Ezeli düşmanları; "Rıçıt" ve "Çaycı Kenan".
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Köksal BABA
Daraltma
X
-
Bu arada Baba İtalya'da da meşhurmuş. İtalyan arkadaşlar Baba'yı soruyor bana
Il nano ottomano. 109.899 beğenme. Dedicata alle gesta del leggendario Baba.Tutto naso e cattiveria.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYanındaki Süleyman Köse tribün lideri falan mı?En son yattarahayranı tarafından düzenlendi; 27.01.2016, 18:42.
- Alıntı
Yorum
-
O sinirlendirme olayı hariç, sosyal hayata adapte edilmesi açısından güzel bir şey.
Ama sinir olayı öyle hale gelmiş ki adam Cardozo'yu yumrukluyorduBordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
- Alıntı
Yorum
-
Babayı sosyal medyada ilk çıktığından beri takip ediyorum
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu arada Baba İtalya'da da meşhurmuş. İtalyan arkadaşlar Baba'yı soruyor bana
Il nano ottomano. 109.899 beğenme. Dedicata alle gesta del leggendario Baba.Tutto naso e cattiveria.
https://www.facebook.com/ilnanoottom...6365922652402/
Gesendet von meinem LG-D855 mit TapatalkMilli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülePopülarite açısından bakacak olursak kötü bir durum içinde Köksal baba. İnternete yayılmaya devam ettikçe popülizmin kurbanı oluyor bence.
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen tam aksini düşünüyorum. Dalga geçilmiyor. Bizim ile malesef aynı şartlarda değil. Oda bence bu tür ilgiden dolayı mutludur. Her iki kesimde mutlu oluyor. Ben Köksal babayı çocuğa benzetiyorum. Çocukla oynarsın hem çocuk keyif alır hem sen. Kimse dalga geçildiğini düşünmez.
Böyle bireylerin topluma kazandırılması açısından Köksal Baba güzel bir örnek ama Türk milleti olarak ortamız yok tabii ki. Bazen işi abarttığımız anlar oluyor. Sosyal medyada daha çok begeni almak için özellikle sinirlendirmeye çalışılıyor. Ve bazı fotoğraflarda görüyorum, eline silah veriliyor. Yanlış olan kısımları buralar..
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehaklısın, gelecekte onu bekleyen en büyük tehlike bu..bir de beyaz şov'a çıkarsa yandık....-JOSE ERNESTO SOSA-
- Alıntı
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum