Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forumca Karikatürler
Daraltma
X
-
Gökçe abi süpersin.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
eheheh birazdan eyüphan bugün bahsi geçen bu karikatür'ü görmek için başlığa uğrayacakDüşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
**Latocan**
- Alıntı
Yorum
-
Diyecek söz bulamıyorum. Bu şahsıma yapılmış en büyük hakarettir. Hatta şahsımı bırakın hukuk camiasına yönelik bir saldırı olarak nitelendiriyorumEylemi gerçekleştirenler belki benden değil ama sayın Mehmet Ali Şahin beyden derhal özür dilemeliler.
BMN TRABZON
- Alıntı
Yorum
-
Ayrıca karikatürü hazırlarken bari danışsaydınız komik olmuş gerçekten ama komik olan 72. madde hükmüne binaen 7 yıl hapis cezası vermeniz olmuş...
72. madde hiçbir ceza hükmü içermiyor.
5237 say. Tck md 72;
(1) Dava ve ceza zamanaşımı süreleri gün, ay ve yıl hesabıyla belirlenir. Bir gün, yirmidört saat; bir ay, otuz gündür. Yıl, resmi takvime göre hesap edilir.
(2) Dava ve ceza zamanaşımı re'sen uygulanır ve bundan şüpheli, sanık ve hükümlü vazgeçemezler.
Ne kadar hoşgörüsüzüm ben ya.BMN TRABZON
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Eyüphan KILIÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAyrıca karikatürü hazırlarken bari danışsaydınız komik olmuş gerçekten ama komik olan 72. madde hükmüne binaen 7 yıl hapis cezası vermeniz olmuş...
72. madde hiçbir ceza hükmü içermiyor.
5237 say. Tck md 72;
(1) Dava ve ceza zamanaşımı süreleri gün, ay ve yıl hesabıyla belirlenir. Bir gün, yirmidört saat; bir ay, otuz gündür. Yıl, resmi takvime göre hesap edilir.
(2) Dava ve ceza zamanaşımı re'sen uygulanır ve bundan şüpheli, sanık ve hükümlü vazgeçemezler.
Ne kadar hoşgörüsüzüm ben ya.Sayenizde hukukcu olacağım neredeyse.Evde neyse bari foruma getirme şu işi
Yeter ya
Maddesinin de C bendinede
ççç
Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
Her Türlü
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Erman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
abiii yok böyle bi şeeeeeeeeee...kimin aklına geldiyse ya olamaz..imkansızz gülme krizine girdimmmmmmmmmmm..allahtan yatsıya gelmedi osmanvolkannn KOYDUK MU ?
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
yorumsuzKaptanımızı yedirtmeyiz...........Çok iyiydi...
En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
Erdal Hoş
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKaptanı yiyecek olanlara bir de küçük hamsi ekleyin, o ben olayım.))
EĞİTİM ŞART!!!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepek keyfim yok kusuruma bakmayın eşlik edemiyorum..
)
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum