Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yaşayan Efsane: Karadeniz

Daraltma
X
  •  
  • Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sene:bilmem kaç
    maç: trabzonum-gavur bir takım

kahramanlar
    geronimo
    geronimo'nun halası
    televizyon

perde açılır, maç başlar

geronimo: haydi bismillah
    dakikalar boyu: .........
    geronimo: haydi bismillah (ikinci yarı)

geronimo: hala bir dua et de bizimkiler gol atsın daha
    geronimonun halası: euzu billa....
    televizyon: Şota ve gollllllllllllll
    geronimo: Gollllllllllllllllllllllllllll

geronimo: hala bir dua etde bir gol daha olsun
    geronimo'nun halası: euzu bil.....
    televizyon : şota ve gollllllllllll
    geronimo: golllllllllll

GERONİMO'NUN HALASI: ula bu bizimkilerin hepsi beynamaz, bir tek şota kılayi heralde namaz.......

Geronimo: ........................

Yorum

• buraya da ekleyelim bari bunu Gamze...

İlk olarak GaMZe61 tarafından gönderildi
      tam ''Yaşayan efsane karadeniz'' başlığına uygun bi harekette bulundum az önce

şimdi efendim radyoyu devraldım...tam açtım güsel başladı bi baktım ki bi karmaşa..çift ses gelio..biri ilerde biri geride..şaşırdım ve karışıklık olduğunu sandım..bağlantıyı kestim..

ikinci denememde yine aynısı oldu...

ve sonra komik gerçeği farkettim..radyoyu winamptan açıoruz..ancak diğer taraftan da ben yayını devralmadan önce media player dan dinlemekteydim..benim şarkıyı çalmamla yayına geçmesi arasında 30 saniyelik bi fark var..tabi ben player ı kapatmayı unuttuğum için çift taraflı çalmaya başladı biri erken biri geç ben bunu farkettiğimde yayını iki kes kesmiş bulunmuştum zaten hayret bişey yahu
      "7 tepeli şehir... bekle... son tepene de dikeceğiz bayrağımızı..."

Yorum

• aman Allahım olamaaazzz

eveeet BMN nin efsanesi Ahmet Abimizin bayrağını ben devralıorum sanırsam

Yorum

• İlk olarak sümela61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          bu da güzelmiş...

buna benzer bir bir hikaye de benden...

annem bir gün geldi bana: "oğlum benim cep telefonumu bağlayacaklarmış" dedi... "nasıl yani?" dedim... "bak" dedi, "al sen kendin dinle"... neyse çevirdi benim numaramı ve telefonu bana verdi... Turkcell'in meşhur sesli mesajlarından biri: "sayın abonemiz x kontörünüz kalmış... telefonunuz bağlanacaktır, lütfen en kısa sürede kontür yükleyiniz..."

ben tabii baya güldüm... ben gülünce annem de güldü ama bir yandan da bana soruyor: "neden gülüyorsun?" diye... dedim böyle böyle... o bir müddet daha gülmeye devam etti...

canım annem benim...
          Buda güzel
          ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
          "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• Araklıda 11 sene önce yayın yapan Uzay fm nin o zaman ki spikeri Erdinç Abiyle lokantadayız. yemekleri yedik. Erdinç abiy garsonu çağırarak

- Bana bir ayran getirebilirmisin

Garson: İçmek için mi abiy

-Yok şurayada bir perde çek. Banyo yapacağım
            En son Cafer KILIÇSOY tarafından düzenlendi; 16.11.2006, 21:18. Sebep: Düzeltme
            ODTÜ'lü bir hocanın Trabzonspor atkısıyla dolaşan Trabzonsporlular hakkındaki yorumu;
            "Hocam onlar Trabzonsporlu. Onların sevgisi, derdi bir başka. TRABZONSPOR onlar için bir var olma nedeni. TRABZONSPOR'a küsemez, kızamaz ondan utanamazlar çünkü o zaman şehirlerine küsmüş, şehirlerinden utanmış olurlar''

