İlk olarak pukay61revolt tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖSS'de düzeltilemeyecek hesaplama skandalı
Yarımağan "Hesaplama sisteminin azizliğine uğradık. Düzelitmesi mümkün değil" dedi.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim işde bir bit yeniği var ama dur bakalım yarın bakacaz...
- Alıntı
Yorum
-
fatih neresi meresi yok ben meslek lisesiyim hani şu memleket meselesi olan meslek lisesi ben kendi bölümümün dışında tercih yaptığımda eriyorum bitiyorum yerin dibine giriyorum puan muan kalmıyo diskalifiye oluyorum benim amacım 4 senelik bilgisayar öğretmenliği başka birşey yok birde hemşire oluyor ama o bana gelmezTrabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefatih neresi meresi yok ben meslek lisesiyim hani şu memleket meselesi olan meslek lisesi ben kendi bölümümün dışında tercih yaptığımda eriyorum bitiyorum yerin dibine giriyorum puan muan kalmıyo diskalifiye oluyorum benim amacım 4 senelik bilgisayar öğretmenliği başka birşey yok birde hemşire oluyor ama o bana gelmezbilgisayar öğretmenliğide zor gibi..bazı üniversiteler yeni açmış bu bölümü tutarsa oralar tutar
kısmet..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Fatih Ay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleçok iyi anladımbilgisayar öğretmenliğide zor gibi..bazı üniversiteler yeni açmış bu bölümü tutarsa oralar tutar
kısmet..
çok kötü dimi puanım
Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehadi ya o zaman kazanamadık deseneçok kötü dimi puanım
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇöktüğüm Andır.benimde kötü durum napalım..hayılrısı..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Atılay Yeşilyurt tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle2006 Ea2 de sıralaması 10binde olanın puanını nerden bulabilirim
net tabloyo internet üzerinden nasıl ulaşabileceğini bilmiyorum
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesay2 puanım 320, sıralamam 35520; sizce elektrik-elektronik mühendisliği bölümüne girebilir miyim?Hakkı gel sırrını eyleme zahir,
Olmak ister isen bu yolda mahir,
Harabat ehlini hor görme şakir,
Defineye malik viraneler var.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEgemen bazı üniversitelerinkine girer biraz araştır.
- Alıntı
Yorum
Yorum