Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Köksal BABA

Daraltma
X
  •  
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Ezeli düşmanları; "Rıçıt" ve "Çaycı Kenan".
    Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

ben de genel olarak dalga geçilse de ilgi ve alakanın bizim kültürümüzde ziyadesiyle olduğunu düşünüyorum... bizim köyde de benzeri durumlar sıklıkla yaşanıyor

Yorum

Sizce de bazen kantarın topuzu kaçmıyor mu?

Yorum

Bazı videolarda gerçekten Baba'nın sinir krizine girdiğini görüyorum. Özellikle bir dönem Süleyman Köse yoktu başkaları vardı yanında ve Baba'nın üstüne çok gidiyorlardı onlar...
          t @Selim_Turan

Yorum

Bu arada Baba İtalya'da da meşhurmuş. İtalyan arkadaşlar Baba'yı soruyor bana

Il nano ottomano. 109.899 beğenme. Dedicata alle gesta del leggendario Baba.Tutto naso e cattiveria.

t @Selim_Turan

Yorum

İlk olarak slmn tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Yanındaki Süleyman Köse tribün lideri falan mı?
              Evet 1461 Meydan grubun adı
              En son yattarahayranı tarafından düzenlendi; 27.01.2016, 18:42.

Yorum

O sinirlendirme olayı hariç, sosyal hayata adapte edilmesi açısından güzel bir şey.

Ama sinir olayı öyle hale gelmiş ki adam Cardozo'yu yumrukluyordu
                BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

Bu arada bu hastalığın ismi nedir? Allah yardımcısı olsun ne diyeyim...
                  Mustafa Yumlu.

Yorum

Popülarite açısından bakacak olursak kötü bir durum içinde Köksal baba. İnternete yayılmaya devam ettikçe popülizmin kurbanı oluyor bence.
                    And you'll never walk alone!

You'll never walk alone...

Yorum

İlk olarak Selim Turan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu arada Baba İtalya'da da meşhurmuş. İtalyan arkadaşlar Baba'yı soruyor bana

Il nano ottomano. 109.899 beğenme. Dedicata alle gesta del leggendario Baba.Tutto naso e cattiveria.

https://www.facebook.com/ilnanoottom...6365922652402/
                      Almanyada da her Facebook sayfasında var. Yorumların yüzde doksandan fazlası pozitif. Tek tük gelen her kötü eleştiri de onlarca tepki alıyor zaten. Baba sevgisi sınır hudut tanımıyor.

Gesendet von meinem LG-D855 mit Tapatalk
                      Milli Takımım TRABZONSPOR
                      Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                      Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                      Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

Baba büyüksün İnşallah çömlekçiye gidip bir çay içmek nasip olur
                        Ben Trabzonspor kaptanıyım . Başka bir kaptanın ardından sahaya cıkmam.
                        (Dozer) Cemil Usta
                        Trabzonspor amatör ruhtur... Trabzonlu değil Trabzonsporlu olabilecek topçular istiyorum..

Yorum

İlk olarak M.Berke Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Popülarite açısından bakacak olursak kötü bir durum içinde Köksal baba. İnternete yayılmaya devam ettikçe popülizmin kurbanı oluyor bence.
                          haklısın, gelecekte onu bekleyen en büyük tehlike bu..bir de beyaz şov'a çıkarsa yandık....

Yorum

İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Ben tam aksini düşünüyorum. Dalga geçilmiyor. Bizim ile malesef aynı şartlarda değil. Oda bence bu tür ilgiden dolayı mutludur. Her iki kesimde mutlu oluyor. Ben Köksal babayı çocuğa benzetiyorum. Çocukla oynarsın hem çocuk keyif alır hem sen. Kimse dalga geçildiğini düşünmez.
                            Yalnız Köksal Baba bu ilgiden memnun değil maalesef. Habertürk'te kendisi hakkında yapılan haberde Süleyman Köse bundan bahsetmişti. Çok ilgi gördüğü zaman biraz agresiflesiyor. Habertürk Köksal Baba doğum günü kelimeleriyle You Tube'da ararsanız bulursunuz muhtemelen.

Böyle bireylerin topluma kazandırılması açısından Köksal Baba güzel bir örnek ama Türk milleti olarak ortamız yok tabii ki. Bazen işi abarttığımız anlar oluyor. Sosyal medyada daha çok begeni almak için özellikle sinirlendirmeye çalışılıyor. Ve bazı fotoğraflarda görüyorum, eline silah veriliyor. Yanlış olan kısımları buralar..
                            www.x.com/zykmda

Yorum

İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              haklısın, gelecekte onu bekleyen en büyük tehlike bu..bir de beyaz şov'a çıkarsa yandık....
                              Ki çıkar emin ol abi 1-2 haftaya beyaz şov'da gündemi takip ediyor adam
                              -JOSE ERNESTO SOSA-

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                              Yükleniyor...
                              X