Yorum

• TRT 1 de bu akşam Gezelim Görelim Trabzon'u gösterdi.Bir kaç diyalog
              Tandır ekmeği yapılcak eve geç kalınmış.Spiker:
              -Geç kaldığımız için Altun hanım bize biraz kızgın.
              Altun Teyzem:-Kızdım biraz.Hamur ekşidi.Ekmek daha güzel olurdu.(Hiç riya yok.Kızdıysam kızdım.)
              Köyde teyzeye soruyor:
              -Yanlızsın niye gitmiyorsun evlatlarının yanına.
              -İneğimi,adamı bırakamam.
              -Niye önce inek.
              -Adam ineğe bakamaz.(Haklısın teyze adamın ineğe bakamaz ama inek adama bakar.)
              “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
              Sizler var ya .....

Yorum

• Bunu daha önce Nostalji Bölümündeki ilgili maç başlığına koymuştum.

Son iki dakikasina 1-0 maglup girdigimiz Bakirköy maçi. Yer fenerbahçe stadi. Kale arkasi tribünündeyim. Trabzonspor ikinci yarida neredeyse kalecisi de dahil hücum ediyor. Önümde duran bir hemsehrim orta sahaya kadar çikmis kalecimiz Petranoviç'e sesleniyor: "Ula Petra geç kaleye!"

Ama Petranoviç onu duymuyor / dinlemiyor tabi. Bir iki üç bagirdiktan sonra tellere kadar kosup büyük bir sinir içinde bagiriyor:

"Ula Petra kime diyirum!"
                Trabzonsporlu olmak...
                Zor ama güzel be kardeşim!

Yorum

• tunga abi bu en güzellerin arasına girecek kadar iyidi :d
                  "Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını aramayı alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar."

Mustafa Kemal ATATÜRK

Yorum

• bunu ikinci ağızdan anlatıyorum.dün arkadaşım anlattı:

lisede edebiyat dersindeyiz.hoca süper tehlikeli tiplerden ve dersinde ses çıkaramıyoruz.ve adamın,yazılıları sınıfta okumak gibi bir huyu var.bize bir okuma pasajı verdi ve o sırada yazılıları okumaya başladı.sınıfta sessizlik hakim.10 dakika sonra hocanın mırlıdanmasıyla sessizlik biraz bozuldu.
                    -bu salak kim.tükenmez kalemle yazmış cevapları.
                    sınıfta çıt yok ama herkes birbirine bakıyo.tekrar 5 dakika sonra hoca tekrar söylendi.
                    -salak dedik ama 80 almış......bi dakka yaa.bu cevap anahtarı yaaa
                    T R A B Z O N S P O R

Yorum

• İlk olarak mehdi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      bunu ikinci ağızdan anlatıyorum.dün arkadaşım anlattı:

lisede edebiyat dersindeyiz.hoca süper tehlikeli tiplerden ve dersinde ses çıkaramıyoruz.ve adamın,yazılıları sınıfta okumak gibi bir huyu var.bize bir okuma pasajı verdi ve o sırada yazılıları okumaya başladı.sınıfta sessizlik hakim.10 dakika sonra hocanın mırlıdanmasıyla sessizlik biraz bozuldu.
                      -bu salak kim.tükenmez kalemle yazmış cevapları.
                      sınıfta çıt yok ama herkes birbirine bakıyo.tekrar 5 dakika sonra hoca tekrar söylendi.
                      -salak dedik ama 80 almış......bi dakka yaa.bu cevap anahtarı yaaa
                      Muhtemelen bir şehir efsanesi.
                      -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                      -"Burada klima yok mu?"
                      -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• 2 Trabzonlİ 3 Rİzelİ

Arkadaşlarla o gün sinemaya gitmeye karar verdik,aramızdan birini bilet almaya gönderdik,arkadaşımız bileti aldı geldi,film başlayana kadar yemek yiyelim dedik,yemeğimizide yedik,artık film başlamak üzereydi,herkes gibi salona ilerledik,biletleri verdik,birer birer geçiyoruz,birden görevli pardon pardon öteki arkadaşınız sonradanmı gelecek dedi,hepimiz şaşırdık hangi arkadaştan bahsediyor bu adam diye

