Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yaşayan Efsane: Karadeniz

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak tselif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Zafeeeeeeeer ! Kahvaltıyı ne zaman yapalım .Yani günün hangi saatin de istersin ? Sabaha ne dersin
    sabah olsun da hangi gün olursa olsun

Yorum

• Google mail gönderdiğiniz kişilerin adreslerini otomatik olarak adres defterinize kaydediyor. Mesela bir gruba üyesiniz oradan e-posta aldınız eğer bunu başka adrese iletirseniz her iki adres de kişiler listenize ekleniyor. Kişiler listenizde çevrimiçi olan kişileri görüntüleyip onlarla yazışabiliyorsunuz.

Neyse, konuda geçen arkadaşımız durumun farkında ve beni tanımıyor sanıyorum (çünkü beni ad soyad olarak görüyor) ve aramızda kısa bir muhabbet geçiyor.

5:03 PM ilkers16: yalçınla konuştum
      saha çalışması yapamazlar diyor
      5:04 PM rahat olun siz diyor
      izmirede eleman alımı yapılmayacakmış geçişe kadar
      5:06 PM me: anladım ilker bana uyar
      ilkers16: sanada her yol paris valla

me: sorma hacı ya ne edelim

ilkers16: haklısın kardeşim
      me: ee çoluk çocuk nasıl
      ilkers16: bankada çalışmayı düşünürmüsün
      5:07 PM me: valla şu an Türkiye'de değilim ama online hizmet verebiliyorsam neden olmasın)
      5:08 PM ilkers16: ne diyon olm
      nerdesin lem sen
      makinen de kapalı
      5:09 PM me: ilker valla sana bişi diyim ben seni çıkaramadım ya)
      5:10 PM herhalde gugılın azizligi
      ilkers16: olabilir
      me: canın sağolsun
      5:11 PM ilkers16: madem çıkaramadın niye kekliyorsun
      5:12 PM canın mı sıkılıyor
      5:13 PM me: yok be sandım ki asıl sen bana takılıyosun

Yorum

• Çok sevdiğimiz bir amca var biraz terstir.
        Ben: Selamun Aleykum Mevlüt amca
        Amca: Aleykum Selam
        Ben: Nasılsın.
        Amca: Daha belli değil.
        Ben: ?
        Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
        (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

• bugün elimde fiyat defteri görevdeyim.bi ara defteri bi yürürken şöylesine kontrol ediym dedim.okurken 2-3 adım ilerledim ve bi seyyar satıcının bana seslenmesiyle irkildim.

-deliganli dersmi çalışıysın
          -he he
          -benide yaz
          T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak Emorfo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Çok sevdiğimiz bir amca var biraz terstir.
            Ben: Selamun Aleykum Mevlüt amca
            Amca: Aleykum Selam
            Ben: Nasılsın.
            Amca: Daha belli değil.
            Ben: ?
            bizim bir akraba da öyle. Ne zaman nasılsın? desek "daha belli değil" Yıllardır bu cevabı veriyor. Artık ne zaman belli olacaksa
            En son A.Hilal Çakıroğlu tarafından düzenlendi; 11.01.2007, 14:46.
            Fanatik Pacci

Yorum

• suyla oynamaya bayılan 2 yaşında ki yeğenim içmek için istediği suyun bile yarısını halıya dökmekten büyük zevk alıyor buna bir çare bulmalıydı ama ne ?
              bir akşam abim ve yengem soruna çözüm bulmuş yüz ifadesiyle geldiler biberona benzeyen bir bardak almışlar.Ufak çaplı bir incelemeden sonra yengem ''Sevgi şunu yıka, su doldur getir bakim'' deme gafletinde bulundu , aynen dediği gibi yıkadım su doldurdum ve getirdim fakat biberon beklenenin aksine çevirince suyu akıtıyordu

Abim : Nilgün ben dedim sana bir plastiğe o kadar para verilmez diye
              Yengem : Ya Engin bir tuhaflık var bu böyle olmamalıydı
              Abim: Bencede öyle olmamalıydı o kadar paradan sonra böyle akıtmamalıydı
              Yengem : Bi dur Engin akıtmaması lazım bir yrde hata yapıyoruz
              Abim : Kazıklandık işte bardak ve kapaktan oluşan bir şeyin ne hatası olacak
              Yengem : Sevgi bunun içinde başka bişey yokmuydu
              Ben : Vardı yenge şöyle tıpa gibi bişey ama onu takınca su akmıyor
              Yengem : şöyle uzunca bir bakıştan sonra ''lazsın kızım lazzzz'' kalk getir şunu

meğersem o tıpayı takınca sadece çekince su geliyormuş başka türlü su akmıyormuş

Yorum

• Helâl be Sevgi...

Başka birşey demiyorum.
                -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                -"Burada klima yok mu?"
                -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• bugün arkadaşımdaydım.. çocuğunun odasındaki tv yi bozduğunu söyledi,nasıl becerdi dedim (5 yaşında ) eve geldiğinde annesine;

annecim nolur kızma ben 3 tane filmi peşpeşe seyretmek istedim demiş..

yani 3 cd yide üst üste koymuşş kapamış,tabi artık açmak ne mümkün...

