Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak gokturk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İşin kötüsü o zaten zamanında okulda sözel bölüm açılmadığı için eşit ağırlık öğrencisi olmaya çalışdık ama matematik yüzünden olamadık

Ben ortak alan düşünüyorum işte .

Halkla ilişkiler ve reklamcılık , Türk dili ve edebiyatı falan .

Olmadı polislik , astsubaylık
    Bende normalde sözel bölüme gitmem gerekirken senin gibi sözel bölüm açılmadı bizde de.Mecburen eşit ağırlık bölümüne gittim..
    Geçen sene ortak alandan girdim toplamda 306 aldım ama bi halta yaramadıççç
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Yorum

• çok doğru bi yazı olmuş çok haklılar çocukluğumuzu ytaşayamıyoruz yine ben yaşadım diyim gelecek olanlar tamamen sınava odaklanmışlar oyle mecbur bırakılmışlar
        ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Daraldım artık ! Yeter artık ! Lanet olası sınav gel artık ! Sorumluluk istemiyorum artık ! Bıktım artık !

Yorum

• Sınava az kaldı herkeze başarılar. Allah gönlünüze göre versin..
            6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• bugün okuldanda mezun oldum artık tek sorunum 2 gün sonra gireceğim sınavım onuda hallediyim doyasıya bi tatil
              ''...TrAbZoNsPoR...''

Yorum

• Sınav'a girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim..

Allah Kolaylık versin..

İnşallah sıralarınız ilkokul sıraları olmaz
                Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                Real Madrid
                Manchester United
                twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• tüm öss ye girecek olan bmn li kardeşlerime başarılar diliyorum.Umarım istediğiniz şekilde bir sınav geçirirsiniz.HAyde Allah yardımcınız olsun
                  Dallas Mavericks
                  .................................................. ............ 41-Dirk Nowitzki

Yorum

• Bu sene soruları TÜBİTAK hazırlıyormuş

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu sene soruları TÜBİTAK hazırlıyormuş
                      Hersene bu efsane sanki belli bir kesime hazırlıyo....Hemen de panik olur millet ulan kim hazırlıyosa hazırlasın herkes giriyo bu sınava...
                      Twitter Adresim

Yorum

• YDS Sınavına Girecekler Mümkün Mertebe Sınava Girmesin
                        Ya Da Çalışmasın Son Bir Hafta Tatil Yapın Yatın Oynayın Dünyanın Sonu Değil Ya Sallayın Gitsin Ben Öyle Yapacağım
                        Diğer Bölümdekiler Çalışsın Çalışmasın Naparsa Yapsın

Yorum

• sınava girecek bütün renkdaşlara, sonsuz başarılar... inşallah herkes hayalini kurduğu, istediği bölümlerde okuma fırsatı bulur...
                          "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• Sorular çalıştığınız yerden gelir inşallah Allah yardımcınız olsun. Sınav çıkışı yok mu insan ne rahatlıyordu, sırf onun için girmek isterdim bu sene de.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Heyecan var mı heyecan?
                              Arkadaşlar şu son günler aman ha beslenmenize,uyku düzeninize dikkat edin.Size zihin açar diye garip garip şeyler yedirmeye kalkan annelerden,teyzelerden,ninelerden mümkün mertebe kaçın.
                              Elinizden geleni yaptınız artık gerisini Allaha bırakın.Nasip herşey sonuçta.
                              (Ne de olsa daha bir yılım var nasılda rahat konuşuyorum.)
                              Sadece Şenol Güneş,bir tek Şenol Güneş

Yorum

• Rahat olmakta fayda var

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X