Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Pokemon Go Oynayanlar Kulübü

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

14. leveldeyim, aynı Pokemonlar çıkıp duruyor. Bu gidişle bırakacağım oyunu.

En son Murat' tarafından düzenlendi; 29.07.2016, 13:41.

Yorum

İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        14. leveydeyim, aynı Pokemonlar çıkıp duruyor. Bu gidişle bırakacağım oyunu.

Şarjından belli Pokémon oynadığın.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Şarjından belli Pokémon oynadığın.

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
          [emoji3] [emoji3]
          Günde iki kere sarj ediyorum mereti.

Yorum

Boş iş.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
            Ayağa KALK!

Yorum

İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Neymiş çocukluklarında izlemişler. Ben pokemonum diye bir yerden aşağı atlamasalar bari.
              bir gerizekalı yüzünden en en heyecanlı yerinde yayından kalktı çizgi film.

Yorum

Pokemon halen devam ediyor. Şu anda 19. sezonu devam ediyor. Az çok hepinizin bildiği gibi Japon çizgi filmleri genelde çocuklara değil yetişkinlere hitap eder. Pokemon ise her yaştan insanın eğelenerek izleyebileceği bir anime bence. 28 yaşındayım, izlemeye ve oynamaya devam ediyorum.

Yorum

geçen hafta iş yerinde servisin tam ortasında manyağı biri aradı, soruyor sizin orda Pokémon var mı? kaça s atıyorsunuz. ben kapattıkça o arıyor. en son babam aldı telefonu eline ağzına ne geldiyse dedi. böyle manyaklar da var. aman siz onlardan olmayın.
                  HER ZAMAN SENINLEYIZ HICBIRYERE GITMEYIZ PAROLAMIZ 61 TEK YUREGIZ HEPIMIZ CILDIRTSANDA SEVERIZ YALVARTSANDA SEVERIZ TRABZONLU DOGDUK BIZ OYLE DE OLECEGIZ!!

Yorum

İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    CAMİDE POKEMON İSTEMİYORUZ

Diyanet-Sen Başkanı: ''Camide Pokemon istemiyoruz, bunlar batının senaryosudur. Yasaklanmasını istiyoruz''

POKEMON YARGITAY’A KAÇTI

Oyunu indiren kullanıcıların hızla artması sonrası Başkent sokakları da Pokemon avlamak için elinde cep telefonlarıyla yürüyen gençlerle dolmaya başladı. Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Makine Mühendisliği 1. sınıf öğrencisi Furkan Çengel de o gençlerden biri. Türkiye'nin yüksek yargı organlarından birisi olan Yargıtay’da büyük bir Pokemon’un olduğunu söyleyen Çengel, "Pokemon’un yerini tespit ettim. Ama Yargıtay'a almadılar. Güvenlik engeline takıldım" dedi.

Pokemon Mokemon derken arada kaynayacak manyak

Bu arada pokemonda pikaçu bulmak çok zormuş galiba,bir arkadaşım bugün pikaçu bulsa bağıracağını söyledi.
                    Bordo Mavi bayrağım kanatlansın sonsuza.
                    Genç, yaşlı, erkek, kadın; verdik omuz omuza.

Yorum

Hayatınızı olumsuz yönde etkilediğini hissettiğiniz an bırakın fazla uzatmayın derim
                      Uğurcan 'Dünyanın En İyisi' Çakır

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                      Çalışıyor...
                      X