Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akıl Oyunları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sudokuyu geçiniz efendim

başlığın iki üstadı bugün pek uğramadılar. gerçi TheCrow bir soru sordu ve buraları karıştırdı ama Cyzio hocam pek uğramadı yada ben hiç denk gelemedim.

hadi gece gece hoş bir soru...
    Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• Dün geceki sorulardan soriyim mi
      Saldırın Seferoğulları
      Bordo Mavi . Net

Yorum

• 20 ulke ismi

"Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının İçinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu."

20 ulke ismi var
        Saldırın Seferoğulları
        Bordo Mavi . Net

Yorum

• soyle cok zor olmayanlardan sorsanıza bı tane

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            "Yine paltosuz gelmiş, bir de peruk takmış gelirken yanında bilgisayarını da getirmiş. Pis ve çapaçul bir durumda. Safran sarısı bir yüzü var. Kafasının İçinde kim bilir ne tilkiler dolaşıyor. Vaktinde üç roman yazan adam bu mu? Zaman dünkü başarılı adamdan geriye kişiliksiz bir virane bırakmış. Şimdi bir sanal manyak, tam bir manyak. Saçma sapan amaçlar peşinde koşuyor. Ben insanları severim ama insanlar ayağını yorgana göre uzatmalı. Davul bile dengi dengine çalar. Kim bilir kaç adam böyle sudan sebeplerle ziyan oldu."

20 ulke ismi var

20 ulke ısmı nerde karakuzu ben anlayamadım

Yorum

• 15 tanesini buldum. geliyor
              Ben Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!

Yorum

• ama bu daha çok coğrafya bilgisi içeriyor. eminim adını duymadığım ülkeler var bunun içinde

Yorum

• yok abi gözlerde gitti zaten daha bakmıyorum...
                  nepal peru kenya isveç fransa fas çin romanya küba almanya panama gana gine çad sudan benim bulabildiklerim bunlar

Yorum

• İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

20 ulke ismi var
                    nepal,peru,kenya,isveç,fransa,fas,çin,romanya,küba ,şili,almanya,panama,gana,gine,sudan

bunlar ilk bulduklarım arıyayım az daha

Yorum

• iran,ırak birmanya diye ülke varsa onu da buldum

Yorum

• benin,çad eğer birmanya diye ülke varsa 20 etti yoksa 19

Yorum

• google dan baktım varmış öle bi ülke

Yorum

• 1 - 3 - 6 - 24 - 216 - ?
                            yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

• (1+3)x6=24
                              (3+6)x24=216
                              (6+24)x216=6480 olmalı galiba
                              ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                              Kazım Koyuncu

Yorum

• yanlış cevap..
                                yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X