Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Benimkide bursanın en uçtaki 3 köşesi
    Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Yok kardeşim bakmadım henüz.Gittiğim de 8 ekimden önce gelme demiştiler.

EA bölümüm,2 yıllık yazacağım.

Sen ?

Ayrıca nereleri yazacaksın il olarak ?
      Trabzon,Trabzon,Trabzon İnadına Beşikdüzü
      Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Beşikdüzü yaz Beşikdüzü

Valla süper olur ya.

Tanıdığım ne kadar millet varsa tanıştırırım valla.

( Bütün Beşikdüzü )
        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Bende sırf Trabzon yazacağım
          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bende sırf Trabzon yazacağım
            bölümün bilgisayarsa yazma bak darılırım

Yorum

• İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Benimkide bursanın en uçtaki 3 köşesi
              Remzi Heykelde in 48 e bin ben alırım seni burdan :P ççç

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                bölümün bilgisayarsa yazma bak darılırım
                Yok Ne meslek Ne de Sayısal bölümü öğrencisiyim

İlk olarak Halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Remzi Heykelde in 48 e bin ben alırım seni burdan :P
                Halit Sen getir la Heykele buluşalım orada
                Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• O Zaman En Büyük Beşikdüzü !

Yorum

• Beşikdüzü 2. Öğretimde 14 kişilik yer var kimse yazmasın sakin olmakda fayda var İnadına Trabzon

Yorum

Beşikdüzü 2. Öğretimde 14 kişilik yer var kimse yazmasın sakin olmakda fayda var İnadına Trabzon
                      ççç ççç hemşo'mu seviyorumm
                      Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                      • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ççç ççç hemşo'mu seviyorumm
                        az kaldı geliyorum hemşo

Yorum

• Emirhan Makul Ek Kontenjan Tercihleri;

1-) K.T.Ü. Beşikdüzü Meslek Yüksek Okulu 1. Öğretim-Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
                          2-) K.T.Ü. Beşikdüzü Meslek Yüksek Okulu 2. Öğretim-Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
                          3-) K.T.Ü Trabzon Meslek Yüksek Okulu 1. Öğretim-Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
                          4-) K.T.Ü Trabzon Meslek Yüksek Okulu 2. Öğretim-Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
                          5-) İstanbul Ticaret Üniversitesi 1. Öğretim-Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
                          6-) Maltepe Üniversitesi 1.Öğretim-Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
                          7-) Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme (Açıköğretim)

Ya Trabzon Ya İstanbul Dedim Aklımın ve gönlümün arasında kaldım mutluluğu ve maneviyatı seçtim Trabzona giderek kendi iş hayatımı bitireceğime inanmıyorum İstanbula geri döneceğim Ailem ne kadar böyle düşünsede Hayırlısı Ne İse O Olur O İnşallah.

Yorum

Emirhan Makul Ek Kontenjan Tercihleri;

1-) K.T.Ü. Beşikdüzü Meslek Yüksek Okulu 1. Öğretim-Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
                            2-) K.T.Ü. Beşikdüzü Meslek Yüksek Okulu 2. Öğretim-Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
                            3-) K.T.Ü Trabzon Meslek Yüksek Okulu 1. Öğretim-Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
                            4-) K.T.Ü Trabzon Meslek Yüksek Okulu 2. Öğretim-Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
                            5-) İstanbul Ticaret Üniversitesi 1. Öğretim-Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
                            6-) Maltepe Üniversitesi 1.Öğretim-Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama
                            7-) Eskişehir Anadolu Üniversitesi İşletme (Açıköğretim)

Ya Trabzon Ya İstanbul Dedim Aklımın ve gönlümün arasında kaldım mutluluğu ve maneviyatı seçtim Trabzona giderek kendi iş hayatımı bitireceğime inanmıyorum İstanbula geri döneceğim Ailem ne kadar böyle düşünsede Hayırlısı Ne İse O Olur O İnşallah.
                            çaktırma 1. tercih
                            Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
                            • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• Sınava bu sene girecek olan arkadaşlar acaba nasıllar? Çalışma tempoları deneme sınav sonucları nereleri istiyorlar vs vs? Kendimle başlayayım ben dil bölümü okuyorum. Sınavda iyi bir yere gitmek için 100 sorudan 93-95 civarı doğru gerekiyor. Ben su anda 80 doğru yapıyorum genele göre cok iyi 8 ay daha olduğunu düşünürsek.

Yorum

• Benim yazdığım iller çok ters gelebilir,oralarda ne süperligden ne de 1.ligden takım yok.

En önemlisi Ts topluluğu da yok bildiğim kadarıyla.

Ama eğer gidebilirsem Ts topluluğuna oluşturabileceğimi düşünmekteyim.

Kütahya-Bilecik-Tekirdağ-Çanakkale-Kırklareli-Erzurum

Yaşamak Direnmektir!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X