evet bu sabah itibariyle Trabzon'a yılın ilk karı düştü, şehir merkezine de şu anda yağmaya başladı, bol tatilli bir kış olması temennisiyle çekeceğiniz bütün güzel kar manzaralarını burada görmek isteriz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Kar Manzaraları
Daraltma
X
-
Avrupa yakası Yenibosna saat: 10:09 itibariyle kar mar yok. parçalı bulutlu bir hava hakim.
Haşimdi Trabzon'un yüksek bir köyünde olacan, yakacan odun sobasını, koyacan üstüne kestaneleri, demleyecen güzel bir çay, dışarda lapa lapa kar uzanacan divana of offfBazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
- Alıntı
Yorum
-
Şu an B.ÇEKMECE'de bahardan kalma bir güneş var. Anlayacağınız kar falan yok. Yağacağını da zannetmiyorum. Çünkü hava açıkODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa yakası Yenibosna saat: 10:09 itibariyle kar mar yok. parçalı bulutlu bir hava hakim.
Haşimdi Trabzon'un yüksek bir köyünde olacan, yakacan odun sobasını, koyacan üstüne kestaneleri, demleyecen güzel bir çay, dışarda lapa lapa kar uzanacan divana of offfODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
"Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAvrupa yakası Yenibosna saat: 10:09 itibariyle kar mar yok. parçalı bulutlu bir hava hakim.
Haşimdi Trabzon'un yüksek bir köyünde olacan, yakacan odun sobasını, koyacan üstüne kestaneleri, demleyecen güzel bir çay, dışarda lapa lapa kar uzanacan divana of offfT R A B Z O N S P O R
- Alıntı
Yorum
-
bende inşallah çarşamba akşamı gidiyorum Kastamonuya,tam bir orman cenneti ve karın alası var.Yükseklik o biçim,adamın nefesi kesiliyor.İnşallah herkes için güzel bir bayram tatili olur,karda bu güzelliğe bir tutam estetik olur...Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
- Alıntı
Yorum
-
İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFaruk abi Aksaray da şuan yağıyor size doğru gelir açtım burdan önleriniBazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
(Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)
- Alıntı
Yorum
-
sabah haberlerde dendiki yarından sonra acayip soğuyacak havalar.
ben perşembe akşamı kar bekliyorum. -1 gösteriyo baksanıza.2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
Gerçek budur. ☆
- Alıntı
Yorum
Yorum