Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Evet kazanan bütün arkadaşları tebrik ediyorum .

Ben de BMN Ankaralı oluyorum Hacettepe Üniversitesi - Jeoloji Mühendisliği .

Herkese hayırlı olsun .

Yorum

• Ktü-Makine Mühendisliği.

Kazanan diğer arkadaşlarıda tebrik ediyorum.

Yorum

• İlk olarak Huseyin İlkin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Ktü-Makine Mühendisliği.

Hayırlı olsun iyi bir bölüm bence hazırlık da okuyacaksın sanırım bence yavaştan İngilizce gramer kitaplarını karıştırmaya başla
        Trabzon SK 1967
        #8 Adam Maher

Yorum

• katu isletmeyi kazandim ve kombine bulmak istiyorumm
          FORMANIN ÖNÜNDEKİ ARMAN İÇİN OYNA ARKASINDA YAZAN İSMİ HATIRLAYACAKLARDIR.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Hayırlı olsun iyi bir bölüm bence hazırlık da okuyacaksın sanırım bence yavaştan İngilizce gramer kitaplarını karıştırmaya başla
            Hazırlığı atlayabilirsem atlayacağım,sınavı varmış..Bir iki güne başlarım göz gezdirmeye..Atlayamazsam da,İngilizce'mizi tam anlamıyla oturturuz..

Yorum

• Hüseyin,

Tebrik ediyorum
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Çok fazla şey beklemeyin üniversiteden.

Hayalleriniz inşallah hüsrana uğramaz...

Bu arada bu sene bu forumdan ''Üniversiteye kapağı bir at gerisi kolay'' lafına inananlar grubuna baya üye çıkıcak gibi..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Ktü-Makine Mühendisliği.

hayırlı olsun Hüseyin artık maçlara gidersin bu yıl benim yerime

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Hüseyin,

Tebrik ediyorum
                    Saolasın İlhan =)

İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    hayırlı olsun Hüseyin artık maçlara gidersin bu yıl benim yerime
                    Eheh,gideceğim Engin abi =)

Yorum

Ktü-Makine Mühendisliği.

Hüseyin seni ve tüm üniv.kazanan arkadaşlları canıgönülden Tebrik Ediyorum Allah hepinize zihin açıklığı versin...
                      Son ağaç kesildiğinde,
                      Son nehir kirlendiğinde,
                      Son balık avlandığında, İşte O zaman paranın yenmediğini anlayacaksınız...

Kaybetmekten korkma; birşeyi kazanman için bazı şeyleri kaybetmelisin. Ve unutma; Kaybettiğinde değil, vazgeçtiğinde yenilirsin.

Yorum

Ktü-Makine Mühendisliği.

Hayırlı olsun.
                        Geçmiş olsun
                        İstanbul Takımlarını Tutanlar Birazda Bizim Takımlarımızı Tutsun.

Yorum

• Anadolu Ünİversİtesİ (eskİŞehİr) İktİsat FakÜltesİ
                          Kamu YÖnetİmİ (aÇikÖĞretİm)

Yorum

• İlk olarak selazur'lu ismail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hüseyin seni ve tüm üniv.kazanan arkadaşlları canıgönülden Tebrik Ediyorum Allah hepinize zihin açıklığı versin...
                            Teşekkür ederim İsmail abi.

İlk olarak SERDAR-61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hayırlı olsun.
                            Geçmiş olsun
                            Teşekkürler.

Yorum

• ÖSS şampiyonları tercih yapmadı!

ÖSS'de geçen yıl dereceye girip üniversitede okuyan ve bu yılda ÖSS'ye girerek adını şampiyonlar listesine yazdıran Çağrı sert, Oğuzhan Atay, Çağrı Berk Onur ve Mehmet Burak'ın tercih yapmadıkları ortaya çıktı.

Bu öğrenciler sonuçların açıklandığı gün basının karşısına geçip dersane reklamı yapmışlardı. Ev, otomobil, nakit para ve eğitim masraflarını dersanelerin karşıladığı iddia edilen şampiyonların bu yıl tercih yapmadıkları belirtildi.

Yakında öğrenciler sınava göğüs reklamı alarak girerse şaşırmayın..
                              Trabzon SK 1967
                              #8 Adam Maher

Yorum

• İlk olarak maza tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                melal_61, bende gazidenim,ama foruma yeni kayıt oldum o yüzden yeni kazanmış sayılabilirim

Görebildiğim kadarıyla forumda gazili sayısı az.

Fırsat olursa ilerde organizasyonlarda tanışırız inşallah.Herkese selamlar...
                                o zaman hoşgeldin aramıza
                                organizasyonlarda görüşmek dileği ile
                                *Gamze Melâl Tokay

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X