İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
BMN - Travian
Daraltma
X
-
ben sürekli net başında olduğum için sığınak yapmadım saldırı olunca hemen ürünleri harcıyorum bi şekilde. gelen babayı alıyor
NPC şey demek diyelim ki 2000 odun, 1500 demir, 1000 tuğla ve 100 de tahılın var. (Yani tahılın az) NPC'ye tıklar ordan aşağıdaki dağıt yazan yere tıklarsan bütün ürünlerini değıtır eşit duruma getirir. ama altının gider 3 tane mi ne.Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
- Alıntı
Yorum
-
altin yok ki, dagitalim... :P 4 gunlugune gidiyorum sansim variysa saldirmazlar simdiye kadar saldirmadilar, koruyun beni, saatlik uretimiin nekadar?
---
kaya abi, server 4 e gel ya, hep beraber server 4 tu elimize gecirelim Server 4 server BMN olsun... bizden baskasini sokmiyalim servere... :P, emorfo ya cok uzaksiniz benden
,
Saldırın Seferoğulları
Bordo Mavi . Net
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak karakuzu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülealtin yok ki, dagitalim... :P 4 gunlugune gidiyorum sansim variysa saldirmazlar simdiye kadar saldirmadilar, koruyun beni, saatlik uretimiin nekadar?
---
kaya abi, server 4 e gel ya, hep beraber server 4 tu elimize gecirelim Server 4 server BMN olsun... bizden baskasini sokmiyalim servere... :P, emorfo ya cok uzaksiniz benden
,
1'de nüfus oldu 2400...Bırakmak olmaz...
“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Kaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk server 1 de kimsin leyn sen?Ben ordayım.
Bi de server 4'e mi gelicez yau...
Server bir de abimin köyü Bordo61 300 küsür nüfusu var. Benim köyüm ise Mavi_61 daha nüfüsun 100 bile olmadı orda. O yüzden 4'de geçtim. Gerçi server 1 deki köye de bir yandan devam...
Kaya senin köy sağlammış bir baskın yapak sağaBazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
- Alıntı
Yorum
-
KUTADGU
-
KUTADGU
-
KUTADGU
Yorum