Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forumca Karikatürler

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hepsi bu kadardır; adı yaşamak...

Yorum

• Gökçe abi şu sonuncusu bombaydı yine. )))))

Serdar, bittin sen. )
      Eline sağlık.

Yorum

• Gökçe abi süpersin.
        Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
        iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
        “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
        Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• İlk olarak Gökçebey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

eheheh birazdan eyüphan bugün bahsi geçen bu karikatür'ü görmek için başlığa uğrayacak
          Düşün mü, konuş mu, sus mu, unut mu ?
          **Latocan**

Yorum

• Diyecek söz bulamıyorum. Bu şahsıma yapılmış en büyük hakarettir. Hatta şahsımı bırakın hukuk camiasına yönelik bir saldırı olarak nitelendiriyorum Eylemi gerçekleştirenler belki benden değil ama sayın Mehmet Ali Şahin beyden derhal özür dilemeliler.
            BMN TRABZON

Yorum

• Uşaklar ne oldi, renginiz soldi birden
              BMN TRABZON

Yorum

• Ayrıca karikatürü hazırlarken bari danışsaydınız komik olmuş gerçekten ama komik olan 72. madde hükmüne binaen 7 yıl hapis cezası vermeniz olmuş ...
                72. madde hiçbir ceza hükmü içermiyor.
                5237 say. Tck md 72;
                (1) Dava ve ceza zamanaşımı süreleri gün, ay ve yıl hesabıyla belirlenir. Bir gün, yirmidört saat; bir ay, otuz gündür. Yıl, resmi takvime göre hesap edilir.

(2) Dava ve ceza zamanaşımı re'sen uygulanır ve bundan şüpheli, sanık ve hükümlü vazgeçemezler.

Ne kadar hoşgörüsüzüm ben ya.
                BMN TRABZON

Yorum

• İlk olarak Eyüphan KILIÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ayrıca karikatürü hazırlarken bari danışsaydınız komik olmuş gerçekten ama komik olan 72. madde hükmüne binaen 7 yıl hapis cezası vermeniz olmuş ...
                  72. madde hiçbir ceza hükmü içermiyor.
                  5237 say. Tck md 72;
                  (1) Dava ve ceza zamanaşımı süreleri gün, ay ve yıl hesabıyla belirlenir. Bir gün, yirmidört saat; bir ay, otuz gündür. Yıl, resmi takvime göre hesap edilir.

(2) Dava ve ceza zamanaşımı re'sen uygulanır ve bundan şüpheli, sanık ve hükümlü vazgeçemezler.

Ne kadar hoşgörüsüzüm ben ya.
                  Ulen yeter bee Sayenizde hukukcu olacağım neredeyse.Evde neyse bari foruma getirme şu işi Yeter ya Maddesinin de C bendinede ççç
                  Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                  Her Türlü

Yorum

• İlk olarak Erman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

abiii yok böyle bi şeeeeeeeeee...kimin aklına geldiyse ya olamaz..imkansızz gülme krizine girdimmmmmmmmmmm..allahtan yatsıya gelmedi osman
                    volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

yorumsuz
                      Kaptanımızı yedirtmeyiz...........Çok iyiydi...
                      En yaralayıcı kelimeler özenle çıkarılır dağarcıklardan!
                      Erdal Hoş

Yorum

• Kaptanı yiyecek olanlara bir de küçük hamsi ekleyin, o ben olayım. ))

Yorum

• İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Kaptanı yiyecek olanlara bir de küçük hamsi ekleyin, o ben olayım. ))
                          Bir Piranada ben

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Vallahi o demirleri yemeye razıyım ben birisi kaptanı yiyecekse
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

• pek keyfim yok kusuruma bakmayın eşlik edemiyorum..
                              BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak oflee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                pek keyfim yok kusuruma bakmayın eşlik edemiyorum..
                                Arkadaşlar kaptanın koruması uyumuş, sessizce halledelim işimizi, duymasın. )

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X