evet meslek lisesi mezunuyum yer farketmez benim için Türkiyenin heryeri bizimdir 4 senelik nere olursa olmaz ise 2 senelik bir yere gideceğim
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleevet meslek lisesi mezunuyumTürkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
Aynı kaderi paylaşmışız seninle. Çok büyük bir handikap bu. Üniversiteye yerleşince anlarsın. Keşke düz lise okusaymışım diye kara kara düşünüyordum eskiden.
bölümün ne ...eğer okuldan güzel bir puan geliyorsa belki 4 yıllığa girersin....Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ReMZi 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu sene olmadı seneye artık
Sizce puanlar düşermi?
Üniversiteye kayıt olup kayıt olduğun sene girersen düşüyor. Bak ben ikinci yılımda girdim düşmeyeceğini taahhüt ettiler.
( yanlış bilgi vermek istemiyorum ama ben böyle biliyorum. )Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAllah korusun seneye üniversitedeyizde puanlar düşmez emin olun düşerse 5-6 puan düşer baraş puanıda 180 olur benim tahminimBir Gün Mutlaka!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak halitaydin61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkçe - 27,50
Sos1 - 21,25
Mat1 - 12,50
ed-sos - 25,00
mat2 - 5,25
Matematikler çok kötü çook
Ömer Faruk Yılmaz abinin yanına gideceğiz büyük ihtimal..Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!- Eomer -
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÖmer Faruk Yılmaz abi ben değildirim inşallah?
- Alıntı
Yorum
Yorum