Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• kazanan arkadaşları tebrik ediyorum

4 yıllık bir tatil sizi bekliyor tadını çıkarın
    Bordomavi.net

Yorum

• af bekleyen arkadaşlar için de müjdeli haber var büyük ihtimal bu sene uygulanacak sanırım gelişmeler öyle.
      Trabzon SK 1967
      #8 Adam Maher

Yorum

• arkadaşlar uzun aradan sonra girebildim foruma, ben de KTÜ Elektrik Elektronik müh. ikinci öğretimi kazanmışım...

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          arkadaşlar uzun aradan sonra girebildim foruma, ben de KTÜ Elektrik Elektronik müh. ikinci öğretimi kazanmışım...
          Tebrikler Egemen.Komşu olduk

Yorum

• İlk olarak safakkocbıyık tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Io exception: The Network Adapter could not establish the connection

diyo
            Ñâpî¥Ìm ß€Ñ ßØRDØ DÎ¥ÎÑ¢€ MåVÎ D€MÎ¥£Ñ
            • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Io exception: The Network Adapter could not establish the connection

diyo
              Son tekrar dene,açılacaktır.Bu arada üniversitenin yolladığı dosya bugün elime ulaştı..

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Son tekrar dene,açılacaktır.Bu arada üniversitenin yolladığı dosya bugün elime ulaştı..
                bana ulaşmadı yha, bugün bi mektup gibi bişi geldi, Öss'den sandım bi açtım Fem Dersanesi yazmış Üni. Ye gitme Fem'e gel, Kesin kazanırsın ççç bende akkkeeeyaaa dedim, yırttım attım

belgede neler yazıyo renkdaş ?
                • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• İlk olarak Mert M. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  bana ulaşmadı yha, bugün bi mektup gibi bişi geldi, Öss'den sandım bi açtım Fem Dersanesi yazmış Üni. Ye gitme Fem'e gel, Kesin kazanırsın ççç bende akkkeeeyaaa dedim, yırttım attım

belgede neler yazıyo renkdaş ?
                  Senin üniversite dosyan.Bilgilerini dolduracaksın ona,bir de internet sitesinde de bulunan kayıt öncesi ne gerekir,ne gerekmez tarzı bir kağıt.

Dershaneler az şey değil

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Senin üniversite dosyan.Bilgilerini dolduracaksın ona,bir de internet sitesinde de bulunan kayıt öncesi ne gerekir,ne gerekmez tarzı bir kağıt.

Dershaneler az şey değil
                    eyvallah saolasın, bende bekliyorum bugün yarın gelir inşallah.
                    • MåÑÎŦà¥I •

Yorum

• Sakarya Kamu Yönetimi

Eve Cıkabileceğimiz 3.ve 4. Kişiler Aranıyor
                      Professional Unemployed

https://twitter.com/KobalasYakup

Yorum

• ben trabzondayım halen gelmedi
                        şurda 3-4kmlık bi mesafe 1 hafta oldu ya
                        "İçinde ilerle, ama korkunun seni hareket ettirdiği şekilde ilerleme"

Yorum

• İlk olarak fanatik_zuzu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Faik abi nerden geldim aklına
                          Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi
                          Şehir bölge ve Planlama
                          Bir tek üniversitemin güzel olduğunu biliyorum bölümü de okuyup görecez
                          eyvah eyvah o kadar övmediğim halde gene birisi gelmiş bizim bölüme

başarılar şimdiden.. mimar sinanın sistemi nasıldır bilmiyorum ama dersler ve projeler hakkında bilgi verebilirim, yardımcı olabilirim

cidden kolay gelsin, bol bol uykusuz kalmaya çalış okul başlayana kadar, okulda öyle olacak
                          Hadi eyvallah..

Yorum

• Ulan 2 puan fazla yapsam Yıldız Teknik Elektrik Mühendisliğine 1. öğretimden girecekmişim.Şimdi 2. öğretim okucam gececi
                            "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• Hacıtepe'den Hacettepe'ye
                              Çoban İrfan Hacettepe'de tıp okuyacak: "Beş yaşında kolumu kaybettim, çünkü doktor yoktu"

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde tek koluyla çobanlık yapan İrfan Töreci, azmi sayesinde Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girmeyi başardı.
                              Töreci, AA muhabirine yaptığı açıklamada, her yıl okulların tatil olmasıyla Hacıtepe'de çobanlık yaparak ailesinin geçimine katkı sağladığını söyledi.
                              Elektrik akımına kapılması sonucu 5 yaşında bir kolunu kaybettiğini anlatan Töreci, kolunu kaybetmesinin doktorsuzluktan kaynaklandığını, bu nedenle küçük yaşlardan itibaren doktor olmayı hayal ettiğini söyledi.
                              Töreci, bunun için çok fazla çalıştığını, ilköğretimi birincilikle bitirerek Van Alparslan Anadolu Öğretmen Lisesi'ni kazandığını, burada bir süre okuduktan sonra yeniden Yüksekova'ya döndüğünü belirtti.
                              Yüksekova Süper Lisesi'nde eğitimine devam ettiğini ve okulu birincilikle bitirdiğini ifade eden Töreci, dershane öğretmenleriyle düzenli ve disiplinli çalışması sayesinde Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne girmeyi başardığını bildirdi.
                              Babasının çiftçilik yaparak ailesinin geçimini sağladığını, 10 kardeş olduklarını ifade eden Töreci, maddi imkanı yetersiz olan ailesinin Hacettepe Üniversitesi Sosyal Hizmetler Bölümü'nde eğitim gören kardeşini bile okutmakta güçlük çektiğini kaydetti.
                              Töreci, Tıp Fakültesi'nde eğitim görmenin masraflı olacağını, ailesinin bu maddi yükü kaldırmasının mümkün olmadığını belirterek, ''Ancak bu engeli de aşacağıma, eğitimimi sürdürmem için gerekli desteği bulacağıma inanıyorum'' dedi.

Bu arada Ümit ÖZAT bu arkadaşımızın eğitim yaşamı boyunca bütün masraflarını karşılayacağını açıkladı. Hem Ümite hemde bu arkadaşımıza yüzlerce kez helal olsun....

Yorum

• Hüseyin,Egemen VE ŞAfak başta olmak üzere tüm arkadaşları tebrik ederim.
                                Sen ağlat biz severiz seni...
                                Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                                ts_mania

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X