Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kurbağa doktor kaplumbağa başka soracak şey bulamadılar. insanı delirtmekten öteye değil :/

Yorum

• şu sınavın pdf formatı çıksada indirsem çözmeye başlasam...
      ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
      ~Twitter ~

Yorum

• Çoğu sitede var zaten indirebilirsiniz.Ntv ,samanyolu vb... buralarda mevcut.Sözelci yok mu hiç forumda.Onlarda görüş belirtsinler.

Yorum

• !

türk:28,75
          sos:22,5
          mat:3
          fen:2
          ed:26,25
          sos:26,50

inşallah ktü yü kazanırım:d
          VATANLARINI YAŞANMAZ BULANLAR,VATANLARINI YAŞANMAZLAŞTIRANLARDIR!!!
          İSLAMİYET RUHUMUZ,TÜRKLÜK BEDENİMİZDİR!!!
          "İçi alev alev müslüman, dışı pırıl pırıl Türk ve içi dışına hâkim, dışı içine köle, yeni Türk neslinin maya çanağı olmak ehliyyeti hangi topluluktaysa ben oradayım.
          Allah’ın inâyeti ve Resûlünün ruhaniyeti bu yoldakilerin üzerinde olsun."
          "NECİP FAZIL KISAKÜREK"

Yorum

• EşitAğırlık

Türkçe: 21.50
            Sos1: 22.50
            Mat 1: 19.50
            Ed-Sos : 21
            Mat2 : 9.25

İstediğim yer olmuyor seneye görüşmek üzere
            En son OYılmaz tarafından düzenlendi; 15.06.2008, 19:29.
            Kazimişi gzas vorert

Yorum

• Çıkmışlar televizyonlara daha sınavın stresini yeni atlatmış gençlerin önünde soruları cevaplıyorlar. Çok iyi bir marifetmiş gibi. Bu sefer daha büyük stres ve heyecan yaşanıyor öğrencilerde. Acaba bunu ne yapmıştım, off yanlış sanırım, bu hatayı nasıl yaptım sendromları başlıyor. Sınavın ve sistemin saçmalığını geçtim medyada yapacağını en rezil şekilde ( benim için ) yapıyor.
              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• edebiyatın bir kaç sorusuna baktım çok kolay sormamışlar

Yorum

• Türkçe 25
                  Sosyal 24
                  MatematikI 25.50
                  FenI 20

MatII 23.50
                  FenII 15

Beklediğimden düşük gelsede,eh işte deyip,Ktü Makine için bekleyişlerime başladım,belki puanlar çok çok düşerse başka şehirlerde olabilir.
                  En son Hüseyin İlkin tarafından düzenlendi; 15.06.2008, 21:05.

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    EşitAğırlık

Türkçe: 21.50
                    Sos1: 22.50
                    Mat 1: 19.50
                    Ed-Sos : 21
                    Mat2 : 9.25

İstediğim yer olmuyor seneye görüşmek üzere
                    Sen matematikleri bana versene ben de sözellerden vereyim ikimizde girelim istediğimiz yerlere

Yorum

• Türev - intigral bilmediğimden Mat-2 sorularının büyük bir kısmını çözemedim.

Yalnız 2. bölümdeki geometri soruları çok kaliteli. Hazırlayanları tebrik etmek lazım.

Bu arada arkadaşlar, "puanların düşmesi - çıkması" diye bir şey yok. Önemli olan sıralama... Ben buraya 358 puan alarak girdim, benden 2 sene sonra 335 ile giren oldu ama o arkadaşın sıralaması benden daha iyiydi.

Yorum

• türkçe: 24
                        sosyal: 15
                        mat1: 26
                        fen1 :22
                        mat2: 15
                        fen2: 15

beklediğimden kötü geçti sınav yav..

Yorum

• İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen matematikleri bana versene ben de sözellerden vereyim ikimizde girelim istediğimiz yerlere
                          Ağa 9.25 ten sadece 2 tane veririm mat 1 taş çatlasa 3 sende bana türkçeden 5 ver ed-sostan 4 anlaşalım matematik daha çok puan getiriyor
                          Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak OYılmaz61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ağa 9.25 ten sadece 2 tane veririm mat 1 taş çatlasa 3 sende bana türkçeden 5 ver ed-sostan 4 anlaşalım matematik daha çok puan getiriyor
                            Ciddi ciddi alıp verecekmiş gibi hesap yapıyor

Yorum

• Bu arada benimkileri net sanmayın sadece işaretlediklerim

Pek bir beklentim yok bakacağız.Düşecek diyorlar ama bakarız..
                              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Çıkmışlar televizyonlara daha sınavın stresini yeni atlatmış gençlerin önünde soruları cevaplıyorlar. Çok iyi bir marifetmiş gibi. Bu sefer daha büyük stres ve heyecan yaşanıyor öğrencilerde. Acaba bunu ne yapmıştım, off yanlış sanırım, bu hatayı nasıl yaptım sendromları başlıyor. Sınavın ve sistemin saçmalığını geçtim medyada yapacağını en rezil şekilde ( benim için ) yapıyor.
                                Bundan büyük baskı milletin baskısı.Ailem birşey demiyor kim görsem baksana manyak mısın diyor Bakmıcam lan
                                "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X