-Ne diyosun kardeşim sen,ne arkadaşı

-Şey,,, biletteki son kişi

-Eeee biz hepimiz burdayız ama

-İyide bey efendi siz 5 kişisiniz

-Evet kaç olacaktık ki

-eee...Bilet 6 kişilikte

-Altımı,yok canım bir yanlışlık olmasın

-Yanlışlık yok,6 kişilik işte

-Aha...biz 5 kişiye 6 biletmi almışız,gördünüzmü oğlum çağırmadık enesi herifin ahı tuttu,onun biletide aldık

-Ne ahı be ,bizim karadenizliliğimiz tuttu resmen ,2 pazarlı,1 çayelili,1 sürmeneli,1 maçkalı gelirsek olacağı buydu zaten

-Oğlum harbi fıkraymışız lan,Yaşasın Temel Kardeşliği
                        TRABZONSPOR 1967

Yorum

• Teyzemin oğluyla kızı,halasının kızının nişanlısı hakkında "O uşağı nasıl alacak,ağzı kokuyor."konuşuyorken araya giren diğer teyzem ile yeğenleri arasındaki konuşma:
                          Teyzem:"sanki bilmiyor mu almasın o zaman"
                          -Nerden bilsin görüştükleri var mı?
                          -ee görüşmüyor mu sanki
                          -Nerde görüşüyorlar.
                          -Telefonda
                          (Tabi herkes kopuyor.Teyzem bir terslik olduğunu anlayıp hemen düzeltiyor)
                          -Gülmeyin b.kmuncurlukar.He şimdi anladım.Tabi onun ağzı öbürünün kulağına
                          Herkes yerlerde.Teyze telefondaki ahizeyi kulağa değil burna tutsa ne olacak.
                          “Nerelerin aktığını tek tek bildiriniz...” “Efendim, musluklar hariç her yan akıyor!"Artık sadece musluklar akacak...
                          Sizler var ya .....

Yorum

• Trbazonspor

Google'a "Trbazonspor" yazıp, arattırır mısınız? Sonuç şaşırtıcı.

Efsane, her yerde efsane.
                            -"Bana göre Aykut Kocaman ve öğrencileri şike yapmadı."
                            -"Burada klima yok mu?"
                            -"Renklerin en güzeli siyah-beyaz."

Kadem bastın gönül tahtıma a sultânım, safa geldin.

(Gel 7 Eylül 2026 gel)

Yorum

• 15-20 dakikadır üni'deyken çıkardığımız yıllığı okuyordum. Çok güldüm. Bir kaç tane yazarım dedim, sonra diğerlerine kıyamadım. Hepsi burda! Bu fıkralar boşuna çıkmıyor gerçekten. Kırmızı asteriks koyduklarım benim favorilerim.

http://img300.imageshack.us/img300/8955/yillikyf0.gif

Yorum

• İlk olarak hayat61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Teyzemin oğluyla kızı,halasının kızının nişanlısı hakkında "O uşağı nasıl alacak,ağzı kokuyor."konuşuyorken araya giren diğer teyzem ile yeğenleri arasındaki konuşma:
                                Teyzem:"sanki bilmiyor mu almasın o zaman"
                                -Nerden bilsin görüştükleri var mı?
                                -ee görüşmüyor mu sanki
                                -Nerde görüşüyorlar.
                                -Telefonda
                                (Tabi herkes kopuyor.Teyzem bir terslik olduğunu anlayıp hemen düzeltiyor)
                                -Gülmeyin b.kmuncurlukar.He şimdi anladım.Tabi onun ağzı öbürünün kulağına
                                Herkes yerlerde.Teyze telefondaki ahizeyi kulağa değil burna tutsa ne olacak.

Bu süperdi yaa.kalbim ağırdı gülmekten.Bizim ailedede var öyle teknolojik fıkralar.Aklıma gelince yazarım.
                                Özkan SÜMER

Yorum

Üzgünüz, bu sayfayı görüntüleme yetkiniz yok
                                Yükleniyor...
                                X