Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akıl Oyunları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Ben bekledim aslında "Rüzgar varsa onun hızını ve yönünü de ipin ağırlığı ile beraber dikkate almalıyız" diyen birisi çıkar diye
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• Y alanet olsun..
      Ben de sıfır çıkıyor diye silip silip baştan deniyorum soruyu..
      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• bu tip sorular çözerdim önceden ama biraz zaman alıyor

Yorum

• Mustafa mümkün olduğu kadar "zaman almayıcı" sorular sormaya çalışıyoruz aslında.Yani matematik değil zeka sorusu sormaya çalışıyoruz,ama eldeki malzemeyi bitirdik Güzel zeka sorusu bulmak da maalesef pek kolay değil.O yüzden ara sıra mantık-matematik çerçevesinde sorularla zaman geçiriyoruz.Zaten bu başlığın daimi üye sayısı oldukça az,ve gün geçtikçe de azalıyor.

Yorum

• doğru sonuç bu 16- (20/Pi) ...soru için sağol renkdaş...varsa yenilerini bekleriz..

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Mustafa mümkün olduğu kadar "zaman almayıcı" sorular sormaya çalışıyoruz aslında.Yani matematik değil zeka sorusu sormaya çalışıyoruz,ama eldeki malzemeyi bitirdik Güzel zeka sorusu bulmak da maalesef pek kolay değil.O yüzden ara sıra mantık-matematik çerçevesinde sorularla zaman geçiriyoruz.Zaten bu başlığın daimi üye sayısı oldukça az,ve gün geçtikçe de azalıyor.

Benim elimdekiler tükendi vallahi..
              Sizin sorularınızı beklemekten başka bir şey yapamıyorum..
              Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• 2 yabancı birbirleriyle akrabalık bağları olmayan kişi yolda karşılaşır. Arkadaş olurlar 2sininde karısı ölmüş. 1 tane kızları var aralarında anlaşıp birbirlerinin kızlarıyla evleniyorlar ve 2 sininde 1 tane oğlu oluyor bu çocuklar birbirlerinin neyi olur ?

Bu da benden hayde bismillah...
                6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• İlk olarak TÖ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  2 yabancı birbirleriyle akrabalık bağları olmayan kişi yolda karşılaşır. Arkadaş olurlar 2sininde karısı ölmüş. 1 tane kızları var aralarında anlaşıp birbirlerinin kızlarıyla evleniyorlar ve 2 sininde 1 tane oğlu oluyor bu çocuklar birbirlerinin neyi olur ?

Bu da benden hayde bismillah...
                  Vallahi o çocuklar biribirlerinin neyi olur bilemem ama bu iki herif dünyanın görüp görebileceği en cibiliyetsiz adamlar olurlar herhalde..

Benim zaten görümce, elti gibi akrabalık sıfatlarında bile kafam karışırken bu soruyu çözebilmem imkansız

Bu tür akrabalık bağlantılarını içeren soruları bayan üyeler çok daha rahat çözer bence)
                  "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Vallahi o çocuklar biribirlerinin neyi olur bilemem ama bu iki herif dünyanın görüp görebileceği en cibiliyetsiz adamlar olurlar herhalde..

Benim zaten görümce, elti gibi akrabalık sıfatlarında bile kafam karışırken bu soruyu çözebilmem imkansız

Bu tür akrabalık bağlantılarını içeren soruları bayan üyeler çok daha rahat çözer bence)

Aynen katılıyorum Ben hala eniştemin nesi oluyorum onu bile bilmiyorum... kaynı mı? oluyorum
                    6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• Vallahi bana hiç sorma?

Bana açıklayarak anlattıklarında bile daha bir kafam karışıyor bu durumlarda

Senin soruyu da biraz düşündüm ama o kadar kafa patlatsam nereden gelip nereye gidiyor olduğumuzu bile bulurdum sanırım)

GW

Yorum

• birbirlerinin hem üyey kardeşleri hemde üyey dayıları gibi saçma bi durummu cevap ?

Yorum

• Hemen cevap vermeyeyim akşama Barış
                          6 üstü 1 Aşk

Evli Mutlu Huzurlu T&B

Yorum

• hiçbirşeyi olmazlar

Yorum

• O çocuklar utançlarından biribirlerinin yüzüne dahi bakamazlar..

The Crow ortalıklarda olmayınca başlık bu hale geliyor demek ki )

GW

Yorum

• Akşam bir ara baktım ama işlerin yoğunluğundan dönüş yapamadım.Ne oldu ki başlığa

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X