Bu ilk ziyaretinizse, önce bağlantıya tıklayarak SSS bölümünü kontrol etmeyi unutmayın.
Mesaj göndermeden önce kayıt olmanız gerekebilir: devam etmek için önce kayıt linkine tıklayın.
Mesajları görüntülemeye başlamak için, aşağıdaki seçimden ziyaret etmek istediğiniz forumu seçin.
köyde bir şey yapmamak lazım, ilk başlarda ham madde kaynaklarına yatırım yapmak lazım, ilk başlarda biraz tahıl zorluğu çekebilirsiniz. sırayle her ham maddeyi 1 yapın sonra sırayla 2 yapın, 2 den sonra ham madde kıtlığı çekeceksiniz, bu yüzden yeterli üretim yapana kadar baya beklemeniz lazım. sabır işi.
Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter! (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
Hani Daha Birliğimizi Kurmadıkmı, birliğimizin ismi kapsayıcı birsim olsun DoğuKaradenizliler, Trabzonsporlular vb vb vb. bu arada birlik olayında yakınlık çok önemliymiş.
+/+ bölgesinden kimse yok galiba . yalnız kaldık anlaşılan
En son Vkgz tarafından düzenlendi; 09.03.2007, 18:28.
Hani Daha Birliğimizi Kurmadıkmı, birliğimizin ismi kapsayıcı birsim olsun DoğuKaradenizliler, Trabzonsporlular vb vb vb. bu arada birlik olayında yakınlık çok önemliymiş.
+/+ bölgesinden kimse yok galiba . yalnız kaldık anlaşılan
Geldim, mactan off off.. cok anlatacagim sey var (barca topiginde anlatirim ), bol bol fotograf ta var, ama neyseh... ben iyi gidiyorum degirmenimi kurayim, elciligi gelistiririm ... 2/3 gun daha lagzim
Yorum