Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sinavda herkese basarilar, Allah yardimciniz olsun.
    Trabzonspor HES yapma, kendi kalene gol atma!
    Karadeniz'e Özgürlük!

Yorum

• Ayrıca çok bilmişlik yapmak istemem ama bir tavsiye daha, sene başından beri yaptığınız çözüş sırasını değiştirmeyin.

Örneğin benim gibi mat-1 , fen-1 , mat-2 , fen-2 , Türkçe , Sosyal sırasını izliyorsanız sınavda da aynısı olsun.Yani macera aramayın sene başından beri nasılsa öyle gitsin.
      "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yarın sınava formamla girecegim bordo mavinin ugruna inanıyorum herkesi davet ediyorum sınava formayla girelim

Bnde Formamla Girecem Yalnız Değilsin Eray

Yarın ki sınavda Allah Herkesin Gönlünde Yatan Bölüm Veya Üniversite Okumayı Nasip Etsin.

Herkese Sınavda Başarılar
        KORE LEE

Yorum

• İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yarın soruları sizin için çözcem

Kendime hayret ediyorum mezun öğrenciyim hala biyoloji bilmiyorum demek ki iyi çalışmadık

Ama güveniyorum kendime

lazın elinden bişe kaçmaz

aynen bnm de korkum biyoloji ama kızdırmasın laz damarımı biyolojiyi full yaparım valla
          KORE LEE

Yorum

• Sınava girecek tüm arkadaşlara başarılar dilerim,umarım güzelce soruların hakkından gelirsiniz.
            TSira- Şükran
            "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• Evet sayısalcılar elleri görmek istiyorum

Uşaklar bakın beni örnek alın yarın sınav var hoparlörden yanık kokusu geliyor müzik dinlemekten

Neyse biraz gezip geleyim görüşmek üzere
              "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• sınava girecek bütün kardeşlerime allah zihin açıklığı versin hepsine başarılar...
                SORUN ÇÖZEN BENİM İÇİN YÖNETİCİDİR...
                SORUN ÇÖZEMEYEN BENİM İÇİN YÖNETİCİ DEĞİLDİR...
                SORUNA SORUN KATAN BENİM İÇİN TRABZONSPOR'LU DEĞİLDİR...

Yorum

• Sözelcileri de ben göreyim?

Herkese başarılar..
                  Ünal İhtiyaroğlu

Yorum

• biri sayisal mi dedi
                    ama ben girmicem sorulara bakinca cok kolay panige gerek yok
                    Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• uşaklar semih şentürk uğur boral servet çetin rakibinizmiş gösterin onlara günlerini

Yorum

• İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        uşaklar semih şentürk uğur boral servet çetin rakibinizmiş gösterin onlara günlerini
                        aralarında serkan balcıda var..
                        ~ İstanbul Teknik Üniversitesi Metalurji ve Malzeme Müh ~
                        ~Twitter ~

Yorum

• İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          aralarında serkan balcıda var..
                          habu yasda Öss yemi gircek habu adamlar
                          Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

• servet meslek lisesi mi acaba
                            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• Sınavda Allah yardımcınız olsun.Allah,yakın sıralara ağlayan kız,güzel kız veya sizi uyuz edecek birini oturtmasın.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Ulan bu osym bana kazık attı yaw.Sınava gireceğim okulun sıraları hababam sınıfından kalma sanki,üzerinde tek bir düz yer yok neredeyse.Üstelik sallanıp duruyor.Gerçekten Allah yardımcımız olsun,yoksa yandık....
                                "Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X