Yarın girecez bakalım n'olacak.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
Ösym beni okulun b bloğuna vermiş..Yalnız b blok , 1- anaokulu , 2- sorduğum müdür ve bazı öğretmenler orada sınav olmadığını söyledi..Çapa ilköğretim olabilir iyi oku diyorlar..Ya diyorum, siz hayatınızda benim kadar kitap okudunuz mu da iyi oku diyorsunuz,üstelik de Çapa Atatük İ.Ö.O yazan cümleyi kaç kere okumuşken ! Yazıyor işte Çapa Atatürk İ.Ö.O ! Ya sabır Ösym ! Neyse yarın ola hayrola..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlpercim hayırlısı olsun kardeşim de kitap okumakla kağıttaki yazıyı okumanın alakası ne .......
Herkese hayırlısını diliyorum umarım ...Çok okuyan insanın okuma hatası yapması zordur,hele ki yazıyı birkaç kez okumuşsa
Bu konuyu çok daha uzatarak açıklayabilirim ama bu tek cümle yeter umarım.
Pek o duruma örnek olmayan bi cümle sarfettiysemde inceden bi dokundurma var o kişilere
Israrla yanlış okudun cümlelerine karşı !
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAlakayı göremiyorsun yani ? Keşke düşünsen birazÇok okuyan insanın okuma hatası yapması zordur,hele ki yazıyı birkaç kez okumuşsa
Bu konuyu çok daha uzatarak açıklayabilirim ama bu tek cümle yeter umarım.
Pek o duruma örnek olmayan bi cümle sarfettiysemde inceden bi dokundurma var o kişilere
Israrla yanlış okudun cümlelerine karşı !
Bunu sanırım başka türlü kimse anlamaz Okur Yazar olan herkes bunu böyle anlar az okuyan da çok okuyan da çünkü yükelyecek başka bir mana yok...
Ama dediğin gibi çok okuyan birisin ve ben yanlış anlamışımdır fazla kitap okuyan biri değilim .....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ^^MeRWee^^ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleöss sınavına giricek olan tüm arkadaşlarımıza rabbim zihin açıklığı versin..başarılar dilerim..Allah yardımcınız olsun..
İyi dileklerin için teşekkür ederim hayırlısı ne ise o olsun
- Alıntı
Yorum
-
Ahmet Baskaya60 @
O zaman şöyle diyelim,ben gerizekalı mıyım da en az 10 kere baktığım şeyi 10'unda da yanlış okuyayım ? Kaç kere baktım,doğru gördüm diyorum,yine de üsteliyorlar.Ama ben o cümleyi onlara kurduğumda tek bir kişinin sesi çıkmadı.Yarın gel listeler asılır o zaman bakarız,ya da sen getir giriş belgesini dediler..Onların gözünün içine sokacağım o belgeyi yarın
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAhmet Baskaya60 @
O zaman şöyle diyelim,ben gerizekalı mıyım da en az 10 kere baktığım şeyi 10'unda da yanlış okuyayım ? Kaç kere baktım,doğru gördüm diyorum,yine de üsteliyorlar.Ama ben o cümleyi onlara kurduğumda tek bir kişinin sesi çıkmadı.Yarın gel listeler asılır o zaman bakarız,ya da sen getir giriş belgesini dediler..Onların gözünün içine sokacağım o belgeyi yarın
Çok başarılar diliyorum kardeşim....
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Baskaya60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTamam canım kardeşim ama yarına bırakma derim ya ne olur ne olmaz ...Hala böyle amatörlükler oluyo ülkemizde malesef...
Çok başarılar diliyorum kardeşim....
Sağolasın..Bende sana başarılar diliyorum..Allah hepimizin yardımcısı olsunHayırlısı neyse o olsun diyelim son olarak
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Alper Beyazay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖsym beni okulun b bloğuna vermiş..Yalnız b blok , 1- anaokulu , 2- sorduğum müdür ve bazı öğretmenler orada sınav olmadığını söyledi..Çapa ilköğretim olabilir iyi oku diyorlar..Ya diyorum, siz hayatınızda benim kadar kitap okudunuz mu da iyi oku diyorsunuz,üstelik de Çapa Atatük İ.Ö.O yazan cümleyi kaç kere okumuşken ! Yazıyor işte Çapa Atatürk İ.Ö.O ! Ya sabır Ösym ! Neyse yarın ola hayrola..
Girecek olan Tüm Arkadaşlara Başarılar dilerim...Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
- Alıntı
Yorum
-
sınava girecek arkadaşlara başarılar.umarım haklarında hayırlısı olur.
ozi bunu okursan diye diyorum.bu sene yapacağına inanıyorum.hadi artık bitir işi de gelHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
- Alıntı
Yorum
-
beyler bayanlar saatler kaldı.. yarın ola hayrola
hepimize başarılar .. umarım hepimiz istediğimiz yerleri kazanırız.. ben ktü istiyorum.. kombine bilet alıcam hedefim üniv.i 7 yılda dolu dolu tribün hatıralarıyla bitirmekŞampiyonluk var ufukta,karadeniz dalga dalga seninleyiz eveallah 41 kere maşallah
- Alıntı
Yorum
Yorum