Sinavda herkese basarilar, Allah yardimciniz olsun.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
Ayrıca çok bilmişlik yapmak istemem ama bir tavsiye daha, sene başından beri yaptığınız çözüş sırasını değiştirmeyin.
Örneğin benim gibi mat-1 , fen-1 , mat-2 , fen-2 , Türkçe , Sosyal sırasını izliyorsanız sınavda da aynısı olsun.Yani macera aramayın sene başından beri nasılsa öyle gitsin."Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak ErayAkyüz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyarın sınava formamla girecegim bordo mavinin ugruna inanıyorum herkesi davet ediyorum sınava formayla girelim
Bnde Formamla Girecem Yalnız Değilsin Eray
Yarın ki sınavda Allah Herkesin Gönlünde Yatan Bölüm Veya Üniversite Okumayı Nasip Etsin.
Herkese Sınavda BaşarılarKORE LEE
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Çağatay_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYarın soruları sizin için çözcem
Kendime hayret ediyorum mezun öğrenciyim hala biyoloji bilmiyorum demek ki iyi çalışmadık
Ama güveniyorum kendime
lazın elinden bişe kaçmaz
aynen bnm de korkum biyoloji ama kızdırmasın laz damarımı biyolojiyi full yaparım vallaKORE LEE
- Alıntı
Yorum
-
Evet sayısalcılar elleri görmek istiyorum
Uşaklar bakın beni örnek alın yarın sınav var hoparlörden yanık kokusu geliyor müzik dinlemekten
Neyse biraz gezip geleyim görüşmek üzere"Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."
Özkan Sümer
- Alıntı
Yorum
-
-
İlk olarak Uzunoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuşaklar semih şentürk uğur boral servet çetin rakibinizmiş gösterin onlara günlerini
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Ali Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearalarında serkan balcıda var..Gitme demek cok da Zor olmamali
- Alıntı
Yorum
-
Sınavda Allah yardımcınız olsun.Allah,yakın sıralara ağlayan kız,güzel kız veya sizi uyuz edecek birini oturtmasın.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
- Alıntı
Yorum
Yorum