Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Anadolu İmam-Hatip.

Her yol çıkmaz sokak

Bu arada Türkçe 1'i fullemişim.Şimdi baktım.

''Türkçe fullenmiş'' lafıyla Türkçe'yi ne kadar kullanabildiğim ortada iken yaptığım iş büyük başarı bence
    En son Mehdi tarafından düzenlendi; 16.06.2008, 14:22.
    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• sen baya çıkmaz sokaktaymışsın malesef mehdi.
      senin gibi hobi olsun diye bende girecektim ama parasına birde gidip okullarda uğraşmaya sebeb girmedim
      öss ci arkadaşlar tekrar gönlünüze GÖRE VERSİN ALLAH
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        İşte geleceğin seçilecek meslekleri!

ÖSS maratonunu atlatan gençlere geleceğin meslekleği...

UZAY VE HAVACILIK
        Geleceğin meslekleri arasında önemli bir yer tutacağı düşünülen uzay ve havacılık konularına ilgi duyanların, havada seyreden her çeşit aracın tasarlanması, inşa edilmesi, uzaya gönderilmesi, astronomiye oldukça meraklı, fizik, kimya, matematik gibi konularda iyi eğitimli olmaları gerekiyor.

Vatan

ehem ehem....

Şaka bi yana, daha sonuçlar belli olmadan hiç bişe belli değil. Son 3 sınavdır böyle.
        Girenlerin çoğu can sıkıntısından girmiş sınava. 800 bin hesaplanıyodu, olmuş 1,5 milyon.
        Kontenjanlar da artırılmış...

Neticeleri ve sıralamaları beklemenizi tavsiye ederim.
        Ben, hazırlanmayı kafasına sınavdan önce koymuş biri olarak ilk senemde iyi bi yere girdim ki, en şanslı sene bu sene heralde.

Tahminimce sözel ve eşitağırlık öğrencileri biraz daha şanslı...

Amaaan, sonuçlar belli olmadan ne desek havada.
        Her sene bişeler değişiyor...

Yorum

• İlk olarak Mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Anadolu İmam-Hatip.

Her yol çıkmaz sokak

Bu arada Türkçe 1'i fullemişim.Şimdi baktım.

''Türkçe fullenmiş'' lafıyla Türkçe'yi ne kadar kullanabildiğim ortada iken yaptığım iş büyük başarı bence
          türkçe full mü
          nasıl beceriyorsunuz
          mehdi abi tüyo versene benim türkçe çok kötü 1 senem kaldı açığı kapatmam lazım
          ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
          ~Twitter ~

Yorum

• Dili Mat2 den yanan biri olarak şöyle sorulara bi bakayım dedim, bakmaz olaydım...
            Biz de mi girseydik sınava...

Yorum

• Sınav giren arkadaşlara geçmiş olsun öenmli bir engel geçildi.Asıl iş bundan sonra başlıyor tercih yaparken bölüm seçerken oldukça seçici omaya calısın çünkü sene kaybı yaşamak istemiyorum diyerek bölüm hakkında gideceğiniz yer hakkında bilginiz olmadan tercih yapmayınız.Gerçekten sizin aklınıza yatan bölümleri tercih yapın.Çevrenizde o bölüm hakkında bilgisi olan insanlara danışmanızı tavsiye ederim.Ben teknik lise mezunuyum Makina bölümü okudum ve kendi bölümün müh. okuyamıyorum meslkey yüksek okul bitirdim şimdi dikey geçiş sınav ı ile makina müh. hazırlanıyorum benim sınavda 1 ay sonra 13 temmuzda.İlla sene kaybım olmasın diyorsanız gitmek istediğiniz bölümün 2 yıllıktan geçiş yapabileceğiniz bir bölüm tercihi yapabilrsiniz.Dgs soruları öss den daha kolay.

BMN KOCAELİ--BMN ANKARA
              Lazanat' lı

Yorum

• ÖSS'ye girenler 3 kat şanslı
                16 Haziran 2008 Pazartesi 09:38
                Dün 'iyi bir gelecek' için üniversite şansını deneyerek ÖSS'de terleyen öğrenciler, tarihin 'en şanslı' sınavına girdi.

'İyi bir gelecek' için dün ÖSS'de ter döken öğrenciler, son yılların 'en şanslı' sınavına girdi. Üniversite kontenjanlarının yüzde 25 artması, sınava giren aday sayısının 132 bin azalması ve ÖSS'yi kazanmak için gerekli olan 185 barajını geçmenin kolaylaşması, gençleri umutlandırdı.

