Harika bir gelişme, her türlü trabzonumuzun yararına olacaktır. Stadyum da yapılırsa ( projedeki haliyle tabiki) Trabzon bayağı bir gelişme kaydetmiş olacaktır. Artık göç veren değil göç alan il konumuna gelecek inşallah.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Forum Trabzon Alışveriş Merkezi
Daraltma
X
-
İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFORUM TRABZON'DA YER ALACAK MAĞAZALAR
KADIN GİYİM
Atalar
Batik
Ekol
Faik Sönmez
Journey
Morgan
Park Bravo
Perspective
Roman
Sinequanone
Stefanel
BÜYÜK MAĞAZACILIK
Boyner
Marks&Spencer
KADIN ERKEK GİYİM
Beymen Club
B store
Cacharel
Defacto
Fabrika
Karaca
Koton
Lacoste
NetWork
Pierre Cardin
Polo Garage
Ramsey
Sabri Özel
Benetton-Sisley
Tommy Hilfiger
Vakko Butik
OYUNCAK
Toyzz Shop
İÇ GİYİM
Penti
Berk
Dagi
Le Senza
EĞLENCE
Payland
SİNEMA
Cinebonus(8 salon)
KADIN ERKEK ÇOCUK GİYİM
LC Waikiki
HİZMET
Dry Center
İddia Bayii
Terzi
TELEKOMÜNİKASYON
Avea
Turkcell Extra
KÜLTÜR EĞLENCE
D&R
YEME İÇME
Bereket Döner
Bordo Mavi Restorant
Burger King
Crackers
Dome Pico
Harran Restaurant
HD İskender
Karadeniz Pidecisi
McDonald's
Nihat Usta
Pizza Pizza
Popeyes
Sbarro
Sultanahmet Köftecisi
Süleyman Restaurant
DERİ GİYİM AYAKKABI ÇANTA
Beta
Derimod/Bata
Desa
Divarese
Divum
Flo
Hotiç
İnci
Nine West
TNC Plus
Twigy
MUTFAK DEKORASYON
Bernardo
Esse
Güral Porselen
Tefal
MÜCEVHER
Altınbaş
Atasay
Goldaş
N&C Pırlanta
Storks
Zen Diamond
ÇOCUK GİYİM
B&G Store
Bücürük
Ceylan Bebe
Panço
HİPERMARKET
Migros
YAPI MARKET
Koçtaş
KOZMETİK
Douglas
Watsons
Yves Rocher
OPTİK
Gözgrup Optik
Opmar Optik
Suat Optik & Lens
GENÇ GİYİM
Big Blue
Colin's
Collezione
Crazy
Duck&Cover
Jeans Lab
Levi's / Dockers
Little Big
Mavi Jeans
Seven Hill
T-box
Tiffany
U.S. Polo
Winmax
XSİDE
TAKI AKSESUAR
Accessorize
Alexi Andriotti
Euromoda
So Chic
KIOSK
2B Organizasyon
Candland
Daily Fresh
Tobacco Shop
SAAT
Saat&Saat
Swatch
Quantum Saat
KAFE
Cafe Crown
Edward's Coffee
Filicori Cafe
Gönül Kahvesi
Kuzine Cafe
Mado
Motta
Özsüt
Segafredo
Tatlıcı Tombak
SPOR GİYİM
Adidas-Reebok
Camel Active
Lescon
Nike
Puma
YKM Sports
EV DEKORASYONU
Yatakevi
Days in Colors
ERKEK GİYİM
Arslanlı
Damat ADV Tween
Dufy
Gerenimo
Hatemoğlu
İGS
Kiğılı
Kip
Sarar
Süvari
Uptown
W
ELEKTRONİK
Arçelik
Bimeks
Samsung
Teknosa
Vestel
Zen ElektronikHayat bir gündür o da bugündür.
- Alıntı
Yorum
-
Trabzona bu tip yatırımların yapılması sadece tüketimi artırır. Bizi bu tip alışveriş ve eğlence merkezleri kurtarmaz arkadaşlar.Bu mağazalarda belki yöremizin gençleri çalışacak ama alacakları çok fazla bir para olmayacak!...
Trabzon'un ekonomisi bu şekilde kalkınmaz, Trabzona yatırım bu şekilde olmaz.Bu sadece Trabzon'un parasının dışarı akması anlamına gelir.Trabzon'da sanayi adına bir yatırım var mı? siz ondan bahsedin bana...Yoksa bu tip yerler sadece göz boyamak ve tüketimi artırma adına inşaa edilir...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
- Alıntı
Yorum
-
böylesine büyük bi kompleksi oraya yapanlar birşeyleri görmüş ve o yatırımı yapıyorlardır. bende öncelikle sanayi gelsin isterim fabrikalar kurulsun. ama yok. böyle bi alışveriş merkezinede yok demem. şehire ayrı bi hava katacak.
sanay, neden yok diye düşündüğümüzde , herkes işin kolayına kaçıyor. kendince haklılarda. amacı para kazanmak olan iş adamları Trabzonda fabrika açmayı göze almamakta kendince haklı. burda tekstil fabrikasıda olmaz konserve fabrikasıda . zeytinyağı da otomotiv saniye. coğrafi bakımdan uzak oluşundan dolayı kimse maliyeti artırmak istemiyor. düşünsenize fabrika açmışsınız , hammaddesi istanbullardan gelecek. işlenecek bidaha geri gönderilecek. bunu kimse göze almaz.
burda asıl iş devlete düşüyor. yatırımı cazip hale getirmeli devlet. bu nun bi çok yolu var. gerekirse bu bölgede vergiyi daha az alacaksın. kedi vereceksin. ulaşımın daha ucuz olması için sahil boyu tren yolu yapacaksın...
asıl iş Devletin.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
- Alıntı
Yorum
-
bu alışveriş merkezini sadece Trabzona hitap edeceğini düşünenler yanılıyor diyeyim. çevre illerden bile çok kişi gelecek alışverişe gezmeye.
şu anda bile gelen çok kişi var çevre illerden. hafta sonu geliyo gezmeye alışverişe felan. bildiğim okadar çok var ki.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
- Alıntı
Yorum
-
Trabzonda sanayi olamaz. Oldurtmazlar ! Biraz birşeyler yapmaya çalışana da olmayan eziyeti çektiriyorlar. Aman büyür söz sahibi olur rantımıza ortak olur hesabı. Yılların çöreklenmiş zihniyeti var. Onlar ceplerini dolduruyor, var mı onlara yan bakan.
Yazık çok yazık.hepsi bu kadardır; adı yaşamak...
- Alıntı
Yorum
-
Arkadaşlar yazdıklarınızı okuyorumda bazılarımız karşı çıkıyo forum trabzonailk önce şunu söyleyeyim Trabzona fabrika açılsın diyenler bunu herkes istiyodur...
iş imkanı konusunda bi örnek.. Ben şu anda Trabzonun en büyük fabrikalarından birinde çalılşıyorum ve burda çalışan personel sayısı sadece 250 kişi.. Forum Trabzon açıldığında en az 500 kişi çalışacak orda... şimdi size soruyorum fabrikayımı tercih edersiniz Forum Trabzonu mu
Not: Fabrikada çalışan 250 kişinin 200 den fazlası asgari ücretle çalışıyo.....19*20
- Alıntı
Yorum
-
Bornova'da var Forum Bornova diye. Getirisi çok büyük. Her gittiğimde turist görebiliyorum. Ekonomik gelirisi çok yüksek ve büyük bir reklam değeri taşıyor. Trabzon için bir şans olarak görüyorum Forum Trabzon'u.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
- Alıntı
Yorum
Yorum