BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Diyecek söz bulamıyorum. Bu şahsıma yapılmış en büyük hakarettir. Hatta şahsımı bırakın hukuk camiasına yönelik bir saldırı olarak nitelendiriyorum Eylemi gerçekleştirenler belki benden değil ama sayın Mehmet Ali Şahin beyden derhal özür dilemeliler.
Ayrıca karikatürü hazırlarken bari danışsaydınız komik olmuş gerçekten ama komik olan 72. madde hükmüne binaen 7 yıl hapis cezası vermeniz olmuş ...
72. madde hiçbir ceza hükmü içermiyor.
5237 say. Tck md 72;
(1) Dava ve ceza zamanaşımı süreleri gün, ay ve yıl hesabıyla belirlenir. Bir gün, yirmidört saat; bir ay, otuz gündür. Yıl, resmi takvime göre hesap edilir.
(2) Dava ve ceza zamanaşımı re'sen uygulanır ve bundan şüpheli, sanık ve hükümlü vazgeçemezler.
Ne kadar hoşgörüsüzüm ben ya.
Ahahahaha Eyüphan bunlar ne yav Karikatürü hazırlamadım hukukçu kişiliğinden dolayı sadece senin ismini ekledim karikatüre Serkan Altuniğne'ye söyleyelim sallamasın bir daha
Sen buradaki olayı yanlış anladın sanırım. Karikatür senin için çizilmedi, var olan bir karikatüre sırf sen hukukçusun diye ismini yazdım.
BMN bana avukat tut, yakacak bu hemşerim beni
En son Gökçebey tarafından düzenlendi; 16.02.2009, 11:37.
Diyecek söz bulamıyorum. Bu şahsıma yapılmış en büyük hakarettir. Hatta şahsımı bırakın hukuk camiasına yönelik bir saldırı olarak nitelendiriyorum Eylemi gerçekleştirenler belki benden değil ama sayın Mehmet Ali Şahin beyden derhal özür dilemeliler.
Yorum