4 yıla çıkarılan genel ve meslek liselerinin bu yıl mezun vermemesi ÖSS'ye girecek aday sayısını azalttı. Aslında beklenen azalma 500 bin civarındaydı; ama eski mezunların bu durumdan yararlanmak için ÖSS'ye akın etmesi, bu yılki aday sayısını sadece 132 bin kişi azalttı. Yine de bu rakam, dün ÖSS'ye giren diğer adaylara önemli bir avantaj sağladı.

Eski mezunların akın etmesi bu yılki sınavı, adeta bir 'tecrübelilerin ÖSS'si haline getirdi. Bu yıl sadece 221 bin öğrenci ilk kez sınava girerken, 1 milyon 310 bin öğrenci, iki veya daha fazla olmak kaydıyla şansını denedi. Bu yıl ÖSS'ye başvuran eski mezun sayısı 380 bin arttı. Dün sınav giriş salonlarındaki orta yaşlılar bu durumun göstergesi oldu. Eski mezunların ÖSS'yi kazanma oranları her yıl yüksek çıkardı. Ancak bu yıl sınava giren yeni mezunların daha önce de 4 yıllık olan Anadolu liselilerden olması bu oranı değiştirecek.
                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

• Bir sonraki sene sınava bende girip hepsini yanlış yapmaya çalışcam
                  Milli eğitim müdürü-bakanı (artık kimse) beni konuşacak
                  En son Erdem Keser tarafından düzenlendi; 16.06.2008, 19:09.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bir sonraki sene sınava bende girip hepsini yanlış yapmaya çalıcam
                    Milli eğitim müdürü beni konuşacak
                    bunu başaran çıkmadı daha bildiğim kadarıyla

Yorum

• İnşallah her şey gönlünüzce olur.....
                      Ali Şükrü Paşa ...

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Bundan büyük baskı milletin baskısı.Ailem birşey demiyor kim görsem baksana manyak mısın diyor Bakmıcam lan
                        bende de aynı dert ya..... bakmak istemiyorum kardeşim, kime ne? nasıl olsa puanımı da sıralamamı da gönderecekler, o zaman öğrenirim kaç net yaptığımı.

Yorum

• İlk olarak chovy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bir sonraki sene sınava bende girip hepsini yanlış yapmaya çalışcam
                          Milli eğitim müdürü-bakanı (artık kimse) beni konuşacak

geçen yıl bir öğrenci yaptı diye hatırlıyorum.
                          Boğaziçi'nde okuyordu herhalde...
                          Sınav salonunun önünde yazar kasa yere atılabilir belki.Gerçi o da yapıldı ama.Daha ses getirir.Hele büyük bir yazar kasa.

Milli Eğitim Bakanımızı tanımıyor musunuz ? Aşkolsun . Doç.Dr.Hüseyin ÇELİK.
                          ....................Celliac ..................

Yorum

• İlk olarak Seyit Hoca tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            geçen yıl bir öğrenci yaptı diye hatırlıyorum.
                            Boğaziçi'nde okuyordu herhalde...
                            Sınav salonunun önünde yazar kasa yere atılabilir belki.Gerçi o da yapıldı ama.Daha ses getirir.Hele büyük bir yazar kasa.

Milli Eğitim Bakanımızı tanımıyor musunuz ? Aşkolsun . Doç.Dr.Hüseyin ÇELİK.

hocam benim bildiğim tüm soruları yanlış yapmayı bir çocuk denemişti ama bir soruyu doğru yapmıştı

Yorum

• bakıyorumda sınav kontenjanları felan arttırlımş arttırılsa ne olur kı alıyor ama cogu bölum fuzuli mesela ben beden egitim mezunyum hala yeni ünverstielere beden eğitimi açıyorlar sankı acık varmış gibi birde surezilliğe ne dersiniz utanmadan 2.öğretimlerinide acıyorlar sırf daha yuksek harç parası alıp daha fazla gelir elde etmekk yazık!!!
                              NUHUN GEMİSİNE ÇİFTLER HALİNDE BİNMEDİK Kİ HAYATIMIZI ÇİFTLER HALİNDE DEVAM ETTİRELİM...

Yorum

• Vay be sırada biz varız artık şööle BMN'den bi Trabzon 1. liği çıkartalım

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X