yarın sabah saat 10 itibariyle sonuçlar ösymnin resmi internet sitesinde açıklanacak
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi
Daraltma
X
-
HADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
- Alıntı
-
abi tam 5. tercihim olan odtü inşaatı kazandım.herkes için en hayırlısı olmuştur inşallahHADDİNİ BİLEN MERTTİR,VATAN BÖLÜNMEZ TEKTİR,CUMHURİYET İÇİNDE CUMHURİYET KURAN NAMERTTİR!NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE!
SERHAT KIRKAYAK,BÜNYAMİN KAHRİMAN,AHMET MUHAMMET DEMİREL VE MESUT KELEŞ!SİZİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ!21.12.2009
Takım tutmak farklı, adam tutmak farklı...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi tam 5. tercihim olan odtü inşaatı kazandım.herkes için en hayırlısı olmuştur inşallahÖzkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi tam 5. tercihim olan odtü inşaatı kazandım.herkes için en hayırlısı olmuştur inşallahStaj için yer lazımsa buyur gel... Hayırlı olsun tekrar....
Ödevlere de yardımcı oluruz...Serhat KIRKAYAK kardeşimin dediği gibi "Bordoyla Mavi kefenim olsun,Trabzonum bu sene şampiyon olsun"
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi tam 5. tercihim olan odtü inşaatı kazandım.herkes için en hayırlısı olmuştur inşallah
Tebrikler,başarılar diliyorummm.
Allah zihin açıklığı versin.Allah okul yolundan şaşırtmasınGüzel güzel oku bakalım.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleabi tam 5. tercihim olan odtü inşaatı kazandım.herkes için en hayırlısı olmuştur inşallah
Hayırlı olsun... Kazanmak gibi birmekte nasip olur inşallahTSira- Şükran
"Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
Yorum