Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Kar Manzaraları

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kar Manzaraları

evet bu sabah itibariyle Trabzon'a yılın ilk karı düştü, şehir merkezine de şu anda yağmaya başladı, bol tatilli bir kış olması temennisiyle çekeceğiniz bütün güzel kar manzaralarını burada görmek isteriz...
    bir lafa bakarım laf mı diye,
    bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

İstanbul da da şuan itibariyle tatil yağıyor ama biraz hafifledi.
    İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

Avrupa yakası Yenibosna saat: 10:09 itibariyle kar mar yok. parçalı bulutlu bir hava hakim.
      Haşimdi Trabzon'un yüksek bir köyünde olacan, yakacan odun sobasını, koyacan üstüne kestaneleri, demleyecen güzel bir çay, dışarda lapa lapa kar uzanacan divana of offf
      Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
      (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

aha kar yağıyoooo.yaa ben bu manzarayı seviyoruuuum
        T R A B Z O N S P O R

Yorum

Faruk abi Aksaray da şuan yağıyor size doğru gelir açtım burdan önlerini
          İnsanları işaret ederek suçlarken, diğer 3 parmağınızın sizi gösterdiğini unutmayın.

Yorum

Şu an B.ÇEKMECE'de bahardan kalma bir güneş var. Anlayacağınız kar falan yok. Yağacağını da zannetmiyorum. Çünkü hava açık
            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Avrupa yakası Yenibosna saat: 10:09 itibariyle kar mar yok. parçalı bulutlu bir hava hakim.
              Haşimdi Trabzon'un yüksek bir köyünde olacan, yakacan odun sobasını, koyacan üstüne kestaneleri, demleyecen güzel bir çay, dışarda lapa lapa kar uzanacan divana of offf
              Kanımıza girme Eformo ya. Zaten İstanbul'da diken üstünde duruyorum. Offfff Offff. Bekle beni memleketim. Nasipse Cuma güni ordayim
              ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
              "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                dur izninle ben devam ediym abi.bide mısır ekmeği olacak gözlü sobada.atacanda yanına patatesi.off yaaa.sobadan yanan çalıların sesleri.dışarda yağan kar manzarası.varmı bundan güzel hayal
                T R A B Z O N S P O R

Yorum

bende inşallah çarşamba akşamı gidiyorum Kastamonuya,tam bir orman cenneti ve karın alası var.Yükseklik o biçim,adamın nefesi kesiliyor.İnşallah herkes için güzel bir bayram tatili olur,karda bu güzelliğe bir tutam estetik olur...
                  Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
                  Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!

Yorum

İlk olarak immortal_TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Faruk abi Aksaray da şuan yağıyor size doğru gelir açtım burdan önlerini
                    Hasan geldi ha yağıyor şimdi hemde kapa lapa
                    (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

İstanbul Şehreminde güneş açtı

Yorum

Levent'te güneş vuruyor... Bir terslik var bu işte...
                        “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                        Malik bin Dinar

Yorum

b.çekmece de yağmurbile yok akşama yağar herhalde. bekleyişteyim
                          __________________SÜRMENE'Lİ______________________

Yorum

Az önce mis gibi kar yapıyordu şimdi güneş açtı bulutlar dağılıyor.
                            (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

sabah haberlerde dendiki yarından sonra acayip soğuyacak havalar.

ben perşembe akşamı kar bekliyorum. -1 gösteriyo baksanıza.
                              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                              Gerçek budur. ☆

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                              Çalışıyor...
                              X