remzi bölüm ne ,neyi istedinde olmadı 2 senelik yazacan mı?
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleremzi bölüm ne ,neyi istedinde olmadı 2 senelik yazacan mı?Halkla ilişkiler ve Reklamcılık yazdım olmadı..
Bir Gün Mutlaka!!
- Alıntı
Yorum
-
ÖSS için son şans!
ÖSS için son şans!
Ek yerleştirme başvuruları başlıyor..
16.09.2008 17:09
Yüksek Öğretim Kurulu'ndan (YÖK) yapılan açıklamada, ÖSS'de 8 bin 400 yeni ek kontenjan verildiği bildirildi.
YÖK'ten, dün gerçekleştirilen Genel Kurul toplantısında alınan kararlarla ilgili yazılı açıklama yapıldı.
Açıklamaya göre, Genel Kurul'da 2008 ÖSYS Yükseköğretim Programlarına Ek Yerleştirme Kılavuzu incelendi. Ek yerleştirme başvuru tarihleri 8–13, kayıt tarihleri ise 20–22 Ekim olarak belirlendi.
Bu yıl Ek Yerleştirme Kılavuzu'ndaki yeni kontenjan yaklaşık 8 bin 400 olarak belirlendi. Merkezi yerleştirme sonucunda 24 bin kontenjan boş kalmıştı. Kayıtlar sonucunda boş kalan kontenjanlar da üniversiteler tarafından ÖSYM'ye bildirilmeye devam ediyor.
Toplantıda, ayrıca Mersin Eğitim Vakfı tarafından kurulmak istenen Toros Üniversitesi ile ilgili Genel Kurul kararının olumlu görüşle Milli Eğitim Bakanlığına bildirilmesine karar verildi.
Bilge Adam Teknoloji Vakfı tarafından kurulmak istenen Bilgi Teknolojileri Meslek Yüksekokulu'na ilişkin sunum izlendi.
Üniversiteler ve yüksek teknoloji enstitüleri tarafından gönderilen ''öğretim üyeliğine atama ve yükseltme kriterleri'' incelenerek onaylandı.
AA
haberturk.comÑâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegeçen sene Beşikdüzü MYO - bilg. tekn. ve Prog. bölümüne ek kontenjandan kişi giri bilen varmı yayada nasıl öğrenebiliriz..
Normal öğretime 11 kişi, ikinci öğretime 13 kişi yerleşti.Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak agasaro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNormal öğretime 11 kişi, ikinci öğretime 13 kişi yerleşti.
haydi bakalım bu sene inşallah bana nasip olur 2. tercihlerde yazacağım yine en başa bu sefer gelir inşallah gerçi 11-13 kişiden oraya girmek zor ama Allah'dan ümit kesilmez bu sene daha mı fazla olur acaba?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Remzi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTM Bölümüm ama bu sene Sözel çözerek SÖZ2 den girmeye çalıştım..Ama yeterli puanı alamadım. 2 senelik düşünmüyorum..1sene daha hazırlancam.. Sos2 çözmeme rağmen aldığım EA puanıyla KTÜ'de birçok yere rahatça girebilirmişimHalkla ilişkiler ve Reklamcılık yazdım olmadı..
Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaydi bakalım bu sene inşallah bana nasip olur 2. tercihlerde yazacağım yine en başa bu sefer gelir inşallah gerçi 11-13 kişiden oraya girmek zor ama Allah'dan ümit kesilmez bu sene daha mı fazla olur acaba?Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak agasaro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanlış anlaşılma olmasın benim söyledğim rakamlar 2007 ye ait. BU sene ki boş kontenjanları ancak kılavuz yayımlandığında görebilecez. Ayrıca bu bölüm geçen sene sınavsız geçişle almış. Bu sene de durum farklı olmayacak. Eğer meslek lisesi Bilişim ya da bilgisayar bölümü mezunu değilsek pek de umutlu olmamak gerekir.
Ben Bilgisayar Bölümü Mezunuyum mezun olalı 2 sene oldu okul puanım 74 Trabzonun istediği puan 61 ile 80 arasıydı 2 liseden mezun olalı 2 sene olduğu için giremedim şimdi yine yazacağım dağıtılacak olan klavuzlarda yazıyor mu kaç kişilik kontenjan kaldığı ve sizce şansım ne ?Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen Bilgisayar Bölümü Mezunuyum mezun olalı 2 sene oldu okul puanım 74 Trabzonun istediği puan 61 ile 80 arasıydı 2 liseden mezun olalı 2 sene olduğu için giremedim şimdi yine yazacağım dağıtılacak olan klavuzlarda yazıyor mu kaç kişilik kontenjan kaldığı ve sizce şansım ne ?Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
- Alıntı
Yorum
-
Peki ben Trabzonda bir beşikdüzü ikinci olarakda trabzonu seçme hakkım var fatih eğitim yani bunların hem 1 öğretimlerini hemde 2. öğretimlerini tercih edeceğim yani ilk 4 Trabzon olacak bu 2 kampüsde girme şansım yüksek olur mu acaba? Bu arada ben geçen sene hiç tercih yapmadım ilk bu sene tercih yapıyorum 2006 mezunuyum yerleştirilemedim diye düşünüyorum çünkü tercih ettiğim yer 58 puandı benim puaım 74 dü !Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePeki ben Trabzonda bir beşikdüzü ikinci olarakda trabzonu seçme hakkım var fatih eğitim yani bunların hem 1 öğretimlerini hemde 2. öğretimlerini tercih edeceğim yani ilk 4 Trabzon olacak bu 2 kampüsde girme şansım yüksek olur mu acaba? Bu arada ben geçen sene hiç tercih yapmadım ilk bu sene tercih yapıyorum 2006 mezunuyum yerleştirilemedim diye düşünüyorum çünkü tercih ettiğim yer 58 puandı benim puaım 74 dü !Trabzon aşkımız çukurda biriken yağmur suyu değil ki güneşte kurusun; deniz misali buharlaşıp yağmur misali akar Ağasar vadisinden tekrar aşağı, olur kocaman kara bir deniz...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak agasaro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGeçen yıl normal öğretime yeni mezun ve dışarıdan öğrenci alınmış. İkinci öğretim ise 2004 mezunu ve yine dışarıdan almış. Geçen yıl İkinci öğretimi yazmamışsın belli ki, çünkü yazsaydın kesin yerleşecektin. Bu yıl normal öğretim biraz zor ama ikinci öğretim şansın yine yüksek. Hem ATL ve AML dışında yeni mezun yok hem de ön lisans kontenjanları ciddi oranda arttı. Benim önerim ikinci öğretimi de yazman. Burada can sıkıcı olan tek faktör bu sene Beşikdüzü MYO daha fazla öğrenci tarafından tercih edildi. Ek yerleştirme de durum ne olur bilinmez. İnşallah gönlüne göre olur ve yerleşirsin.Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak agasaro tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNormal öğretime 11 kişi, ikinci öğretime 13 kişi yerleşti.Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ• MåÑÎŦà¥I •
- Alıntı
Yorum
Yorum