Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

BMN Sohbet Odası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• @pReN@_61

Doğum günün kutlu olsun.
    • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• [MENTION=24081]Sefer A.[/MENTION]
      Doğum günün kutlu olsun Sefer.
      • Forum Kurallarına aykırı her türlü durumu lütfen butonunu kullanarak yönetim ekibine raporlayınız.

Yorum

• Sefer abiii dogum gunun kutlu olsun nice yillara
        Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
        Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

• uzun yıllar sonra foruma, üye oluşumun 17. yılında girmem şaka mı..şimdi fark ettim; dün girmişim yıllar üstüne ve üyelik tarihim 12 nisan 2006..
          En son Ozan Yılmaz tarafından düzenlendi; 13.04.2023, 15:14.
          Herkese Merhaba

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            uzun yıllar sonra foruma, üye oluşumun 17. yılında girmem şaka mı..şimdi fark ettim; dün girmişim yıllar üstüne ve üyelik tarihim 12 nisan 2006..
            Merhaba, selamlar
            Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
            Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak magicyattara tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              uzun yıllar sonra foruma, üye oluşumun 17. yılında girmem şaka mı..şimdi fark ettim; dün girmişim yıllar üstüne ve üyelik tarihim 12 nisan 2006..
              Hoş geldin,bir daha uzun süre ara vermezsin umarım (:

Yorum

Yorum

• suarez hak etmiş sanki

(UEFA)

Yorum

• İlk olarak pReN@_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    suarez hak etmiş sanki
                    İyi ki gelip ısırmadı.

Yorum

• [MENTION=51597]Timur Bey[/MENTION]

Yorum

• İlk olarak Cem Balcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        [MENTION=51597]Timur Bey[/MENTION]
                        Selamun Aleyküm abi nasılsın?

Yorum

• İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Selamun Aleyküm abi nasılsın?
                          Aleykümselam kardeşim sen nasılsın.Nerelerdesin genel forumlardan koptun mu?

Yorum

Aleykümselam kardeşim sen nasılsın.Nerelerdesin genel forumlardan koptun mu?
                            Çok şükür ben de iyiyim.

Evlilik sonrası genel forumları bıraktım. Fırsat oldukça buraya bakıyorum sadece. Burası da bir realiteyi temsil ettiği için tabii ki.

Yorum

• İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Çok şükür ben de iyiyim.

Evlilik sonrası genel forumları bıraktım. Fırsat oldukça buraya bakıyorum sadece. Burası da bir realiteyi temsil ettiği için tabii ki.
                              Muhtemelen benim de öyle olacak,22'sinde düğünüm var (:

Yorum

Muhtemelen benim de öyle olacak,22'sinde düğünüm var (:
                                Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin abi.

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X