fincher doğru sanırım. Tebrikler. Ama bekleyelim TheCrow ne diyecek..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Akıl Oyunları
Daraltma
X
-
İlk olarak fincher tarafından gönderildi Gönderiyi görüntületers 5 düz 5 dimi?
Evet doğru...Şekiller tamsayıların aynadaki akisleri ile birlikte resimleri idi...Artık az çok anlamışsınızdır,soruğum soruların cevabı genelde çok basit oluyor,herkesin çözebileceği sorular yani...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
Çocuğun biri,şehir dışındaki babasına babalar günü hediyesi olarak 2m. uzunluğunda bir olta alıyor.Oltayı sarıp postaneye gidiyor,ancak görevli memur,çocuğa en fazla 1,5 metre uzunluğundaki paketlerin kabul edildiğini söylüyor...Bunun üzerine çocuk ayrılıyor ve bir zaman sonra tekrar postaneye dönerek oltayı babasına gönderiyor.
Çocuğun bulduğu çözüm nedir?...(olta bükülemez,sustalı değil,sabit dal olarak düşünülecek)
Ben yattım,sabah iş var...Cevabı bulanlar söylesinler,iyi geceler...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1,5 metre uzunluğundaen az 1.3228 metre genişliğinde bir paketin içine çapraz olarak oltayı sokar. yani hipotenüsten yararlanırÖzkan SÜMER
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak golasaliyim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle1,5 metre uzunluğundaen az 1.3228 metre genişliğinde bir paketin içine çapraz olarak oltayı sokar. yani hipotenüsten yararlanır
keyif adamı ..
- Alıntı
Yorum
-
Evet cevap hipotenüs arkadaşlar.Ama fromTheRapzone'un cevabı da ilginç :iki kutuya koyar...Çocuğun babasının hediye olarak kırık bir olta geldiğini gördüğü zamanki yüz ifadesini düşünemiyorum
Şimdi arkadaşlar çocuk postaneye gidiyor ve 1,5*1,5 boyutundaki kutuya çapraz olarak yerleştirdiği oltayı postaya veriyor,ama kıl posta memuru çocuğun bulduğu çözümü anlıyor ve "Ben sana en fazla 1,2 metre uzunluğundaki paketlere izin var demedim mi ha!.." diyerek çocuğun paketini yine kabul etmiyor,bunun üzerine çocuk ayrılıp biraz sonra geri geliyor ve oltasını paketlenmiş bir şekilde memurun önüne bırakıyor...
Bekliyorum cevapları...Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...
- Alıntı
Yorum
Yorum