Yorum

• amcam elektrik idaresinde şeftir. yaz tatillerinde onunla o yana bu yana gider hemde gezmiş olurdum. bi gün yine göreve gittik merkezi aradı.

- şef napıyosun
                    el cevap :
                    - hıyar soyuyorum gel yardım etde yemek yiyelim...
                    aradan 10 dakikia geçer. biz elektrikidaresine gidiyoruz.
                    amcam başlıyor oradaki adamın gömleğinin düğmelerini çözmeye...
                    şaşırdım tabi:
                    - amca ne yapıyorsun...
                    el cevap:
                    - hıyar soyacağız demedimi bende hıyar soyuyom işte.....
                    En son Faik Yılmaz tarafından düzenlendi; 25.01.2007, 11:22.
                    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• eylül ayının 2004'ü

daha yeni başlamışız öğretmenliğe
                      siz deyin 1 ay olmuş ben diyeyim evet bir ay olmuş...

Sabah kalkıp saate baktığımda geç kalktığımı anlamış ve acele ile giyinmiş koşa koşa okula varmışım. içimde bir korku üstüne üstlük mahçubiyet.

okula vardım bizim müdür bey sırada öğrencileri azarlıyor. bilirsiniz müdürler hep konuşur ve ne hikmetse de çok konuşur.

içimdeki mahcubiyetle vardım sıranın arkasına gözükmek istemiyorum fazla. bir tedirginlik var üzerimde. çocukların gözlerine baktım. onlarda da sıkılmışlık bitse de gitsek havası.

Müdür bey kızdı kızdı ve sanki bir ara bakışlarıyla da beni süzdü. derken müdür beyden gür bir ses.

- Günaydın arkadaşlar

ve sıranın en arkasından başkagür bir ses. tahminiizce benden. kimse cevap vermemiş bir tek ben bağırmışım

- Sağol

o sırada herkesin bana bakarak gülümsemesini hiç unutamam yahu

Yorum

• sana yine bir kere olmuş cihan.
                        ben her maç şu ''bordooo,maviii,şampiyoon,Trabzoon'' cümlesi stadyumda dolaşırken sıramız geldiğinde zamanlamayı hiç tutturamamışımdır.ya erken,ya geçönceden gülüyolardı ama etrafımdakiler alıştı artık
                        T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bunu ikinci ağızdan anlatıyorum.dün arkadaşım anlattı:

lisede edebiyat dersindeyiz.hoca süper tehlikeli tiplerden ve dersinde ses çıkaramıyoruz.ve adamın,yazılıları sınıfta okumak gibi bir huyu var.bize bir okuma pasajı verdi ve o sırada yazılıları okumaya başladı.sınıfta sessizlik hakim.10 dakika sonra hocanın mırlıdanmasıyla sessizlik biraz bozuldu.
                          -bu salak kim.tükenmez kalemle yazmış cevapları.
                          sınıfta çıt yok ama herkes birbirine bakıyo.tekrar 5 dakika sonra hoca tekrar söylendi.
                          -salak dedik ama 80 almış......bi dakka yaa.bu cevap anahtarı yaaa
                          senin bu arkadaş istanbuldan mı yaa?bizim hoca bunu yapan.hatta cümleler hatırladığım kadarıyla
                          kim bu salak hem adını yazmamış hem tükenmez kalemle yazmış
                          inadına TRABZON
                          ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• hatta bu hocayla ilgili bi anı daha yazıyım.
                            benim kankam sınava gircek bu dersten.bir ders önce başka bir sınıfı sınav yapıyo hoca.tenefüste karışıklıktan yaralanıp soruların cevaplarını alıyoruz ve arkadaş bütün cevapları aynen yazıyo aldığı not 65
                            inadına TRABZON
                            ---Sürmeneli Piranalar---

Yorum

• az önce müşteri bu pc nin mausu çalışmıyor dedi..kabloları kurcaladım yine yok..neyse başka masaya alalım sizi dedim.. içeri geçtim beyfendi seslendi hanfendi bu masanın mausu diğer masaya takılı.. dedim nasıl olur bi baktım takılı değilmiş ama sabah toz alırken bi masanın mausunu diğer masanın üstüne koymuştum,mauslar karışmış anlıcanızzzzz
                              En son Serap tarafından düzenlendi; 25.01.2007, 13:18.

Yorum

• Bir müşteriyi arıyorum ve tam o sırada da Son Dakika Haberlerinde Fatih'in tekrar dönebileceği haberini okuyorum. Müşteri "-alo" dedi. Ben direkt "-Fatih Biye mi ? " diye sordum. "-Evet" dedi . Masamda ki ki nota baktım evet Fatih Biye'ymiş firmanın ismi Direktan döndük yani .Ben o kadar Fatih haberine odaklanmışım ki Allah'tan firmanın ismi de Fatih Biyeymiş ...Yoksa rezil olmuştum
                                "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X