Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akıl Oyunları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak jakobieen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    yanlış cevap..
    ama benim yaptığım gibide bi mantık yürütülebilir
    cevabı merak etti valla
    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
    Kazım Koyuncu

Yorum

• İlk olarak mert67 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      (1+3)x6=24
      önce 3 ve 6 yı elde et bakalım direk kullanmışın sen
      yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının İçinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyanoldu."

20 ulke ismi var
        sudan,kenya,iran,çad,gine,
        gana,panama,almanya,nepal,kenya,
        romanya,şili,küba,çin,fransa,
        birmanya,peru,isveç

18 en fazla buldum

arada eti mamain bide rum var ama yazmöadım onları
        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak fromTheRApBZONe tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          sudan,kenya,iran,çad,gine,
          gana,panama,almanya,nepal,kenya,
          romanya,şili,küba,çin,fransa,
          birmanya,peru,isveç,ırak,fas

18 en fazla buldum

arada eti mamain bide rum var ama yazmöadım onları
          ırak ıda ekledim kaldı 1.fas ıda bulduk etti 20
          Özkan SÜMER

Yorum

• Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının İçinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu." Cevap
            Saldırın Seferoğulları
            Bordo Mavi . Net

Yorum

• Ayşe, yeni bir hesap makinesi aldı. Bu makinenin bir özelliği de istenilen basamak sayısında rasgele sayı üretmesiydi. Ayşe, makinenin 5 basamaklı 10 tane sayı üretmesini sağladı. Sonra fark etti ki girilen bu sayılardan hepsinin Ayşe'nin 5 basamaklı kütüphane kayıt numarasıyla bir basamakları yeri ile beraber aynı idi. Sayılar ise şöyleydi:
              14073, 79588, 05892, 84771, 63136 42936, 37145, 50811, 98174, 29402. Ayşe'nin 5 basamaklı kütüphane numarasını bulabilir misiniz?

Yorum

• başlıgı yetim bıraktınız nerde buranın müdavimleri hadi ben sözel kafamla çalışıyorum ama bu saatte pek yol almış değilim kimse yok mu soru ile ilgilenecek?
                Trabzonspor kültürünü yaşa, yaşat, öğret...
                İşte BMN!*

Yorum

• bu saatte kafam boyle sorulara basmay
                  Saldırın Seferoğulları
                  Bordo Mavi . Net

Yorum

• İlk olarak kanda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Ayşe, yeni bir hesap makinesi aldı. Bu makinenin bir özelliği de istenilen basamak sayısında rasgele sayı üretmesiydi. Ayşe, makinenin 5 basamaklı 10 tane sayı üretmesini sağladı. Sonra fark etti ki girilen bu sayılardan hepsinin Ayşe'nin 5 basamaklı kütüphane kayıt numarasıyla bir basamakları yeri ile beraber aynı idi. Sayılar ise şöyleydi:
                    14073, 79588, 05892, 84771, 63136 42936, 37145, 50811, 98174, 29402. Ayşe'nin 5 basamaklı kütüphane numarasını bulabilir misiniz?

Cevap :

3 9 8 7 6
                    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• İlk olarak TheCrow tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Cevap :

3 9 8 7 6
                      doğru valla

Yorum

• Tablodaki her harf 1 ile 9 arasındaki farklı bir rakama karşılık gelmektedir.

Ardışık sayılar komşu karelerde değilidir.
                        AB sayısı ile HJ sayısının çarpımı DEF sayısına eşittir.
                        J, tek sayıdır.

Tablodaki rakamları bulunuz.

Yorum

• örneğin A ile D komşu mu acep..?

Yorum

• 1_6_4
                            5_9_2
                            8_3_7

Yorum

• ...tebrikler ...

Yorum

• Adamın biri uyandığında kendini bir boş odada buluyor. bu odadan çıkabileceği iki kapı var.
                                Kapılardan birincisi tamamen mercekten yapılmış bir koridora çıkıyor. bu mercek öyle güçlü ki güneş ışınları içindeki her şeyi kısa sürede küle dönüştürüyor. İkinci kapı ise içinde ateş soluyan bir ejderha olan bir koridora açılıyor.
                                Başka kapı ya da pencere yok. aslında iki koridorun diğer ucu da kurtuıluşa çıkıyor. adam nasıl kurtulur?
                                ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                                Kazım Koyuncu

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X