Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Öğrenci Seçme Sınavı ve Sistemi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Arkadaşlar bu yaşta babamdan daha çok beyazım var. Aklınızda bulunsun
    valla beyazlar bendede başlamıştı habu öss zamanından şimdide biraz artma var
    inadına TRABZON
    ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

beyaz iyidir, ondan olmayanlar bile var makine öğrencilerinde... Olsa da yeşil olsa diyolar
      OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

..............
        FxY

Yorum

bekle beni KTU geliorum :
          benimle tartışmak istiorsan bekleee beynimi aldırayım eşit şartlarda tartışalım

Yorum

İlk olarak Bartuğ13 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            valla tıpı diyor bi çok kişi ama ben tıpta yapamam.ayrıca inşaat zorsa tıp bence daha zordur.kaldı ki inşaat çevrem var bolca.yardım alabilirim.ama belki yüksek bir kaç yeri yazabilirim hani şans denemelik ama odtü inşaat cebimde sayılır.puanım biraz iyi odtü inşaata göre ama bakalım belli olmaz.işte neyse çok konuşmayayım ben.güzel dilekler ve tebrikler için herkese teşekkürler tekrardan
            Bartuğcum senin tercihin sonunda ama ben o puanı alsam inşaat mühendisliğine girmezdim açıkçası.Bence matematik öğretmenliği çok iyi olurdu diye düşünüyorum.Malum artık özel ders moda oldu .İyi bir üniversiteden mezun olursan özel dersle çok iyi paralar kazanabilirsin ama tabiki senin kararın bu.Ben değiştiremem.Sadece abi tavsiyesi diyebilirim.
            Colmandante

Yorum

İlk olarak osman6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bartuğcum senin tercihin sonunda ama ben o puanı alsam inşaat mühendisliğine girmezdim açıkçası.Bence matematik öğretmenliği çok iyi olurdu diye düşünüyorum.Malum artık özel ders moda oldu .İyi bir üniversiteden mezun olursan özel dersle çok iyi paralar kazanabilirsin ama tabiki senin kararın bu.Ben değiştiremem.Sadece abi tavsiyesi diyebilirim.
              şunuda belirtelim matematik öğretmenliğinden son iki yılda 0 (sıfır) atama yapıldı...
              yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

puana bakma ne istersen onu yaz(sadık ve cihat sener hoca gibi konustum)
                ayse61 sende ktu yu cok istiyosun ben iyi düsün derim biz girdik cıkamıyoruz.makineyi tavsiye etmiyorum(bi bölüm bu kadar zor olur beaa)

Yorum

İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  beyaz iyidir, ondan olmayanlar bile var makine öğrencilerinde... Olsa da yeşil olsa diyolar

durum bu kadar vahim ha

miraç'ın anlatımından sonra ege kampüsünü görmek farz oldu
                  TSira- Şükran
                  "Ne mutlu "insanım" diyene. Ne mutlu "Türk'üm" diyene. Ne mutlu "bordooo" sesine "maviiii" diyerek karşılık verene."

Yorum

İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Gidişat onu gösteriyor evet ama yeşil de güzel be abi
                    Her daim TRABZONSPOR!
                    Türkiye Kyoto'yu imzaladı
                    "7"

Yorum

• İlk olarak m@rdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      durum bu kadar vahim ha

miraç'ın anlatımından sonra ege kampüsünü görmek farz oldu
                      Celun da bekleruz...
                      Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                      İşte BMN!*

Yorum

• Türkiye 3.sü olup sonra mat öğretmenliği seçtikten sonra sıkıntıdan bölümü bırakıp bir daha sınava girdikten sonra yanlızca 310 puan alabilen arkadasım var sansınızı iyi değerlendirin tebrikler.

Yorum

• habu öss beni yedi bitirdi yahu hiç zorlamayın bence önünüze çıkan fırsatlarıda değerlendirin sonraya pek ertelemeyin olmayacaksada zorlamayın tek yok ünv değil bi kaç yıl sonra ztn lise gibi olacak bunu büyük bir problem haline getirmeyin bende öss emeklisi bir mağdur olarak nacizane bişeler karaladım Allah tüm çalışanların hakkını versin
                          "Türklüğün vicdanı bir, dini bir, vatanı bir.
                          Fakat hepsi ayrılır, olmazsa lisanı bir..."

HarekeTSİRAsi bizumdur!

Yorum

• 296 puan aldğını söylediğim kişi Say-2 de Türkiye 46. sı olmuş.

Yorum

• Uşaklar İşletme tavsiye edeniniz varmı ??
                              Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak Ts_oSe_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Uşaklar İşletme tavsiye edeniniz varmı ??
                                etmem kardes baska bi bölüm oku acıkdan isletmede okursun aynı kapıya cıkar hem cift diploman olur daha rahat is bulursun mesela mühendislik okuyıp isletme veye iktisat acıkdan okuyabilirsin firmalarda yönetici mühendis kademesinde ise baslarsın ondan sonrada para var huzur var
                                !

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X