İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Sohbet Odası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
- Alıntı
-
İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAman dikkat etkileri belli olmaz o halde doktor kontrolünde ilerleyin derim.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökhan Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTeşekkür ederim bursaya dönünce gideceğim. Bir de şunu sormak istiyorum böyle durumlarla hangi tıp alanı ilgileniyor acaba? Dermatoloji mi? Yoksa hayvan hastaneleri falan mı
Önce oraya bir görün onlar zaten gerekli tetkikleri istiyor.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEvet soydaş cildiye (:
Önce oraya bir görün onlar zaten gerekli tetkikleri istiyor.OMAE WA MOU SHINDEIRU...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasılsınız lider takımın lider taraftarı ? 12 gün kimse değmesin keyfimize, sonrasına bakacağız
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEyvallah hocam seni sormalı (:BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Anıl C tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGünaydın herkese!
- Alıntı
Yorum
-
Şöyle güzel bir Trabzonspor kupa bardağı arıyorum.Tatmin edici bir şey bulamadım.TSCLUB her zaman olduğu gibi hüsran...
Var mıdır elinde şöyle farklı bir Trabzonspor bardağı olan veya satın alacak yer tavsiye edecek?
Bilinen online alışveriş sitelerinden baktım ama farklı bir şey arıyorum...Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
- Alıntı
Yorum
-
Öncelikle iyi akşamlar.
Eşimin kız arkadaşı trabzon'a taşındı yakın bir zamanda kendisi ön muhasebe-finans uzmanı.
Ek olarak marketlerde kasiyer olarakta çalıştı şuan acil olarak iş arıyor. Yardımcı olabilecek arkadaşlar olur diye buraya yazma gereği duydum.
0538 612 78 41 bu benim numaram.
Olumlu olumsuz dönüş yaparsanız bende kendisine iletirim sizinle iletişime geçebilir.S.N.O.O.S.
'M'
- Alıntı
Yorum
-
Bugün onun günü!
Doğum günün kutlu olsun kardeşim.
[MENTION=30891]Yiğit SARI[/MENTION]
- Alıntı
Yorum
-
Yorum