünidesin. Yoksa böyle demezdin yahu.
                  Bölümünden çok memnun bi bilseniz ççç
                  Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• Üniversite öğrencileri bu konuya uğramasın ya Halimizden anlamazlar

Yorum

• İlk olarak UnlesheaD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlhan abi kesin ünidesin. Yoksa böyle demezdin yahu.
                      Sınava 3 defa girmiş, 4. defasında 2 yıllık dandirik bir bölüme yerleşmiş biriyim. İnsan zekasını sınayacak bir sınav olarak hiç görmedim şu lanet sınavı.

He o 3 giriş sonrası aldığım puanlarla istediğim bölüme gidebilir miydim? Giderdim. Ama istediğim üniversiteye gidemezdim.

“Ben basit bir '
                      Eduardo Galeano

Yorum

• İstanbul zor gözüküyor.
                        ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• Canınız sağ olsun.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• BMN'de hiç yabancı dil bölümü olan yok mu yahu?

Yorum

• şu fen2 yıktı tüm hayallerimi

Yorum

• 1. bölümden sorumluydum yaptım elimden geldiğince bakalım iyi bi puan alırsak bilgisayar üzerine devam =)

Herkese geçmiş olsun...
                                " Hayatının anlamı senin bakış açında gizlidir. "

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X