Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Onu Bir Gün Terkedeceğim... BMN Sigarayı Bırakma Kampanyası

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Sigaradan zarar gelmez.C vitamini
    ''Üzgün olmaktansa öfkeli olmayı yeğlerim'' (Hodus)

Yorum

Sigara bilinen en önemli hastalık ve ölüm nedenidir.17 milyon kişinin sigara tüketicisi olduğu ülkemizde günde 40 milyon dolar yılda ise 15 milyar dolar sigaraya verilmekte, her yıl 100 bin insanımız sigaraya bağlı hastalıklar nedeniyle hayatını kaybetmektedir. Bu 17 milyon sigara içicisinin 4 milyonu hayatından 7 yıl, 4 milyonu ise 22 yıl kaybederek ölecektir. Sigara hem kişisel hem de ulusal bazda bizi yoksullaştırmaktadır.

Sigara = Ölüm
      Ölümüne bir sevda bu, Duysun tüm dünya bunu, Ne Fener'i, ne Cimbom'u Sevdik biz Trabzon'u Ne zaman gelecek Bu büyük hasretliğin sonu Görelim seni Türkiye'nin $ampiyonu

Yorum

Sİgara Sağlığa Zararlıdır.

Yorum

arasıra buluşuyoruz kendisiyle..biraz hasret gideriyoruz..

Yorum

Hayatımda en nefret ettiğim şeydir şu an üniversitedeyim ve bir çok kız erkek hepsi içiyor.Benim kız arkadaşlarımda içiyor ve restimi çektim bırakabilecekleri bi zaman dilimi verdim yoksa cidden konuşmayacağım onlarla hayatlarına zarar veriyorla hemde paraları gidiyor özellikle de kızlarda sigaranın çok basit durduğunu düşünüyorum.Ayrıca babam sigara içiyor yıllardır ve bu yüzden sigaradan nefret ediyorum.Babamı benden alacak şeyin hep bu olduğunu düşünmüşümdür bi kaç kez yeltendi o yüzden nefret ediyorum.sevdiğim insanlarında bunu bile bile içmeleriş beni deli ediyor
            ...you can't break my spirit it's my dreams you take...(canımı alamazsın,aldığın hayallerimdi)

Yorum

en yakınlarımın dostudur amna ben kendisine alışmadım.muhhabeti sarmadı.

Yorum

Herkes karşı tarafı tutuyor, savunacak birileri lazım galiba.
                "Zehir de olsan insanların ihâneti kadar acı değilsin!" Kaya Bilgegil
                "Sigara yeryüzünün en kolay bırakılan alışkanlığıdır. Ben 1500 defa bıraktım." Mark Twain

Yorum

tam ağzıma sigarayı koymuştum...
                  Özkan SÜMER

Yorum

Güzel konu.

Yorum

Pazara'a kadar değil mezara kadar içiciyiz
                      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

BMN Sigarayı Bırakanlar
                        1- CeSS 1 - Mart 2006
                        2- bordobluex - 14 Nisan 2007
                        3- Emorfo - 2 Nisan 2007
                        4-zafer6161-27 Nisan 2007
                        5-Mehdi - "En son gençler maçı Tolga penaltıyı tutmadan önce yaktıydım"
                        6-Köktürk - 25 Aralık 2006

7-tigin -1 Mayıs 2007
                        8- dr.muhsin - 20 Nisan 2007
                        9-serdalsahin61 - 2 Nisan 2006
                        İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Pazara'a kadar değil mezara kadar içiciyiz
                        İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Malesef katılmak zorundayım
                        En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 03.05.2007, 20:20.
                        İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

Sigarayı bırakın. O sizi bırakmadan

Yorum

İlk olarak Gürkan KALMUK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Sİgara Sağlığa Zararlıdır.
                            Sigaradan çok Albayrak Sağlığa zararlıdır. Hep stres hep stres... Sigara yavaş yavaş öldürür Albayrak bir anda Kalpten öldürür

Stres = Albayrak = Kalp krizi
                            "Ben TRABZONSPOR kaptanıyım, başka kaptanların arkasında sahaya çıkmam." Dozer Cemil

Yorum

Sigara içmeyen ve karşı olan arkadaşları anlıyorum.Ya da anlamış gibi yapayım.

Ama ben onu bırakacam da o benim peşimi bırakmıyor ki. Nerde ula benim ateşim?
                              En son Selman tarafından düzenlendi; 13.01.2007, 17:27.

Yorum

Edit + 1967

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X