Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Akıl Oyunları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    anladım olayı ama zannımca pek akıl oyunu yok olayda
    Neden olmasın ki?..
    Yelkenimizdeki rüzgarı çaldılar, yılmadık...

Yorum

• göz oyunu denebilir o soru içinde akıl oyunu denemez bence.. neyse yeni sorulara gecelim.
      Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Yok öyle demeyin,bakmak var,görmek var Görmek için biraz da beyni çalıştırmak lazım burada.Hesap-kitap gerektirmeyen,10'a kadar sayabilen herkesin çözme ihtimali olan güzel bir akıl oyunu bence.(Hatta 9'a kadar diyelim de ipucu olsun çözmek isteyenlere)

Geçelim yeni sorulara...Evet,bekliyoruz

Yorum

• İlk olarak Vkgz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          göz oyunu denebilir o soru içinde akıl oyunu denemez bence.. neyse yeni sorulara gecelim.
          Ben aslında akıl oyunu diye bunlara derim..
          Baktığında gören herkesin yapabileceği bir şey..
          Ama mesela geçenlerde TheCrow abimizin sorduğu futbol sorusu aynı zamanda trigonometri bilgisi de istiyor.. En azından çemberde açıları ve olasılık hesabını bilmeniz gerekiyor..
          Oysaki bu soru için ortaokulu hatta ilkokulu hakkı ile bitirmek yeter..
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• hayatta beceremediğim tek şey...Akıl varda yormak istemiyorum daha büyük bir güne saklarmış gibi ne alakaysa
            volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

• İlk olarak Kasım Hilal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Ben aslında akıl oyunu diye bunlara derim..
              Baktığında gören herkesin yapabileceği bir şey..
              Ama mesela geçenlerde TheCrow abimizin sorduğu futbol sorusu aynı zamanda trigonometri bilgisi de istiyor.. En azından çemberde açıları ve olasılık hesabını bilmeniz gerekiyor..
              Oysaki bu soru için ortaokulu hatta ilkokulu hakkı ile bitirmek yeter..
              Kasım aslında ben o tür sorular sormam,ama o zaman bu başlık oldukça kalabalıktı ve herkes soru bekliyordu,elimizde hazır soru olmadığından ben de o soruyu uydurmuştum

Ben de işlem (en azından karmaşık işlem) gerektirmeyen,püf noktası olan soruları daha çok severim. er-şer-er-er-er-? gibi mesela

Yorum

• Bu belli bir kural içeren sıralı harf, kelime vs tarzı sorularla aram hiç iyi değil benim de.

Nedense göremiyorum

Karışık matematik işlemleri gerektiren sorulardan da hoşlanmıyorum.

En güzeli gizemli, hikaye tipi gerçek hayata uyarlanmış sorular.(Mesela katil kim, altını kim çaldı?) Yok mu hocam o tarz soru ?
                Bir lokma ekmeğe,Bir yudum su içmeye,
                Yine de şükretmeye, Razıysan gel benimle..

Yorum

• İlk olarak maxim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bu belli bir kural içeren sıralı harf, kelime vs tarzı sorularla aram hiç iyi değil benim de.

Nedense göremiyorum

Karışık matematik işlemleri gerektiren sorulardan da hoşlanmıyorum.

En güzeli gizemli, hikaye tipi gerçek hayata uyarlanmış sorular.(Mesela katil kim, altını kim çaldı?) Yok mu hocam o tarz soru ?
                  Bir ara vardı bu başlık altında...Kimdi şu anda hatırlayamadım,bu tür bir-iki soru sormuş ve bu tür sorular sorulmasını istemişti.Ama,böyle sorular fazla yok,hele de kalitelisi çok az.Ama aklımda olsun,araştırayım,rastlarsam da sizinle paylaşayım...

Edit:Great White sormuş bu soruları.
                  En son TheCrow tarafından düzenlendi; 23.10.2008, 21:55.

Yorum

• Şu Bilim Teknik'in verdiği oyun2008 sorularının hepsini çözebilen var mı?
                    Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                    Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                    - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Şu Bilim Teknik'in verdiği oyun2008 sorularının hepsini çözebilen var mı?
                      Hele bir soruları görelim..
                      Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

• Ben hepsini çözemedim. O yüzden çözemediğim soruyu da sormak istemem. Ama çözdüklerimden bir tane sorabilirim isterseniz?

YEABRÖILMÜIMNÜÇKEAYÇRTEIĞR?

24 Ekim Cuma son günü. Son günden önce sormak istemedim emek hırsızlığı falan olur diye.
                        - Eomer -

Yorum

• İlk olarak Eomer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          YEABRÖILMÜIMNÜÇKEAYÇRTEIĞR?
                          Ömer bu ne yahu?

Sen boş zamanlarında gazetedeki bulmacalar yerine bunları mı çözüyorsun yoksa

Kendimi bir moron gibi hissetmemi sağladığın için teşekkürler; ne diyeyim
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• Soner abi çözümü bulduğun zaman oldukça kolay. Birazcık dikkat etmen, farklı düşünmen gerekiyor sadece.
                            - Eomer -

Yorum

• YEABRÖILMÜIMNÜÇKEAYÇRTEIĞR?bu soru cümlesi yani.
                              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Kimbilir. Belki de nihayetinde bir soru olduğu için soru işareti koyulmuştur

İlahi Ömer.. Verdiğin ipucu da bombaymış

"Çözümü bulduğun zaman oldukça kolay" hesaabı

Neyse, The Crow da gelmiş. Öğreniriz birazdan cevabı
                                "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Çalışıyor...
                                X