Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Pokemon Go Oynayanlar Kulübü

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

pokemon un tüm bölümlerini izlemiş biri olarak söyluyorm ...
    bu oyunu oynayanları ve sosyal medyada sağda solda sürekli paylasanları, kadın programları yada survivor izleyenlere benzetiyorm .
    gözümde farkları yok .
    hele o hal hatır soranlara bile cevap verirken içinde "çomar" lafı geçmeden cümle kuramayan ekşi sözlük yazarlarının düştüğü içler acısı durum ülkemizin asalak genç nufusunu gözler önüne seriyor .

61

Yorum

İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Hem kişisel hem de toplumsal güvenlik zaafiyetlerine davetiye çıkaran oyun.

Dikkatli olunması gerek.
      Temiz çevre için harekete geçsinler o zaman. Oyunu oynamaktan vazgeçirmek yerine sorun çözsünler. Sokaklardaki güvensiz ortam her zaman rahatsiz etmiştir beni. Oyun buna yönelik tedbir almaya zorlarsa yetkilileri önemli bir gelişme sağlanmış olur.

Yorum

Nevzat başgan odasında da pokemon çıkıyormuş

50.Yılda Şampiyonluğaa-MuharremBaşkan
        "Batmayacağına inanarak suya bas,yürür gidersin.Mucize yürüyebilmen değil,inanabilmendir."

Yorum

Yil 2001. Nintendo Game Boy'da 2 oyununu bitirmistim. Ancak her oyun neredeyse 50 saatimi almisti.

Game Boy gibi asla olamaz.
          Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
          Elazığ'lı.

Yorum

Oyunda gerçek oynayan kişilerle pokemonları maça çıkarma var mı ?
            I am not in danger , I am the danger..

Yorum

Bu kdar popiler oyunları oynamaktan nasıl zevk alırlar anlamıyorum cidden

Yorum

Oyunu beni ilgilendirmez fakat efsaneydi be çocukluğumun kahramını ashh reis üşüyoruz be

Yorum

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Emin olmamakla birlikte belli bir levele ulaşınca var diye biliyorum gym denen merkezlere gitmek gerekiyor sanırım.

Bu arada oyun vesilesiyle Pokemon çizgi dizisinin 19. sezonuyla hala devam ettiğini öğrendim ve şaşırdım
                  Mustafa Yumlu.

Yorum

İlk olarak yorumsuz6117 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arenalarda maça çıkabiliyorsun, ama ilerki versiyonlarda arkadaşlarına karşı maç yapabiliyorsun.

Ben keyf alıyorum oyundan, bana eski günleri hatırlatıyor.

Gesendet von iPhone mit Tapatalk
                    https://twitter.com/Alika87

Yorum

Oyunu oynayan kişileri "çomarlık,akılsızlık,cahillik" ithamlarıyla karşı karşıya bırakmak hoş değil keza bunu oynayan kitlenin içinde ne tür insanlar olduğunu bilmek zor

Benden olmayan aptaldır mantığı pek doğru gelmiyor bana da
                      And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

Sokakta gezmek için bahane oluyor bana savaş mavas umrumda değil. Zaten Snorlax yakalayarak nirvanaya ulaştım. Hedefsiz kaldım. İşin ilginci evde otururken yakalamam oldu ama batarya ömrü ve şarj için düşman bi oyun telefonun batarya performansi gözle görülür biçimde düştü. Bu hafta ile birakacağım. Sistemi pek güzel değil
                        "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

İşiniz mi yok oğlum?
                          BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

CAMİDE POKEMON İSTEMİYORUZ

Diyanet-Sen Başkanı: ''Camide Pokemon istemiyoruz, bunlar batının senaryosudur. Yasaklanmasını istiyoruz''

POKEMON YARGITAY’A KAÇTI

Oyunu indiren kullanıcıların hızla artması sonrası Başkent sokakları da Pokemon avlamak için elinde cep telefonlarıyla yürüyen gençlerle dolmaya başladı. Ortadoğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Makine Mühendisliği 1. sınıf öğrencisi Furkan Çengel de o gençlerden biri. Türkiye'nin yüksek yargı organlarından birisi olan Yargıtay’da büyük bir Pokemon’un olduğunu söyleyen Çengel, "Pokemon’un yerini tespit ettim. Ama Yargıtay'a almadılar. Güvenlik engeline takıldım" dedi.

"Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              İşiniz mi yok oğlum?
                              Neymiş çocukluklarında izlemişler. Ben pokemonum diye bir yerden aşağı atlamasalar bari.
                              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

55 çeşit Pokémonum var 12. levele az kaldı. Sizde durumlar ne kenşler?

Gesendet von meinem HTC One_M8 mit Tapatalk
                                Milli Takımım TRABZONSPOR
                                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X