Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forumca Karikatürler

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• savaş baltalarını çıkarııınn, boruyuu öttürüün canberk resmen savaş açtı !!! bittin sen panpa çççççç
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ben savaş açmadım olum sen attın ben cevabını verdim ççç Bir nevi tepsi müdaafa
      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Finali set yapmışsın Canberk
        Herkes bir anda üstüne çullanacak
        Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
        BordoMavi.Net
        burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• Canberk cepheni iyi seçmişsin BBK'yı karşına alarak

Yorum

• ulan Canberk... adamlar seni mezede balık yapmışlar hala bir yağ çekme çabaları olum karşı olacaksan arkana adam alıp değil herkese karşı olcan

hepinize gider,alayınıza gider
            Entropi İyidir.

Yorum

• Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• ççç
                o para gelecek
                Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

00111101
                BordoMavi.Net
                burakdereli.net

Sanal Yönetici

Yorum

• İlk olarak Ömer Kibar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Canberk cepheni iyi seçmişsin BBK'yı karşına alarak
                  Cephe meselesi değil bu abi BBK akıllı olsun bana bulaşmasın

İlk olarak Barış Burak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  ulan Canberk... adamlar seni mezede balık yapmışlar hala bir yağ çekme çabaları olum karşı olacaksan arkana adam alıp değil herkese karşı olcan

hepinize gider,alayınıza gider
                  Benim meselem karşıtlık değil dostum öyle yanıma adam arkama adam sağıma adam peşinde değilim ben

İlk olarak Serdar Dilekoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şahane yaa çççççç
                  BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• daha önce verildi mi bilmiyorum..

poetricus

Yorum

• Canberk öncelik sıralasında sedat isimli üyeyi geçeceksin böyle gidersen çok değil,eski karikatürleri değilde yeni şerafettin karikatürlerini bekleme kararı aldım,sizin anlayacağınız dilden, sizin için 'durum vahim'
                      Entropi İyidir.

Yorum

• Trabzonsporlu olmak 4 büyük din içerisinden Müslümanlığın hikmetini anlamak gibidir.

Trabzonsporlu olmanın ilk şartı da "Bize Heryer Trabzon" sloganını benliğinde kabul etmektir.

Yorum

• Arkadaşlar karikatürleri eklerken terbiye sınırlarına dikkat edelim.

Yorum

• ya hukumet fenerli, muhalefet fenerli onu anladik da...
                            Bu mizah dergileri de mi Fenerli be kardesim?
                            Bir tane de karikatur yapilmaz mi Fenerle dalga gecen?
                            Konu liderler olunca her turlu cizimi yapan bu adamlar da mi Fb li? Yuh be!
                            Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
                            Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
                            Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• ççççççççç
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Paint terk
                                İnsan Canberk'i saydam yazar ççç
                                BordoMavi.Net

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X