Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ÖSS için son şansEk yerleştirme başvuruları başlıyor.

06.10.2008 14:46 Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) sonucunda merkezi yerleştirme ile herhangi bir programa yerleşemeyen üniversite adayları, şanslarını "ek yerleştirme"de deneyebilecek.
    Üniversitelerdeki boş kontenjanlara yapılacak ek yerleştirme için 8-13 Ekim arasında başvuru alınacak.
    Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM), ÖSS merkezi yerleştirme sonucunda boş kalan kontenjanlar ile üniversitelere yeni tahsis edilen kontenjanlara ek yerleştirme yapacak. Ayrıca, üniversitelere kayıt işlemleri sonrasında boş kalan kontenjanlara da ek yerleştirme yapılacak.
    Ek yerleştirmeye, merkezi yerleştirmede bir yükseköğretim programına yerleştirilmiş olan adaylar (Açıköğretim Fakültesinin kontenjansız programlarına yerleşenler hariç) başvuramayacak. Ek yerleştirmede tercih yapabilmek için hiçbir yere yerleştirilmemiş veya Açıköğretim Fakültesinin "kontenjansız programlarına yerleştirilmiş" olmak gerekiyor.
    Üniversitelere merkezi yerleştirme sonucunda 17 bini ön lisans programlarında olmak üzere toplam 24 bin boş kontenjan kalmıştı. YÖK, üniversitelere toplam 8 bin 400 yeni ek kontenjan tahsis etmişti. Üniversitelerde, kayıtlardan sonra boş kalanlar hariç toplam 32 bin 400 kontenjan bulunuyor.
    Ek yerleştirme ile üniversitelere girmeye hak kazanan adaylar, 20-22 Ekim arasında kayıt yaptıracak.
    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Hadi hayırlısı..
      Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• Kılavuz çıksa bakacaz işimize de çıkmıyor arkadaş ya

Yorum

• KTÜ'de yeni eğitim-öğretim dönemi başladıKaradeniz Teknik Üniversitesi'nde 2008-2009 eğitim-öğretim yılı törenle açıldı. Yeni dönemin başta Rektör Prof. Dr. İbrahim Özen olmak üzere tüm KTÜ camiasına hayırlı olmasını temenni ederiz.

of offfffffff

Yorum

• Bu kılavuzlar tam olarak ne zaman çıkıyor? Nerelerden temin edilebilir? Haberleri veya haber sitelerini okumadan direkt cevap verecek arkadaş var mı?
            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bu kılavuzlar tam olarak ne zaman çıkıyor? Nerelerden temin edilebilir? Haberleri veya haber sitelerini okumadan direkt cevap verecek arkadaş var mı?
              8inde çıkıyor heralde ama nereden temin edilebilir onu bilmiyorum doğru düzgün bi açıklama yok ki..
              Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

Bu kılavuzlar tam olarak ne zaman çıkıyor? Nerelerden temin edilebilir? Haberleri veya haber sitelerini okumadan direkt cevap verecek arkadaş var mı?
                Nerede Oturuyorsunuz ona bağlı olduğunuz yerde ösym bürosundan temin edebilirsiniz yerinizi söylerseniz ordaki ösym bürüsunun adresini de verebilirim

Yorum

• ilk önce 6 ekim denmişti şimdi 8 ekim deniyor kılavuzlar için
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

• İzmir'deyim Emirhan. Bulabileceğim adresleri söylersen çok sevinirim. Seni de uğraştırıyorum ama kusura bakma.

Teşekkür ederim Remzi'cim.

“Ben basit bir '
                    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                    Eduardo Galeano

Yorum

İzmir'deyim Emirhan. Bulabileceğim adresleri söylersen çok sevinirim. Seni de uğraştırıyorum ama kusura bakma.

Teşekkür ederim Remzi'cim.

Ne demek abicim görevimiz bizde aynı dertden muzdavit muzdahit birşeydi ama neyse aynı derdi çekiyorum yani adresler;

1-)İZMİR/ALİAĞA SINAV MERKEZİ YÖNETİCİLİĞİ İLÇE MILLI EĞITIM MÜDÜRLÜĞÜ HÜKÜMET KONAĞI 5. KAT

2-)İZMİR/BERGAMA SINAV MERKEZİ YÖNETİCİLİĞİ EGE ÜNIVERSITESI BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULU

Yorum

• Ayın 8'ini bekliyorum bende 1 aydır yahu.

Allah'tan ösym merkezi çalıştığım yerin 2 km yukarısında.Ordan kolaylıkla temin edebiliyorum.
                        Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Emirhan Bursada oturuyorum. Benim adresleri de verirmisin zahmet olmazsa
                          Bir Gün Mutlaka!!

Yorum

• İlk olarak Kazım_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ayın 8'ini bekliyorum bende 1 aydır yahu.

Allah'tan ösym merkezi çalıştığım yerin 2 km yukarısında.Ordan kolaylıkla temin edebiliyorum.

Kazım baktın mı gelmemiş dimi ya bugünden beri internetteyim tık yok Kazım bu arada sen 2 yıllık mı seçecen 4 mü ne bölümüsün !

Remzi Bursa Adresleri;

1-)BURSA/GEMLİK SINAV MERKEZİ YÖNETİCİLİĞİ ULUDAĞ ÜNIVERSITESI GEMLIK ASIM KOCABIYIK MESLEK YÜKSEK OKULU

2-)BURSA BURSA/İNEGÖL SINAV MERKEZİ YÖNETİCİLİĞİ ULUDAĞ ÜNIVERSITESI İNEGÖL MESLEK YÜKSEKOKULU ATATÜRK BULVARI BURSA

3-)BURSA/MERKEZ SINAV MERKEZİ YÖNETİCİLİĞİ ULUDAĞ ÜNIVERSITESI TIP FAKÜLTESI TEMEL TIP BILIMLERI BINASI 1.KAT GÖRÜKLE

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Kazım baktın mı gelmemiş dimi ya bugünden beri internetteyim tık yok Kazım bu arada sen 2 yıllık mı seçecen 4 mü ne bölümüsün !
                              Yok kardeşim bakmadım henüz.Gittiğim de 8 ekimden önce gelme demiştiler.

EA bölümüm,2 yıllık yazacağım.

Sen ?

Ayrıca nereleri yazacaksın il olarak ?
                              En son Kazım Uzunboy tarafından düzenlendi; 06.10.2008, 19:29.
                              Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne demek abicim görevimiz bizde aynı dertden muzdavit muzdahit birşeydi ama neyse aynı derdi çekiyorum yani adresler;

1-)İZMİR/ALİAĞA SINAV MERKEZİ YÖNETİCİLİĞİ İLÇE MILLI EĞITIM MÜDÜRLÜĞÜ HÜKÜMET KONAĞI 5. KAT

2-)İZMİR/BERGAMA SINAV MERKEZİ YÖNETİCİLİĞİ EGE ÜNIVERSITESI BERGAMA MESLEK YÜKSEKOKULU
                                Yuhhh be kardeşim! İzmir'in öbür ucu buralar.

Teşekkürler Emirhan.

“Ben basit bir '
                                Eduardo Galeano

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X