Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN Sohbet Odası
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
- Alıntı
-
[MENTION=24081]Sefer A.[/MENTION]
Doğum günün kutlu olsun Sefer.
- Alıntı
Yorum
-
uzun yıllar sonra foruma, üye oluşumun 17. yılında girmem şaka mı..şimdi fark ettim; dün girmişim yıllar üstüne ve üyelik tarihim 12 nisan 2006..En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 13.04.2023, 15:14.Herkese Merhaba
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuzun yıllar sonra foruma, üye oluşumun 17. yılında girmem şaka mı..şimdi fark ettim; dün girmişim yıllar üstüne ve üyelik tarihim 12 nisan 2006..Bize Her Yer TRABZON!
Trabzon Bir Sevda
Trabzonspor Bir Destan ...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleuzun yıllar sonra foruma, üye oluşumun 17. yılında girmem şaka mı..şimdi fark ettim; dün girmişim yıllar üstüne ve üyelik tarihim 12 nisan 2006..
- Alıntı
Yorum
-
- Alıntı
Yorum
-
-
İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesuarez hak etmiş sanki
- Alıntı
Yorum
-
[MENTION=51597]Timur Bey[/MENTION]
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=51597]Timur Bey[/MENTION]
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSelamun Aleyküm abi nasılsın?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAleykümselam kardeşim sen nasılsın.Nerelerdesin genel forumlardan koptun mu?
Evlilik sonrası genel forumları bıraktım. Fırsat oldukça buraya bakıyorum sadece. Burası da bir realiteyi temsil ettiği için tabii ki.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok şükür ben de iyiyim.
Evlilik sonrası genel forumları bıraktım. Fırsat oldukça buraya bakıyorum sadece. Burası da bir realiteyi temsil ettiği için tabii ki.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMuhtemelen benim de öyle olacak,22'sinde düğünüm var (:
- Alıntı
Yorum
Yorum