Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Arkadaşlar,

Lütfen ehil olmadığınız konularda fikir beyan edip seçim yapacak arkadaşların kafalarını karıştırmayın.

Zaten zor bir dönemdeler. Her fikirden etkilenebilecek durumdalar. Daha dikkatli olmak gerekir kanımca !

Biraz daha dikkat.Lütfen! )
    En son m@rdi tarafından düzenlendi; 14.07.2008, 23:19.
    TSira- Şükran
    "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      o kadar mı zor kimya ya..
      benim en sevdiğim ders..
      geriye bir ders kaldı matematik...
      Canım benim,lisedeyken benimde çok sevdiğim bir dersti ve hepte öyle kalacak gibi
      İlla ki gelecem diyorsan,yapcek bişey yok gel ve gör

Şaka bi yana isteyerek gelirsen çok zevk alırsın,laboratuvarlar çok manyak geçiyodu bizde
      Eğer Kimya mı ,Kimya Müh. mü dersen Kimya Müh. derim.Kimya daha çok fazla ezber içerikli konular ve sayıca fazla seçmeli ders içerdiği için belki biraz daha zorlanabilirsin.Yani bölüm zorluğu dışında zevkli ve güzel bir bölüm.Ama 5 seneyi ciddi olarak göze almalısın.

Yorum

• say2 puanım 320, sıralamam 35520; sizce elektrik-elektronik mühendisliği bölümüne girebilir miyim?

Yorum

• İlk olarak Egemen Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          say2 puanım 320, sıralamam 35520; sizce elektrik-elektronik mühendisliği bölümüne girebilir miyim?
          Gitmek istediğin üniversiteye bağlı...

Bu bölüme tabiiki gidersin, biraz puanlara bak daa

Yorum

• İlk olarak Ahmet Faruk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Gitmek istediğin üniversiteye bağlı...

Bu bölüme tabiiki gidersin, biraz puanlara bak daa
            doğru ama yine de deneyim sahibi insanlara danışayım dedim, ne bileyim heyecan işte

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              teşekkürler ts mania peki tercih yaparken akçabat diye belirtebiliyormmyum acaba blen var mı veya sen biliyormusun?
              Mutlaka belirtebiliyosundur.Tercih klavuzunda bölüm yazarken Fatih Eğitim Fakültesi MYO diye varsa onu yazarsın.KTÜ sitesinde belki daha detaylı bilgi bulabilirsin.açıkçası seçmeyi düşündüğün bölüm hakkında fazla bir bilgim yok ama genel olarak Akçaabat ve diğer kampüsler hakkında bilgilendirebilirim seni.
              Sen ağlat biz severiz seni...
              Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
              ts_mania

Yorum

• Ösym'nin sitesinden tablo-4'ü indiren oldu mu ? Kontenjanlardaki artıma bakacağım ancak sabahtan beri inmiyor tablo-4.Herhalde en iyisi,gece 2-3 gibi indirmek.

Yorum

• Üzerine tıklarsanız dosyayı tarayıcıda açmayaçalışır ve geç işlem yapar.Sağ tıklayıp farklı kaydet deyince çabucak iniyor. Bizima rkadaş indirdi az önce.

Yorum

• İlk olarak ts_mania tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mutlaka belirtebiliyosundur.Tercih klavuzunda bölüm yazarken Fatih Eğitim Fakültesi MYO diye varsa onu yazarsın.KTÜ sitesinde belki daha detaylı bilgi bulabilirsin.açıkçası seçmeyi düşündüğün bölüm hakkında fazla bir bilgim yok ama genel olarak Akçaabat ve diğer kampüsler hakkında bilgilendirebilirim seni.
                    Eğer seçebiliyorsan sorun yok ktü kampüsleri arasında en iyisi akçabat diyosun yani buna sevindim bende akçabatı tercih edeceğim
                    Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Üzerine tıklarsanız dosyayı tarayıcıda açmayaçalışır ve geç işlem yapar.Sağ tıklayıp farklı kaydet deyince çabucak iniyor. Bizima rkadaş indirdi az önce.
                      Saat 12-1'den beri indirmeye çalışıyorum,bir yere geldikten sonra tıkanıyor,bağlantı kuramıyor.Anlamadım gitti.

Yorum

• Mozilla'dan dene

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Eğer seçebiliyorsan sorun yok ktü kampüsleri arasında en iyisi akçabat diyosun yani buna sevindim bende akçabatı tercih edeceğim
                          Yanlış anlaşılma olmasın en iyi kampüs merkez kampüsüdür ama orada senin yazmayı düşündüğün bölüm yok galiba.Bunun dışında tüm söylediklerim geçerli.
                          Sen ağlat biz severiz seni...
                          Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                          ts_mania

Yorum

• Ancak indirebildim,kontenjanlarda artış gözüktü gözüme,zaten diyorlardı.Hem arkadaş için tıpa baktım,hem kendi istediğim Makine mühendisliğine belki de Gazi bile piyangodan vurar bana,gerçi Ktü'yü ciddi ciddi çok istiyorum artık,orasıda kesin olarak gözüktüğü için rahatım şu dönemde ama bakalım.

Yorum

• Arkadaşlar , Hacettepe Jeoloji Mühendisliği tutar gibi duruyor sizce tercih edeyim mi , başka önerileriniz olur mu ?

Yorum

• benimde istanbul jeoloji muh. tutuyo ama jeoloji için türkiyede iş yok diyorlar..puandanda belli zaten mühendisliklerde en düşüklerden biri..bende kararsız kaldım...

bide ayrı bi sorum olcak..ben şimdi yıldız fizikteyim..diyelim tercihlerde bir okul kazandım ama kayıt yaptırmadım..nolcak ikisini birden mi kaybetmiş olcam?

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X