İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
423 adayın sınavı geçersiz sayıldı.
*25 bin adayın puanı hesap edilemedi.
*190 kopya tespit edildi.
*Geçen yıla göre barajı geçenlerin sayısı fazla.
*Fen bilimleri testini cevaplama oranı yüzde 44.9.
*165 barajını geçen aday sayısı 874 bin.
*Açık öğretim hariç 552 bin öğrenci üniversiteye yerleştirilecek.
*Fen liseleri en başarılı, akşam liseleri en başarısız.
*Düz liseler, meslek liselerine göre daha başarılı.
*Sayısal 1'den en başarılı iller Denizli, Karabük, Burdur.
*ÖSS'den en başarılı il Denizli oldu
*En başarısız il Ardahan, Hakkari~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Poyraz_28 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle423 adayın sınavı geçersiz sayıldı.
*25 bin adayın puanı hesap edilemedi.''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''Kazım Koyuncu
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSacit sen ne yaptınççç
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak nurbanu_ts_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerçekten kötü mü? ya yüksekk yapanlar olabilir ama unutmayın arkadaşlar kontenjanlar da arttıneresi olursa olsun artık
- Alıntı
Yorum
-
Benim puanı da hesaplamamışlar iyi mi? çççTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim puanı da hesaplamamışlar iyi mi? ççç???
- Alıntı
Yorum
-
İşlerine gelmemiş olabilir.
" 1. olmamı istemeyenler var. " ççç
Şaka bir yana ben bakamadım daha sonuçlarıma. Zaten pek birşey beklemiyorum.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİşlerine gelmemiş olabilir.
" 1. olmamı istemeyenler var. " ççç
Şaka bir yana ben bakamadım daha sonuçlarıma. Zaten pek birşey beklemiyorum.
- Alıntı
Yorum
-
Yine denedim bakamadım. Bakmıyorum zorla mı? Sonuçları eve bekleyeceğim. Daha heyecanlı olabilirTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
- Alıntı
Yorum
Yorum