Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Forum Trabzon Alışveriş Merkezi

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Evet alışveriş merkezleri güzeldir ama cebinde parası olan için.eğer paran yoksa sadece vitrinlere bakar sinema afişlerini izler dışarı çıkarsın.Birde yağmurlu ve soğuk havalarda gezebileceğin bir yerdir.Trabzon gibi bir yerde bu derece büyük bir alışverş merkezi herkesin hoşuna gidebilir ama asgari ücartli çalışan ve işsizinin bol olduğu bir şehirde bence o kadarda önemi yok.onun yerine fabrika ve daha değişik iş sahaları açılmalı.düşünemiyorum köyden kalkmış bir aile gelmiş bu alışveriş merkezini gezmeye ailecek çocuk tutudu oyuncak diye adamin ailesi ile ilk ve son gelişi olur.Bu arada ben hiç sevmem bu tür alışveriş merkezlerini sadece para tuzaklarıdır.Dünyanın en büyüklerinden biri olan cevahir alişveriş merkezinin bir çok mağazası kapalıyken ve hatta istanbul gibi bir yerde istenilen müşsteri sayısına ulaşamadıktamn sonar Trabzon için gereksiz demiyorum ama o kadarda gerekli değil.ilk açıldığında eminimki ful çekecek ama alışverişten değil meraktan.sonra zaten insanlar kendileri pek gelmel istemeyecek fiyatları gördükten sonra.
    İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

sadece trabzonun değil komşu illerinde faydalanabileceği bir kompleks olacak tahminim.ayrıca trabzon'un gizli zengini çoktur.müşteri sıkıntısı çekmez orası.
      Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

yakisir Trabzonuma!
        İnsan ol evlat!

Yorum

İlk olarak ayse61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Evet alışveriş merkezleri güzeldir ama cebinde parası olan için.eğer paran yoksa sadece vitrinlere bakar sinema afişlerini izler dışarı çıkarsın.Birde yağmurlu ve soğuk havalarda gezebileceğin bir yerdir.Trabzon gibi bir yerde bu derece büyük bir alışverş merkezi herkesin hoşuna gidebilir ama asgari ücartli çalışan ve işsizinin bol olduğu bir şehirde bence o kadarda önemi yok.onun yerine fabrika ve daha değişik iş sahaları açılmalı.düşünemiyorum köyden kalkmış bir aile gelmiş bu alışveriş merkezini gezmeye ailecek çocuk tutudu oyuncak diye adamin ailesi ile ilk ve son gelişi olur.Bu arada ben hiç sevmem bu tür alışveriş merkezlerini sadece para tuzaklarıdır.Dünyanın en büyüklerinden biri olan cevahir alişveriş merkezinin bir çok mağazası kapalıyken ve hatta istanbul gibi bir yerde istenilen müşsteri sayısına ulaşamadıktamn sonar Trabzon için gereksiz demiyorum ama o kadarda gerekli değil.ilk açıldığında eminimki ful çekecek ama alışverişten değil meraktan.sonra zaten insanlar kendileri pek gelmel istemeyecek fiyatları gördükten sonra.
          Emin olun Trabzon'da müşteri sıkıntısı çekilmez Bir üniversiteli arkadaşım demiştiki batıda bir şehirdendi.. Bizim orda bu kadar marka mağaza açılmıyor Bizim millette herzaman para yoktur ama alışveriş nasıl oluyorsa çoktur
          Hatta migros sonradan pişman oldu küçük bi yer açtığına Çünkü birçok ildeki büyük mağazasından daha fazla geliri burda elde ediyor..
          Bir Gün Mutlaka Aslına Döneceksin. Dönmek Zorundasın. Bu Senin Genlerinde var...

Yorum

bızden de hayırlı olsun demesı duser
            Rejime el koyamadıgımız anda bile,yön vermeye devam ederiz.(KUZEYİN ÇOCUKLARI)

İSTANBUL AREL ÜNİVERSİTESİ

Yorum

cep telefonundan çektim idare edin.haziranda açılacak deniyor.

Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

Mersinde oturuyorum.Forum Mersin var.Yanyana birsürü alışveriş merkezinin varlığından öte mimarisnii çok güzel yapıyorlar.Mersindekinden küçük olacak sanırım bu ama,keyifli bir olay...

E hayırlı olsun şimdiden
                "Orada birisi farklı yürüyordur."

Yorum

Bölgeye Çok faydalı olacak fakat Trabzon esnafınada büyük darbe vuracak diye düşünüyorum.
                  Traktörlerle Türküler Geçsin Alt Başımdan Mezarlığın,
                  Seher Aydınlığında Taze İnsan Yanık Benzin Kokusu

Yorum

Üniversite,havaalanı ve otogar yakınında olacak oluşu nedeniyle işlek bir alışveriş merkezi olacaktır.Özelliklerde üniversite öğrencilerinin katkısı azımsanmayacak kadar fazla olacaktır burası için.Ayrıca meydan daki yoğunluğu hafifletecek olacağını düşündüğümden bitişini sabırsızlıkla bekliyorum.
                    Sen ağlat biz severiz seni...
                    Aşkın rengi:BORDO-MAVİ
                    ts_mania

Yorum

Trabzon'a yapılan çok güzel bir yatırım bence, birçok gence iş imkanı da sağlayacaktır elbette.

Ayrıca benim için Forum Bornova uğrak mekanlardan biri olduğundan trabzona da yavru bir forum açılacak olması çok güzel oldu benim için
                      Ben temelli gelene kadar bitirecek gibi görünüyolar zaten, çok iyi oldu bu

Yorum

tam olarak nereye yapılıyor mahalle olarak şehrin neresindeee????
                        Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

İlk olarak 61Emirhan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          tam olarak nereye yapılıyor mahalle olarak şehrin neresindeee????
                          Organize Sanayi'nin az ötesinde.KTÜ'nün alt tarafına yapılıyor.
                          keyif adamı ..

Yorum

İlk olarak lazoglu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            http://www.mdcturkmall.com/tr/index_tr.htm

Projeler kısmın dan Trabzon u seçip slayt olarak projeyii zleyebilirsiniz.

Gerçekten harika bir proje ve Trabzon için iyi bir yatırım.

eğer bu slayttaki gibi olacaksa herşey Trabzon çağ atlamış olur.Ne diyelim hayırlısı olsun...
                            "Meteorolojiden Uyarı : KARADENİZ FIRTINASI geliyor tedbirinizi alın..!
                            VİRA VİRA KOYDUK YOLA..."

Yorum

Nisan ayında açılacaktı ama mevcut haliyle hiçte öyle görünmüyor....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

İlk olarak blackseastorm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Nisan ayında açılacaktı ama mevcut haliyle hiçte öyle görünmüyor....
                                evet haklısın bende cumartesi günü baktım bitecek gibi değildi.....
                                umutlarım ve ben vazgeçilmez intahar eylemlerinde....

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X