Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forumca Karikatürler

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    - Bende seni seviyorum kardeşim , eyvallah sen yukarda Canber'kin var öğrenciyken resimleri var gördünmü onları ççç
    gomişim canberkin kafaya bi odun (gördüm ) sana bişe olmasın

en sevdiğim karikatürdü o benim ya helal olsun

tabi kötü kedi şerafettinde adın geçecek artık
    Entropi İyidir.

Yorum

• İlk olarak Sibel tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sedat abi Canberk'in canı çıktı
      - Beter olsun nerde o çarşıya gitti daha gelmedimi ççç
      Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
      Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
      ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Daha ölmedik ççç
        BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Elimde Canberk'in karikatür gibi fotoğrafları var ama şimdilik!! arşivde dursun

Yorum

• - Boş bir zamanımda bomba argümanlarla burda olucam artık yeni hedeflerim var
            Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
            ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• 2 üye 11 misafir.Canberk reyting yaptın ula
              Sedat abi sağolsun

Yorum

• canberk seni yiyorlar burda piranhaların arasına düşmüş hamsi gibisin bu başlıkta sende birşey yapsana panpa çççççç
                "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Yorum

• ççç ççç süper ya , güzel Ömer

Yorum

• Sedat abi ben şu Dursun abiyi tehdit ederken kullandığın ; Sahura kalkmadan oruç tutan adam karikatürünü merak ediyorum bana göndersene şunu Mümkünse üzerinde adım olmasın ççç
                      BordoMavi.Net

Forum Kurallarına uymayan mesajları lütfen http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif butonunu kullanarak raporlayalım

Yorum

• Canberk, bu ara sana çok yükleniyorlar
                        Ve seni sevdikçe, daha iyi anladık "aşk" nedir...

Yorum

• Bravo Ömer Kibar güzeldi...:
                          Entropi İyidir.

Yorum

• canberk canım çekti ççççççççç
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• - Aynı aynı ççç ççç

Yorum

• Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X