Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    abi tam 5. tercihim olan odtü inşaatı kazandım.herkes için en hayırlısı olmuştur inşallah
    Hayırlı olsun kardeş...İstediğin yeri kazanmana sevindim.

Görüşmek üzere...

Yorum

• İlk olarak cuneytr tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      tebrikler ktu de görüsürüz...
      inş kardesım sen hangı bolu??
      İYİ GÜNDE KÖTÜ GÜNDE ÖLÜMÜNE BORDO MAVİ...

Yorum

• Hepinizi tebrik ederim arkadaşlar dua edinde bizde kpss de biryerlere yerleşelim
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Tebrikler Bartuğ. Bu işe nasıl yoğunlaştığını, nasıl emek verdiğini az çok biliyorum. Haketmiştin gerçekten, umarım en güzel şekilde de bitirirsin.

Ozan kardeş seni de kutlarım. Sen de BMN Trabzon'a transfer oldun yani.

Allah yolunuzu açık etsin.
          Futbolcuyla taraftar el ele versin, şampiyonluk kupası TRABZON'a gelsin!!!

7 7 7 7 7 7 7 7 7....

Yorum

• Bartuğ13 ve Ozants tebrikler

Yorum

• Bartuğ tebrikler Odtü şanslısın hadi gene Bii TS li daha geliyor sana
              "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

• 61viya,Sevgi,Remzi,forever61,m@rdi,nebiye,barış demirer,fromTheRApBZONe abilerim ablalarım,arkadaşlarım hepinize çok çok teşekkür ederim.çok sağolun.
                gamzecim artık orda okuyan tanışılası bir arkadaşın olacak fena mı?

ozants61 kardeşim seni de çok tebrik ederim.

vkgz çok sağol.inşallah kpssde senin de istediğin olur.

cengiz abi bu konuyu daha sonra konuşalım bulmaya çalışacam.bulamazsam da haberleşiriz

süleyman abi teşekkür ettim.keşke yarın burda olsaydın da maçta görüşseydik.

hamseey üstad çok sağol.inşallah tanışma fırsatımız da olur yarın.

son olarak can abi çok sağol.sana verdiğim sözü de bir nevi tutmuş oldum.ee karadenizli adam sözünde durur.yanlış mıyım?

hepinize tekrar çok çok teşekkür ederim.işte bmn farkı bu insan duygulanıyor ya.
                HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!

SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009

Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...

Yorum

• İlk olarak Can basten tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tebrikler Bartuğ. Bu işe nasıl yoğunlaştığını, nasıl emek verdiğini az çok biliyorum. Haketmiştin gerçekten, umarım en güzel şekilde de bitirirsin.

Ozan kardeş seni de kutlarım. Sen de BMN Trabzon'a transfer oldun yani.

Allah yolunuzu açık etsin.
                  ewt valla oyle oldu allahıma sukurler olsun..artık deplasmana bıle gıdecem yaa....okuldan cok ona sevınıyorum...

Yorum

• İlk olarak ozants61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kardeslerım cok mutluyum ktu fızık oldu benım....bekle benı avnı aker.....
                    Gözün aydın kardeş.

Daha nice başarılara ulaşmanı dilerim.

Yorum

• İlk olarak Süleyman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Gözün aydın kardeş.

Daha nice başarılara ulaşmanı dilerim.
                      eyvallah kardes saolasın..

Yorum

• İlk olarak ozants61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kardeslerım cok mutluyum ktu fızık oldu benım....bekle benı avnı aker.....

tebrikler,hayırlı olsun.

Eeee habu kadar mı BMN nin yeni üniversitelileri???
                        TSira- Şükran
                        "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

• üniversiteye yerleşen kardeşlerime başarılar ....
                          KORE LEE

Yorum

• ozants61 tebrik ederim. Allah iş.utandırmaz.diplomayı almayı nasip eder.Artık tatdını çıkar ünv.olmanın sonra ço arıyosun
                            İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Kazanan arkadaşları tebrik ediyorum. Unutmayın ki üniversite okumak, kazanmaktan daha zordur.
                              Stand-upçı başkan istemiyoruz!

Yorum

• Uşaklar tebrik ederim sizi.Hayırlı uğurlu olsun...
                                TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X